Той е стиснат..

• 19 522
  • 597
  •   1
Отговори
# 555
O, аз взимам адски много пари, но за съпружеско-семейни цели. Различно е от егоистичен кеф.

# 556
Не знам на какво са майки, чудя им се че са жени и подценяват всичко женско.Мъжът е да закриля  и пази ,да осигурява и да глези.Жената се раздава с майчинството и  грижата за дома, тя създава магията и го кара да е  жив и щастлив.Тя го открива  към обич и любов.А че може да чука наред  няма нищо общо с любов.
И че тя  не е имала опора и се е вкопчила малка в него    и има големи надежди си е неин проблем.Той лесно може да обещава бъдеще някога, но не сега.
Защото сега не  я цени.
А трябва да изтръпва  ако е гладна, наранена, изплашена и такива и  да тича да оправя нещата.Това за бъдещата съпруга и майка на децата му.
Ама наистина  жените станали лесни  и мъжете ги третират за прислужници с екстри.
И ако братът няма специфични здравни нужди не разбирам как майката не помага грам, или не е харесвала момъка и  не успяла да я отдели  я наказва.Или има друга причина, и тя вижда  формални отношения като добри, няма да се учудя.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 14:25 от Бор_яна

# 557
Аз съчувствам за липса на подкрепа от родителите. И то много.

За това, че не могат да се смъкнат пари от магазинера, не. Мъжете не са се свършили.

# 558
Ама за какво смъкване става дума. Че му дава парите си, всичките, а после се моли и дава обяснение за превръзки, паста за зъби и спирала. Еми грозно е това.

# 559
За свекървата още нищо не знаем, но от сега надушвам, че колкото и да се пъне да се доказва момичето и капка уважение няма да получи.
Много сте права. Усещам как ме гледа "от високо" и постоянно пуска обидни коментари.

Благодаря на всички за коментарите. Накарахте ме да се замисля за доста неща, които не съм виждала. Понякога ти си мислиш, че проблемът е един, а околните ти дават и другите гледни точки и осъзнаваш, че проблемът е по-широк.
Весели празници 🎀🎄

# 560
Елфичка, няма такова нещо като право на бунт. Никой не ти дава това право. Или осъзнаваш някои неща или търпиш.

А от къде дойде твърдението, че само тя чисти, пере и готви, а той нищо не бутва? Тя ли го е писала?

Да, тя го е писала.

# 561
За свекървата още нищо не знаем, но от сега надушвам, че колкото и да се пъне да се доказва момичето и капка уважение няма да получи.
Много сте права. Усещам как ме гледа "от високо" и постоянно пуска обидни коментари.

Благодаря на всички за коментарите. Накарахте ме да се замисля за доста неща, които не съм виждала. Понякога ти си мислиш, че проблемът е един, а околните ти дават и другите гледни точки и осъзнаваш, че проблемът е по-широк.
Весели празници 🎀🎄
Свекърва е жената все пак, не е внучка на Буда.

# 562

Eй това е един истински мъж  Mr. Green

# 563
  • София

Eй това е един истински мъж  Mr. Green
Докато го четях си помислих, че края ще е "ще ти купя обувки, рокля и палто, само ако мама каже, че може" LaughingLaughingLaughing

# 564
Авторке, много те моля, сподели утре с нас какъв/какви ти е/са коледният/те подарък/ци.
Да видим ще го оправдаем ли малко или хич. Smiling Imp
Едит - Да напиша в два варианта, аз пък с надеждата, че може да са в множествено число... И не питам за подаръци от други хора, само от... „Милото”!

# 565
И какво й е изтръгнал от ръцете за 4лв.

# 566
Мисля,че авторката има бъдеще в професията си все пак ни накара 30 страници да нищим едно дръпване на продукт от ръцете и.За мен си е чиста пързалка,това едностранно описание как тя е истинско работно и ученолюбиво ангелче ,а той змей горянин за ни предизвика да я "спасяваме" от този експлоататор на младостта и енергията и.
Мъжът ми обожава да купува от глупостите за кола и майсторене от Лидл и редовно влачи някакви неща които никога не използва.Ако почна да му ги дърпам от ръцете дали ще ми пусне тема в бг мама че съм скрънза Flushed

# 567
  • София
За скръндза не знам, но че си досадница- със сигурност.

# 568
Аз не разбирам защо, след като е живяла бедно и продължава да живее така, не се амбицира да направи нещо с живота си, да натрупва знания и умения, да работи яко, да печели пари. Живее със Сульо и му се моли да й дава пари за превръзки. Не се ли уважаваш, другите също не те уважават.

# 569
Защото е малка и неосъзната. И не познава друг начин на живот. За нея това е нейното "балонче". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт