Скарахме се заради свекървата:(

• 16 786
  • 575
  •   1
Отговори
# 540
Ама ако те сложат на дивана с господина?! Походни легла няма... Flushed

# 541
  • София
Е как да повярвате, акто не ви пасва на мелодраматичния страдалчески образ, за горката легнала на легло болна женица, която не може чаша вода да си сипе, а злата снаха е я изритала безсърдечно на пътя. Laughing

Никой с два грама здрав разум и логическо мислене, няма да повярва на тия обяснения, измислени след прочитането на всичките постове.....
Да внушаваш, че мъжът ти и майка му са изродени и имат противоестествени влечения, е гнусно.
А, точно това прави, милата авторка- тя била настоявала за походно легло или дюшек, ама те неистово се дърпали, ти да видиш!? Mr. Green
Че и брата излезе една гад- тормози майка си, кара я да му слугува и тя, скроила пъкления план да се отдаде на извратените си щения в холокухнята на снахата. Joy
Мани другото, ама е минала на операция проформа- нищо й няма, взима стълбите по две и ходи на превръзки, за заблуда на противника.

За твоята изцепка, че щом лежиш 5 дни за операция, то тя е лека, няма дори да споменавам- много си назад с материала. Simple Smile

# 542
  • София
absurT - нямах предвид противоестествени привличания. Имах предвид, че мунчо е недорасъл и обича да се гушка в мама и го предпочита, пред варианта някой да е на походно легло. Намеир е чудесен вариант да се гушка, както се е гушкал като е бил на 3г. Останалите ти интерпретации са си само в твоето въображение.

# 543
  • София /Абсурдистан
Нищо не знаете вие  Simple Smile Имам съседи в гарсониера - мъж, жена, 3 деца момичета, 2 кучета и 1 котка. Гарсониерата е панелна. От време на време като дойде на гости сестрата на жената, слагат я на походно легло в антрето. А мъжът жуналист си пише статиите на сгъваема масичка в банята, която е и тоалетна, 2в1. Ако не го бях видяла лично, нямаше да повярвам изобщо, че има и такова. Матраците за спане са вдигнати и опрени до стената, когато никой не ги ползва. Пари за по-голямо жилище няма и не се очертава да има. Пък живеят си, не са се избили. /на мен зле ми става от такава теснотия/

# 544
  • София
absurT - нямах предвид противоестествени привличания. Имах предвид, че мунчо е недорасъл и обича да се гушка в мама и го предпочита, пред варианта някой да е на походно легло. Намеир е чудесен вариант да се гушка, както се е гушкал като е бил на 3г. Останалите ти интерпретации са си само в твоето въображение.

Да, бе, нямала си го предвид, ама сто пъти го написа колко противоестествено е, колко не е нормално. Joy
Поне имам смелостта като твърдя нещо, да не се отричам и да шикалкавя после.
"Недорасъл" на 30+ няма, има извратен, като същото важи и за майка, която би се навряла в едно легло, че и с операция на гърдата.

И за да съм по темата- правиха ми операция от мастопатийна бучка- това се оказа, за щастие. Беше амбулаторно, веднъж на превръзка и после чаках хистологията. На това се казва лека операция.
5 дни в болницата и ходене на превръзки, са индикатор за нещо доста по-сложно. Дано хистологията излезе добра, но да знаеш че жената чака присъдата си и да я изриташ, щото била здрава и нищо й нямало, е отвратително и нечовешко.

# 545
Нямах нерви да изчета цялата тима, но аз лично съм с усещането, че свекървата просто манипулира сина си, намерила удобно извинение да тормози снахата. Не виждам защо ще ми стои в къщата някой, който очевидно може да намери по-малко натоварваща околните опция.Както правилно попитаха някои, ако беше нейната майка, колко време щеше да е търпелив скъпоценния?И въобще тоя муньо, без извинение, изобщо не е стока, маминка също.Защитничките ще попитам само вие били ли сте в такава ситуация, или хипотетично смятате, че бихте търпяли до безкарай?

# 546
  • София /Абсурдистан
То зависи колко е прорасло навътре и колко е дълбока раната. При мен не заздравяваше дълго време, но бях минала химия и лъчетерапия и не можеше от това да заздравее. Боли си, но се търпи. Иска се почивка, за да мине. Просто тясното пространство страшно много изнервя и затова е станала случката.
Преди време съм търпяла, не за дълго време, но имаше такова нещо, да. Използвах да ми помага за дребни неща, да наглежда тогава синковеца, който беше малък, за да изляза да си свърша някоя работа и такива неща. Не е болка за умиране, но зависи дали се понасяш с човека. Ако не се понасяш, много ясно какво става.

# 547
  • София
Нищо не знаете вие  Simple Smile Имам съседи в гарсониера - мъж, жена, 3 деца момичета, 2 кучета и 1 котка. Гарсониерата е панелна. От време на време като дойде на гости сестрата на жената, слагат я на походно легло в антрето. А мъжът жуналист си пише статиите на сгъваема масичка в банята, която е и тоалетна, 2в1. Ако не го бях видяла лично, нямаше да повярвам изобщо, че има и такова. Матраците за спане са вдигнати и опрени до стената, когато никой не ги ползва. Пари за по-голямо жилище няма и не се очертава да има. Пък живеят си, не са се избили. /на мен зле ми става от такава теснотия/

Аз получи клаустрофобия само като те четох

# 548
  • София
Нямах нерви да изчета цялата тима,
...........
Защитничките ще попитам само вие били ли сте в такава ситуация, или хипотетично смятате, че бихте търпяли до безкарай?
Би ли дефинирала представата си за понятието "безкрай"?

ПП. Винаги ли даваш категорично мнение без да си изчела материала докрай?

# 549
Нямах нерви да изчета цялата тима,
...........
Защитничките ще попитам само вие били ли сте в такава ситуация, или хипотетично смятате, че бихте търпяли до безкарай?
Би ли дефинирала представата си за понятието "безкрай"?

ПП. Винаги ли даваш категорично мнение без да си изчела материала докрай?

Тъкмо това влязох да напиша, ако беше изчела темата, нямаше да пита, отговори доста се дадоха на точно тоя въпрос.

# 550
Някои жени, като им дойде цикълът, ги хващат лудите, натворяват един куп глупости и чак, като им минат дните, осъзнават какво са направили. Не препоръчвам да се водят важни разговори и да се вземат важни решения под въздействие на тези промени. Wink

# 551
Все още е при приятелката й. Май й харесва там😜. Операцията й е била на 3 декември,двадесет дни след това тя все още ходи на превръзки. И не могла да даде отговор на мъжа ми защо още я викат на превръзки. А и са й махнали конците вече🤔. Просто доктора й казал,че ще идва още на превръзки до след коледа,но причина или усложнение не се знае да има. Не мога да си представя какви варианти щяхме да мислим с мъжа,за да се наспим или нещо друго🤔

# 552
Щом лекар е казал да ходи на превръзки, явно има причина. Сама няма как да си го реши, едва ли ще ѝ обърне някой внимание в болницата.

# 553
  • София /Абсурдистан
Раните след такава операция се затварят до 2 седмици максимум.

# 554
  • София
lisa_sf, ти какво разнасял вече свекърва си. Ме можа да се справиш с нея докато беше у вас, сега ѝ броиш превръзките и дали ѝ харесва. Нали се наспивате, пиете кафе?

Общи условия

Активация на акаунт