Имам съседи в гарсониера - мъж, жена, 3 деца момичета, 2 кучета и 1 котка. Гарсониерата е панелна. От време на време като дойде на гости сестрата на жената, слагат я на походно легло в антрето. А мъжът жуналист си пише статиите на сгъваема масичка в банята, която е и тоалетна, 2в1. Ако не го бях видяла лично, нямаше да повярвам изобщо, че има и такова. Матраците за спане са вдигнати и опрени до стената, когато никой не ги ползва. Пари за по-голямо жилище няма и не се очертава да има. Пък живеят си, не са се избили. /на мен зле ми става от такава теснотия/ 
Имам съседи в гарсониера - мъж, жена, 3 деца момичета, 2 кучета и 1 котка. Гарсониерата е панелна. От време на време като дойде на гости сестрата на жената, слагат я на походно легло в антрето. А мъжът жуналист си пише статиите на сгъваема масичка в банята, която е и тоалетна, 2в1. Ако не го бях видяла лично, нямаше да повярвам изобщо, че има и такова. Матраците за спане са вдигнати и опрени до стената, когато никой не ги ползва. Пари за по-голямо жилище няма и не се очертава да има. Пък живеят си, не са се избили. /на мен зле ми става от такава теснотия/Препоръчани теми