Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 624
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • München, Deutschland
Взех такава въртяща се на баща ми и седи в едно чекмедже на нивото на плота, много е доволен, казва, че всичко много лесно си намира.

# 511
И на мен тази стойка не ми бе ок.

# 512
Благодаря ви. Явно, докато не пробвам няма да разбера, защото мненията са в двата полюса. Блазни ме подредбата, искам всичко да ми е в шишенца, но нямам място за такива в чекмедже. От друга страна ми се иска да ми е максимално разтоварен плота. Явно ще се наложи да мисля за някакви етажерки и само най-използваните подправки да са организирани  по някакъв начин на плота.

# 513
Аз съм писала: за подправки ползвам буркани Нутела, малки и големи.
От пликовете на подправките съм си изрязала наименованията и съм ги залелипа с дебело тиксо на бурканите отпред, челно(не на капачките), защото ми стоят във висок шкаф.
Най-използваните: чубрица, джодже,черен пипер, червен, сода, шарена сол са в малки бурканчета най-отпред, на втори ред малките буркани от Нутела с по-малко използваемите подправки и на трети ред големите буркани , които рядко се вадят.
Като отворя ги виждам и взимам.
Някои рядко ползвани подправки си стоят в опаковките защипани с щипки(от Икеа), сложени в кутия( бахар, бакпулвер,сминдух и тн.), а в друга кутия са наредени неотворените пакети.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 21:16 от ДХ3

# 514
Здравейте, търся подобни буркани за кухня, дали някой е виждал някъде?
Искам да бъдат стъклени и да са с дървени капачета.

# 515
# 516
# 517
Най-удобни са ми големите буркани от кафе, тук има идеи с малък http://organizirai.com/2017/05/jacobsjar/.

# 518
Аз също използвам бурканите на Якобс и са ми много удобни. В големите слагам брашно, захар, овесени ядки, кус-кус и други, а в малките подправки, семена.

Аз рових из форума, но не открих отговор. Та, да попитам тук - как организирате хладилника?
Нашият е вечно бъркотия, претрупан, много често забравяме нещо, то се разваля и в коша. Да не говорим, че сега от село имаме страшно много грозде и плодове и се чудя какво и как да правя.

# 519
Та, да попитам тук - как организирате хладилника?
Такива кутии за хладилник си взех и съм много доволна.

# 520
С кутии, но пак се забравя храна из тях.

# 521
  • София
Такива кутии за хладилник си взех и съм много доволна.
Скрит текст:

[/spoiler]

От кой магазин са кутиите?
Аз взех едни прозрачни, подобни, пластмасови, от Джъмбо,
 но бързо се изпотрошиха.

# 522
От кой магазин са кутиите?
Obi (не съм в Бг).
Предполагам в Икеа ще има нещо подобно.

# 523
За обувки може да се вземе електрическа сушилня за обувки - направи се родихме с една такава. Има ги две години по ред около коледа в магазините немски център (за 4 чифта едновременно) - намалени до 26 лв. Има и за един чифт - магазин в халите

# 524
  • Mediterraneo
Такива кутии за хладилник пускаха и в испанския Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт