Обаче реално на мен ми се вижда, че майката все още (което е нормално) е обсебена от бебе Петя (не разбирам също и защо постоянно така се пише, сякаш е нарицателно). Та, дали мъжът просто не се чувства излишен и затова да не ляга в спалнята, на която спи бебето? а и от страх да не го "сплеска", съдейки от думи на други мъже как се шашкат бебето като спи на спалнята с родителите си.
Друго, с какъв тон се започва разговора. Аз едно съм разбрала с благ тон можеш да проведеш разговор, с назидателен - не! Мъжете рязко спират да чуват каквото и да е.
Другото, което лично аз не виждам проблем е,че мъжът си е купил за 400лв часовник. Какво толкова,ако това не им бърка в бюджета? ако бащата не участва изобщо в семейните разходи, то тогава е проблем, но пише че всички разходите поема той. тогава ?като се роди бебе родителите вече не са хора ли? дали майката или бащата. не всеки ден си купуваш нещо скъпо все пак.
ти като искаш пари (да не би самото искане да възприемаш като молене) колко често го правиш? т.е. всеки ден за нещо или просто от време на време се случва?
За секса , само събота. а това бебе като спи , какъв е проблема да правите секс? таткото си ляга и той ли в 9?
и последно - бащата включва ли се, изобщо проявява ли желание, да се включо в храненето, къпането , гушкането или нещо ,свързано с бебето? мъжете нямат бащинско чувство от раждането на децата, то се проявява по-късно.
п.с. в почти всяка тема тук мамите съветват другите мами да бягат от мъжете си. всички явно са с перфектни отношение от зачеване до старост. Не говоря за случаите , в които има насилиние , физическо или психическо.