Скарахме се заради свекървата:(

• 16 775
  • 575
  •   1
Отговори
# 555
Операция на 3 , изписана на 8  и на 18 се разсъхнали.Десетина дена , нито много, нито малко, ама голяма тема стана за таман грижи. Може би се усеща нежелание да се прибира  и за това се натиска, а има и едно селско манталитетче че пари не се дават.За квартира било, та у приятелка да стане по -тънко.Дребнав казус с голям резон.
Такива бяха и тука едно време нещата-ти на мен аз на теб но не еи с пари.С пари може да е по-евтино но не става.И като сложим какво ще кажат, хората да се приключва.

# 556
Ето го отговорът. Вече се знае, колко точно е "безкрай", 10-ина дена.
10 дена, егати.
Тук се предполагаше месец-два, за да се развие такава нетърпимост, защото, както сама авторката написа - "наложи се дълго време да й се правят превръзки".

# 557
Операция на 3 , изписана на 8  и на 18 се разсъхнали.Десетина дена , нито много, нито малко, ама голяма тема стана за таман грижи. Може би се усеща нежелание да се прибира  и за това се натиска, а има и едно селско манталитетче че пари не се дават.За квартира било, та у приятелка да стане по -тънко.Дребнав казус с голям резон.
Такива бяха и тука едно време нещата-ти на мен аз на теб но не еи с пари.С пари може да е по-евтино но не става.И като сложим какво ще кажат, хората да се приключва.
Селско е манталитетчето на авторката и на тези,които не знаят истината,ама продължават да злословят за непознати хора.

# 558
Че да съм отделила авторката, темата е повече от тесния казус и писах по това, и за това е интересна.

# 559
Каква истина, Dochi? Тази, дето се носи на кънките по пързалката ли?

Теоретичният казус е интересен за коментиране, както отбеляза Боряна. Иначе, пързалката стана хептен некадърна.

# 560
Ми то всички в темата злословим по непознати хора. Някои дори дотолкова се увличат, че наричат непознатите изроди, чудовища и пр.

# 561
Аха, който не е съгласен - злослови и е със селски манталитет.

# 562
  • Varna
Претърпях същата операция като свекървата на авторката и още същият ден ме изписаха от болницата. Нямаше нужда да ходя и на превръзки. Много лесно се справях и сама. На десетият ден махнаха конците.
След операцията се прибрах пеш, чуствах се много добре.
Чудя се що така при свекървата на авторката се е налагало да ходи всеки ден на превръзки, че и след като са махнати конците да продължава с превръзките newsm78

Иначе съм прибирала в  квартирата си която беше гарсониера човек който дойде за операция на очите. Но той остана три дена и сутрин ставаше рано, защото знаеше, че ставаме за работа, а и диването трябваше да закусва. Спеше в кухничката на едно кресло, което се разпъваше. И за да можем ние да закусим сутрин, това кресло трябваше да се сгъне.
Читав човек, съобразителен, а дори роднина не ни беше.
Иначе ако трябваше да остане повече, щеше да ни се .......и на тримата цялата бойна слава Laughing

# 563
Каква истина, Dochi? Тази, дето се носи на кънките по пързалката ли?

Теоретичният казус е интересен за коментиране, както отбеляза Боряна. Иначе, пързалката стана хептен некадърна.
Не четат ли ,че постовите и са противоречиви ,не отговаря на въпроси,а те и се връзват на акъла.По-скоро несъществуващи,а не непознати хора.История съшита с бели конци,ама авторката толкова си може.

# 564
А, точно.

# 565
Толкова плам и жар вложих, за да защитавам бедната свекърва, язък!
Няма ли някой друг неоправдан наоколо?

# 566
Има. Едно клето дете на мама Мома Англичанка, което през лятото неправомерно ядеше кюфтета, докато строгата Даскалка правеше досие с престъпленията му. Wink

# 567
  • София
Има. Едно клето дете на мама Мома Англичанка, което през лятото неправомерно ядеше кюфтета, докато строгата Даскалка правеше досие с престъпленията му. Wink

Ама Даскалката сега била Дяволитка.
Това според форумските детективи.

# 568
Даскалка е с вечен бан.
Скрит текст:
Но е добре и  изпрати поздрави на всички фенове.

Тази тема, независимо от авторството, за поледен път показа нагласите на съфорумките.
Аз лично с голям интерес я следя.

# 569
Онази имаше повече въображение hahaha

Общи условия

Активация на акаунт