Той е стиснат..

• 19 648
  • 597
  •   1
Отговори
# 465
Ето сега ел. каната е на път да се развали.
И какво виждат очите ми. Промоция - плащаш едно - взимаш две.
Ми супер. Казах, че ще ги купя. Не съм питала може или не  Laughing

# 466
Добре де, а вие как виждате тази двойка при наличие на дете? Авторката ще бъде досмачкана психически, абсолютно съм убедена, едно от детето и цялата галимация по него, и отделно от този мъж. Ще й дава там някакви пари за памперси и АМ и тя да се оправя, ако не и стигат? Стипците не стават за съжителство с деца, това е някакъв абсурд. Не е въпроса да е милионер, а дори и 2 лв. да има, да иска да ги раздели с жената до него и да ги счита за общи.

# 467
Точно за това говорим. Впредвид, че авторката не е сигурна дали той я обича, което за 5г не знам как да не се разбере, той не иска сватба ...да се чете семейство с нея.... със сигурност момъкът я пази от случайна бременност. Нали е отговорен. уинк уинк

# 468
  • Paris, France
Точно за това говорим. Впредвид, че авторката не е сигурна дали той я обича, което за 5г не знам как да не се разбере, той не иска сватба ...да се чете семейство с нея.... със сигурност момъкът я пази от случайна бременност. Нали е отговорен. уинк уинк

Каква сватба да иска на 26 години, да не е ром? 87 годишните ми баща и свекър не са мислели за сватби на тази възраст.

Той има жива майка. Майка му дали ще е доволна синковеца с два апартамента да се жени за студентка без лев спестявания, чиито родители нямат пари и време за нея, което значи, че няма да помагат за бебе или по принцип.

# 469
Ми ако се обичат какво пречи?

# 470
Стигнахме до сватосване.
Едно време една искаше да жени сина си и огледала момите.Разправя за една:
- Ще ми я дадат,  мои хора или приятели са ми каза, не помня.В смисъл че имала авторитет и няма проблем да получи момата.
Втрещих се.Момъкът хабер няма да я търси  и показва чувства ,но тя си я харесала и  като във вица ,работата сигурна поне 50:50.Те я искат ама тя не знае.Ама това беше в древността преди хиляда години.
Та и тук стигна темата до сватосване.Сякаш на някой му дреме кой какво иска, стига двамата да  искат нещо.Не и в тази тема.

# 471
  • Paris, France
Ми ако се обичат какво пречи?

Нищо не пречи да се оженят, но нищо не пречи и да не се оженят никога, а да си живеят заедно. Няма да са първите. За какво да се жени момчето, като намира сватбите за разхищение? Нищо няма да се промени за него в положителна посока ако се ожени.

# 472
Момчето е възможно съвсем не мисли да остане до живот едва ли не с първото си гадже. Тя че е била дете, като са тръгнали, е факт. Ама и той на 22 не е бил много по-зрял. Те момчетата по-бавничко се развиват ментално. Та нищо чудно да му се иска да опита повече от живота, преди да се обвърже. Не виждам защо трябва непременно да споделя нейните очаквания за семейство и сватба. И двамата са много млади, за да мислят в такава посока.
Не знам защо, но тези продължителни връзки често отиват доникъде. И след тях следва някоя скоротечна с бързо бебе.

# 473
Не пречи, ако той й заговори за семейство заедно, но той след 5 години още не е мъцнал.

По тази логика синковеца да си вземе една да му чисти и да си плати за това, друга да му готви и да си плати за това, трета да му е в леглото и ..., четвърта да му дава заплатата си да й я харчи, че да не загуби привилегиите на които е свикнал младият инвеститор, и пета да му търпи простотиите, че повечето на втората изцепка ще са бягай с 200.

