Но взимам предвид, че аз без него ще съм тотално самотна. Знаете ли кой ми се обажда за рождения ден? Майка ми, брат ми, една приятелка и той. Нямам близки хора и той ми дава по някакъв странен начин близостта, от която имам нужда.
Имала съм поводи да го напусна, но нв съм го правила от страх, че ще остана сама и не в битов план, а в емоционален - да няма на кого да се обадиш вечер, да няма кой на теб да се обади. И преди да си помислите, че става дума за изневяра - не е това, но няма да Ви кажа, че съвсем ще го "изядете" 😐
Нямаш никакво оправдание да седиш в това жалко подобие на връзка.
И не, той не ти е близък. Близките хора се обичат, уважават и се подкрепят. Ако ти виждаш това - защо е тази тема?
Проблема ти е че си допуснала да си подлога и да се държат с теб като с подлога.
Факта, че близките ти роднини - майка и баща не ти помагат въобще е показателен и за смачкания ти характер. Явно има причина и тя в семейния модел.
Браво че имаш хъс да учиш, да се развиваш и да работиш това, което искаш.
Ама вместо само в това да се съсредоточиш е хубаво да обърнеш внимание и на личния си живот и грозните взаимоотношения, които напълно доброволно търпиш.