Той е стиснат..

• 19 674
  • 597
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Демек живеете в София с малко повече от хиляда лева? Ехаа, къде са форумните скръндзалки да кажат как му взимала парите и той я глезел...
Както казах още на първа страница- дребно човече с противни навици.

П.П. 2к за София не са много висок доход.

# 151
Мила, преди малко бях на фринзьор и тя ми каза - "Мъжете са както ги научиш - като кученцата. Ама аз го разбрах на 50г."
Имам много грешки в това отношение де.
Аз съм дете на много стиснат баща, правеше така в магазина на майка ми и нас, а имахме пари. Много е неприятно, наистина много.
Поставяй картите на масата, гледай ти да си добре, щото той няма да го направи.
Спестявай пари. Кажи че спестяваш да си купиш нещо, или шофьорска книжка да вземеш, и ще даваш по 200лв вече. Гледай как ще полудее...

# 152
  • София
Всеки път като чета такива жени и им се чудя на акъла. Как се търпи това? Как?

Аз съм била на 22 в кризата 96-97 и после исках да имам всичко. И работех и го имах, и учех, и на никого не съм се отчитала! И наем плащах, въпреки че съм от София.

Много лошо го учиш тоя твоя. И много ще страдаш, защото си убедена, че той е прав. Ама не е.

# 153
Искаш да кажеш, че живеете с 1000 лв.на месец? Че как ви стигат, хора, това в София?
Той си прибира всеки месец по 1400? Има 2 апартамента, за какво ги събира толкова тия пари. Изумена съм.

Tyra,  за пореден път-много ме кефиш Simple Smile

# 154
Щом си сверила часовника - аз лично успех ти желая! Уважавай се занапред!

# 155
Това, че не дава пари сега ми говори за едно нещо: може би не вижда бъдеще с тази жена. Всеки, който вижда бъдеще, би давал, знаейки, че ще му се върнат.

Ако добавя повече, да кажем 1,000 лева, и спестява 50% от дохода, това пак е добър процент. Малко ще се разширят. На година това става колко - 4,800 лева допълнително. Това ти купува цяла година приятности с младо гадже, и да, сирене и вино, ако искаш, може и някое пътуване.

Тия пари, ако човек си повиши дохода, може и за месец да ги избие, буквално. Но - ако има визия за бъдещето. Ако не, то ще си кътка своето и може би е знак, че не смята авторката за сериозна партия.

С 1,000 в София може да се живее, ако купуваш точно базови продукти и женичката у дома ти ги наготвя и те чака.

# 156
Предполагах че оставе поне  1200 за да преживявате. Поне  други разходи да плаща, битови, това само за храна е малко.Имаше една тема за подобен наемодател но стар, не на 26 и влюбен се предполага поне.Няма да ти е лесно , учи , прави полезнато за теб, не мисли за вас като заедно, има време за това.Той не мисли  поне за момента да сте  семейство, ползва те за чистачка и не плаща за това, поне с вноска в общия бюджет.Не   е добре.

# 157
Здравейте, мислех да не се включвам пак, защото постигнах целта си - сверих си часовника. Но прочетох някои мнения от типа "съчинение по картинка" и реших да внеса малко яснота.
1. Вкъщи аз върша домакинската работа. Всеки път, когато се прибере от работа, масата е сложена и го чака първо, второ, трето. Умея да готвя и то доста добре - във връзка, че прочетох, че не приличам на домакиня, защото съм била на 22. Чистенето вкъщи в 90% от времето го правя аз.
2. Мечтата ми за сватба не се отнася за днес или утре, а за бъдещето - след 3,4 или даже 10 години. И не съм от малцинствата, че имаше и такова подозрение, заради името ми. Това е името, с което се пишех в скайп преди много години 🤣
3. Не получавам финансова помощ от родителите си, защото баща ми не го е грижа за мен (това е друга тема), а майка ми се грижи за по-малкия ми брат.
4. Не съм с него заради парите и той не е от София. Не се възприемам за псевдопринцеска от провинцията, която е "лапнала" богатия столичанин. Той е от моя роден град.
5. Няма ипотека. Не спестява за кола - има две (не скъпи). Има и още един апартамент в София, който дава също под наем. 
6. И понеже се заговори за пари .. Моят доход е скромните 450лв и ги давам всичките. Той взима около 2000хил и в бюджета ни оставя около 600лв, а останалите си ги трупа в картата.

Мисля, че обхванах всички подозрения и мнения. Благодаря на всички Ви, че обърнахте внимание на моя казус. Желая Ви да имате най-прекрасните празници ❤️❤️

Приказката за баничката я знаеш, нали?  Laughing
Човека може да си трупа пари. Всеки има право на това. Дори и ти. Не ти е мъж, че да ти дава отчет.
Чувствай се свободна да си разделите бюджета, ако толкова ти е силна любовта към този чуден екземпляр.
Видно е, че те използва за да ти взима заплатката с която плаща належащите сметки. Пък и секс има, чистачка, готвачка.
Баничката....

# 158

Видно е, че те използва за да ти взима заплатката с която плаща належащите сметки.
Само с това не съм съгласна. Нейната заплатка не стига и за нея. Сексът е и за нея, а чистачка и готвачка е срещу нулев наем.

Не съм убедена, че са с бюджет 1000 лева. Тя може да не е наясно точно колко им е бюджета.

Ясно е, че мъжът не е ларж и не е с широки пръсти. За някои това е основен недостатък, за други - предимство. Хубаво е да се събере със себеподобен. Явно е, че този не е такъв.

# 159
Намерил е той на хляба мекото. Чиста къща, първо, второ и трето, секс , компания и 450лв в общия бюджет ехххх, не е глупав бе.

# 160
А как щеше да живее авторката, ако трябваше сама да се оправя в София с 450 лева? Никак.

# 161
С по-щедър мъж?

# 162
Или просто с Мъж.

# 163
Ами да го намери този Мъж. Ама явно няма капацитет.

# 164
Авторке, имам два въпроса - защо се занимаваш само ти с домакинството? Щом участваш в бюджета почти наполовина, искай и задълженията да бъдат поделени на половина.

Много сте забавни като търсите подаяния при мъжете... Тя авторката затова се е докарала до това положение. Пък като гледам и повечето от вас, защото все разчитате на някой друг да ви уреди живота-приказка.

Общи условия

Активация на акаунт