# 474
Не пречи, ако той й заговори за семейство заедно, но той след 5 години още не е мъцнал.

Ми не е, което ме навежда на мисълта, че въобще не го планира. Затова и гледа на нея като на временно гадже,  а не като на семейната му половинка.
Кой знае колко не струват услугите, които извършва девойката в домакинство за двама, прекарващи времето си основно навън. А сексът не знам защо го остойностяваш - тя все пак не е проститука и все пак вероятно изпитва някакво удоволствие от процеса. Пък относно заплатата, както вече стана многократно дума, тази заплата всъщност се харчи само и единствено за самата нея. Той не й харчи заплатата. Тя си я харчи. И си додава от неговата.
Без никакво съмнение към днешна дата тя има повече нужда от него, отколкото той от нея.

# 475
Това, което Сапфирът написа е много правилно. Момчето най-вероятно не иска да е с нея цял живот. Тя какво прави там тогава?

Казваш, тя има повече нужда от него, отколкото той от нея. Ами не е така. Тя вкарва 100% от заплатата си за общия им бюджет, което му позволява да си спестява повече. Освен това, коя друга би се хванала на такава прецаквация. И питаш защо остойностявам секса. Ами, това момче, за да зариби някоя трябва да я заведе някъде - на бар, на ресторант, на кварталното кафе. Сегашната му приятелка му излиза не евтино, ами и на печалба, ако трябва да съм по-груба. За да си хване нова ще му се наложи на младия инвеститор да откъснне от душичката си поне 4лв.  

Обаче, и да я зариби някоя, няма да му е лесно да я задържи в условия, където ще съквартирантства с още 2ма, уж отделна баня, ама общ хладилник, общи части, постоянно съобразяване и на всичко отгоре да го търпи да прави изцепки в магазина и да й прибира заплатата, за да може после да я кара да се моли за паста за зъби. Не, че момичето е идеално, но това момче не го виждам.

И на златотърсачка няма да може да сколаси. 2 коли има, ама таратайки, 2 апартамента, ама живее в хола, заплата що годе, ама я кътка и за паста за зъби се стиска.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 22:32 от Елфичка

# 476
Това, което Сапфирът написа е много правилно. Момчето най-вероятно не иска да е с нея цял живот. Тя какво прави там тогава?

Казваш, тя има повече нужда от него, отколкото той от нея. Ами не е така. Тя вкарва 100% от заплатата си за общия им бюджет, което му позволява да си спестява повече. Освен това, коя друга би се хванала на такава прецаквация.

Това момиче ако и като си тръгне, той няма да може да завърти качествена жена, която да съквартирантства с още 2ма, уж отделна баня, ама общ хладилник, общи части, постоянно съобразяване и на всичко отгоре да го търпи да прави изцепки в магазина и да й прибира заплатата, за да може после да я кара да се моли за паста за зъби. Не, че момичето е идеално, но това момче не го виждам.
Ще се изненадаш какви неща търпят някои жени.
И въобще не е нужно да живее с жена, за да прави секс с нея.
Следващата му може да си има квартира. И да не се налага да й додава към бюджета. Нейните 100% не знам как му помагат на спестяването, след като не стигат и за нея. Ако не живееше при него, той щеше да спестява повече. Явно спестяването му е важно. Има жени със сходен манталитет. Някои не вярват, че икономията е майка на мизерията.

А не бих се учудила, ако попадне на някоя опитна манипулаторка, която да му измъкне всичките спестявания, докато той я гледа с овчи поглед.

# 477
Интересно харчене. Да даваш цялата си заплата и да питаш дали може паста за зъби да си купиш или червило.

# 478
Ми тогава да се махне и да не пита никого, нали?
Но тя самата казва, че няма как. И е очевидно, че няма как. На този етап поне.
Аз вече почвам да си мисля, че общежитието не е лош вариант за нея. Ако не друго, поне ще се поочупи между млади хора. Е, може и сериозно да загази, но...

# 479
  • София
Баба й и майка й не са я научили, че и тя е ЧОВЕК.

Общи условия

Активация на акаунт