"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 47

• 37 376
  • 840
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Направи си тест в деня, в който очакваш менструация. При по-дълго кървене и по-къс цикъл е възможно да си забременяла.

# 121
  • бургас
Пишеш предпоследен ден от цикъла. А менструация настъпи ли след това?

остават ми около 10 дни до цикъла

# 122
Хора бих искала да ми помогнете!..
Какво означава тази втора бледа линия..Бременна ли съм? Или не ...притесненено ми е, а с нетърпение очаквам тази прекрасна новина!
И да ви кажа получих днес сутринта леко кървене..!
Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!😕😕

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 12:22 от bubanka

# 123
Ако снимката горе на темата е реална, то сте бременна, Честито!

# 124
  • Пловдив
Положителен е тестът, отиди на лекар, щом имаш кървене.

# 125
Споко човече сигурно просто си в овулация за това те болят гърдите.
Имам проблем или по скоро се паникьосвам. В предпоследния ден от цикъла, приятеля ми свърши в мен. Сега са минали около 11/14 дни след последния ден от цикъла и гърдите ми ще се пръснат, станали са по- големи и ме болят. Правих тест на 10 ден беше отрицателен. Има ли за какво да се тревожа

# 126
А знаеш ли каква е разликата между месечен цикъл и менструация? Ако не, прочети, докато чакаш да ти дойде...
Скрит текст:
Нормалният месечен цикъл продължава не по-малко от 21 и не повече от 35 дни. Времетраенето на самата менструация трябва да бъде не по-малко от 3 и не повече от 7 дни...

Пишеш предпоследен ден от цикъла. А менструация настъпи ли след това?

остават ми около 10 дни до цикъла

# 127
Здравейте момичета!
Днес повторих кръвният тест и е със стойности 18.64 ... Тук от лабораторията казват че резултата е добре,но от клиниката в Турция където е правено ин витрото казват че резултата е нисък ! Някой имал ли е подобен проблем ? Притеснено ми е какво се случва, и започвам да се чудя дали в различните лаборатории отразяват еднакво резултатите .

# 128
Здравейте момичета!
Днес повторих кръвният тест и е със стойности 18.64 ... Тук от лабораторията казват че резултата е добре,но от клиниката в Турция където е правено ин витрото казват че резултата е нисък ! Някой имал ли е подобен проблем ? Притеснено ми е какво се случва, и започвам да се чудя дали в различните лаборатории отразяват еднакво резултатите .
В понеделник беше близо 11, нали? В крайна сметка трябва да се удвоява пред 48-72 часа, ако не се лъжа.
Нисичък е, но аз не бих се отказала. Има момичета с доста по-лоши стойности, които родиха. Не бих спирала медикаменти и добавки и бих наблегнала на почивката.
В същата лаборатория ли направи кръвния?

# 129
Здравейте, има ли лаборатория в гр София, която да работи и в събота, евнтуално утре да пусна чхг и 48 ч е в събота.. И чхг сутрин на гладно ли се пуска или по всяко време? Благодаря ви!

# 130
Здравейте, има ли лаборатория в гр София, която да работи и в събота, евнтуално утре да пусна чхг и 48 ч е в събота.. И чхг сутрин на гладно ли се пуска или по всяко време? Благодаря ви!

Цибалаб централа. Пуска се по всяко време. Няма значение дали си яла или не.

# 131
Аз съм пускала в Бодимед в събота. Няма значение дали си яла или не.

# 132

И Рамус на Сточна гара работи в събота. Можеш по всяко време на деня да си направиш теста Simple Smile

# 133
Здравейте момичета!
В понеделник беше близо 11, нали? В крайна сметка трябва да се удвоява пред 48-72 часа, ако не се лъжа.
Нисичък е, но аз не бих се отказала. Има момичета с доста по-лоши стойности, които родиха. Не бих спирала медикаменти и добавки и бих наблегнала на почивката.
В същата лаборатория ли направи кръвния?
Да ,но днес мисля да отида в друга лаборатория за да видя дали наистина резултата е точен ! На 10.01 трябва да пусна друг тест според доктора и пак да го изпратя да го види

# 134
Здравейте,
Бихте ли хвърлили едно око на снимката ми. Овулацията трябваше да е на 24-25, не успяхме да проследим точно, понеже заради празниците бях на лекар последно на 20.12.
Първият тест е правен на 26-ти ден, а вторият на 28-ми, т.е. вчера, когато трябваше да не ми дойде. И двата не са със сутрешната урина.
Притеснява ме, че чертичките са бледички, но и тънки. Възможно ли е да са изпарителни или да поддържам някаква надежда? Нямам симптоми нито на менструация, нито на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт