Скарахме се заради свекървата:(

• 16 893
  • 575
  •   1
Отговори
# 135
Авторката пише ,че има детска стая,но никъде не прочетох,че имат дете.Това някой си го измисли или е имало пост,който е изтрит newsm78
Измислиха си и детето, и закуската му.

Как реши, че детето е измислица?
Имат детска стая.
Също  така може да погледнеш профила и как в други теми пише за "въображаемото дете"  Laughing

# 136
Авторката пише ,че има детска стая,но никъде не прочетох,че имат дете.Това някой си го измисли или е имало пост,който е изтрит newsm78

Как реши, че детето е измислица?
Имат детска стая.
Също  така може да погледнеш профила и как в други теми пише за "въображаемото дете"  Laughing
Как реших? В тези гарсониери тази стая се води детска. Сещам се за кои става въпрос.
Второ, никога не чета профили и не шпионирам стари мнения и теми.
SmileySatisfied

# 137
Така и предположих ,но не съм изненадана.
Авторката да не се чуди кое и как,ами да се подготвя сама да си пие кафето на спокойствие.

# 138
  • France
Решението е взето от двамата, но под натиска и мрънкотенето на единия!
Това е твоето субективно представяне на случката. Никъде не е написано черно на бяло.
И аз, след месец съквартиранство, бих попитала дали може, удобно ли е да се отиде при приятелката. Ако ми се каже "не", ще въздъхна и ще се въоръжа с търпение. Нали сте наясно, че няма как да се влезе с взлом в чуждо жилище с болен човек. В един момент всички са се съгласили и после само един е виновен. Това е бягство от отговорност. И защо изведнъж е станало неудобно. Какво се е променило?

# 139
Това е твоето субективно представяне на случката. Никъде не е написано черно на бяло.
И аз, след месец съквартиранство, бих попитала дали може, удобно ли е да се отиде при приятелката. Ако ми се каже "не", ще въздъхна и ще се въоръжа с търпение. Нали сте наясно, че няма как да се влезе с взлом в чуждо жилище с болен човек. В един момент всички са се съгласили и после само един е виновен. Това е бягство от отговорност. И защо изведнъж е станало неудобно. Какво се е променило?

И майка ми в момента гледа баба ми от 3 месеца след доста сложна операция. Само че родителите ми имат просторна къща на два етажа, плюс това грижата по баба ми си я поема майка ми, а баща ми е ангажиран минимално. И предвид че са на различни етажи, не се и засичат много.

# 140

Как реших? В тези гарсониери тази стая се води детска. Сещам се за кои става въпрос.
SmileySatisfied

Профилът във форума не е нещо лично и тайно, че да се нарича шпиониране.
Аз няма да седна да и чета всичките мнения. Просто исках да видя дали наистина има дете. Ако нямаш дете, няма логика на някоя стая да викаш детската.

# 141
  • София
Lyn
Това какво идва да докаже? newsm78
Че ако бяхте в апартамент, щяхте да изхвърлите жената, че да не ви е тясно?

# 142
  • Бургас
За 10 изписани страници от нас  свекървата оздравя, всеки се извини на всеки , всички са си по домовете и си пожелаха да са здрави през идващата година / или поне болестите да идват със заявка, за да  не се вземат прибързани решения /.

# 143

SmileySatisfied

Профилът във форума не е нещо лично и тайно, че да се нарича шпиониране.
Аз няма да седна да и чета всичките мнения. Просто исках да видя дали наистина има дете. Ако нямаш дете, няма логика на някоя стая да викаш детската.

Защо да няма логика? Ако е предназначена за дете от самото начало на връзката, как да й викат освен детската стая.

# 144

И майка ми в момента гледа баба ми от 3 месеца след доста сложна операция. Само че родителите ми имат просторна къща на два етажа, плюс това грижата по баба ми си я поема майка ми, а баща ми е ангажиран минимално. И предвид че са на различни етажи, не се и засичат много.
Какво да правят хората,които нямат просторни къщи newsm78Да не се разболяват или направо да умират.Пък и никъде не прочетох,че авторката сменя памперсите на свекървата.

# 145
Върнах се да прочета изложението, авторката сама си казва, че е започнала да недоволства от чуждото присъствие и тогава се ОКАЗАЛО, че свекървата има приятелка в София, живееща близо до болницата.
Явно е толкова близка тази приятелка, че свекървата се е сетила за нея в последния момент, когато е видяла, че синът й зор вижда с жена си, заради нейното боледуване в дома им.
Махнала се е жената за да не пречи, сега авторката се чуди, защо мъжът й се държи враждебно с нея.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 18:13 от Tess d`Urberville

# 146

Защо да няма логика? Ако е предназначена за дете от самото начало на връзката, как да й викат освен детската стая.

В това няма логика. Ако няма дете.
Детска стая се вика на стая в която има или е имало дете.

# 147
А къде им е спалнята тогава? Засега стана дума само за хол, кухня и детска стая.
Вероятно така наричат детската, щото там спат 3 деца Simple Smile

# 148

В това няма логика. Ако няма дете.
Детска стая се вика на стая в която има или е имало дете.
Напротив, има логика.
В тристайните като нашия има стая, която наричат детска, пък дори и бабата да спи там. Как да я наричам, ако е така - бабешката стая?

# 149
  • Paris, France
Каква е тази гарсониера с детска и хол? Това не е ли едностаен?

Не бих пратила болен близък у негови приятели, дори и да живеят в голямо жилище.

Могло е свекървата да иде в детската, а авторката в хола с мъжа си.

Майка ми има приятели с триетажни къщи и замъци, но отсяда в тясното ни жилище като идва, при това и те са я канили. Като млада живеех в стая с малка кухничка и баня, точно гарсониера и майка ми си спеше при мене като дойде.

Постъпката на авторката не е правилна. Разбирам неудобството и, защото и аз си обичам спокойствието, но не е редно да гонят майката на мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт