🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 829
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 290
Ще трябва да им опнем една циркова шатра за гала вечерята, че доста народ се събира... 😂
Каквито са циркаджии ще им е точно. 👌

# 1 291
  • Варна
Може би ще имаме прецедент в историята на предаването или Г-н Манчев няма да даде на никой плакета.
Ако не това, то със сигурност ще ги нахока, просто няма друг начин, безобразното поведение от страна на светата троица - Джейсън, Жана и Фънки е очеизвадно и ако не иска да го спукат от критики , то Манчев ще ги насоса подобаващо....нека видим.

# 1 292
Какво да видим... той отзивите ги чете сега, връчването на плакета е заснето вече. Но и аз се надявам да ги посмачка!

# 1 293
  • Sunshine state
Скрит текст:
Пак ви връщам на Деси и Жана.
Разрових се в профила на Деси и намерих този пост, писан три месеца преди заснемането на Черешката. Какво е отношението на едната и какво на другата....
Скрит текст:
Личи си кой е злобният в случая. Мнението ми е като на някои - Жана я е яд и завижда на постиженията на Деси и за това е така заядлива. Ако това чудо ми беше врътнало такъв номер, нямаше да му изтрая физиономията и 5 минути. И аз агресирах снощи, ама на мен малко ми трябва.

# 1 294
То всичко сте казали, ама и аз да се включа.

Много кофти гости, но си беше предвидимо - наркоманка, алкохолици с екстри и несигурен в живота си куку, какви качествени вечери да излязат от това?

За Деси...
Много ми хареса жилището й - червено, черно, бяло и дърво. Беше пълно със знания, изкуство и преживявания. Готин кът за хранене и компания, а не само едното плюскане. Като гледам празните стени по другите апартаменти, това винаги ми говори и за празни души... На Фъню по стените висяха чашки, а самите стени бяха в цвят есенна тиква.

Изглежда прекрасно, а е поне на 45 години, според мен. Стегната, стройна, слаба, хубави ръце показа до рамото. Браво.

Мисля, че изтърпя вечерята, защото й беше важно да успее да спомене (да даде гласност) за работата на фондацията си. Да помагаш на млади таланти е нещо прекрасно. Да го правиш в името на любимия си човек, чието име не искаш да се забрави - също. Вместо цветя отвреме-навреме на гроба му, ще накараш и други да споменават името му с уважение и признателност.

Сготви прекрасно, сама и у дома. Беше похарчила предостатъчно и заредена с много продукти, т.е. показа и щедрост (за разлика от скромния бюджет на ДБЛ и домашните туршийки от бидона на балкона на Фъню).

Отгледала е дете и не е изневерила на професията си. Някой горе питаше за оскарите й? Няма нужда да има оскари, важното е, че не е зарязала изкуството при всичките трудни години, които хората в тази сфера преживяха. Пълно е с хора, които правят и малки филми, и клипове, и работят в продукции, и пробват нещо свое. Има и европейско кино, което до оскари почти не стига, но е също много добро (различно е от американското). Радвам се, че това момиче се занимава, активно е, има ангажименти, дерзае, а не чака на Брадъра, за да кешаутне, нито пък се е облегнала на Мечо, който да я чака отвън.

Прекалено бъбрива ми е (ето и сега - нямаше нужда да коментира под постове, снимки и т.н., замълчи си, те делата ти говорят повече от думите ти), но явно е дейна натура, нервак.

Определено е победител тази седмица тя. Желая й още много успехи.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 17:17 от Маpи

# 1 295
Деси е на 48 години, за годините си изглежда прекрасно, и фигура и лице!

# 1 296
Аз също не ям доста неща. Не съм алергична, просто не са ми вкусни.  Но след като домакините надълго и нашироко обясняват кое ястие какво е, за себе си щях да преценя кое да ям и кое да пропусна, без излишни драми. И бих оценила старанието на домакина, дали е готвил сам, атмосферата, начина на поднасяне на ястията ако щеш. Нямаше да намалям оценки само защото аз не ям това или онова. Никой не е длъжен да знае и да се съобразява. Специално Деси не бях много наясно с какво се занимава. Помня я в "Опасен чар" и толкова. Бих се поинтересувала предварително, за да съм в час, и бих поговорила с нея за работата й. Прави впечатление на мил, възпитан и интелигентен човек. Забелязах каква разлика имаше в настроенитето й, докато готвеше, и после, когато гостите пристигнаха. Изобщо нямаше място сред такива хора.

# 1 297
  • София
Какъв "Опасен чар"? Да не я бъркаш с дъщерята на Апостол Карамитев?

# 1 298
. Помня я в "Опасен чар" и толкова. 
И какво правила тя там на 13 години, щото аз не я помня?

# 1 299
  • София
Каква Деси в Опасен чар? Там е Маргарита Карамитева.

# 1 300
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8_%D0%A2%D0 … D0%B5%D0%B2%D0%B0
Потърсих я в Гугъл. Последните години са й по-рехави професионално, явно преди мъжът й доста е помагал в кариерата, но и без него жената добре се справя с живота.
Синчето е голям симпатяга Simple Smile Не разбрах обаче той с какво се занимава.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 17:38 от птица

# 1 301
Уау, и аз не намирам Деси за особено хубава, но е красавица в сравнение с онази дама от Опасен чар, никога не бих ги объркала (ако не бяхте споменали, нямаше да се сетя за кого се отнася сравнението/грешката).

# 1 302
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8_%D0%A2%D0 … D0%B5%D0%B2%D0%B0
Потърсих я в Гугъл. Последните години са й по-рехави професионално, явно преди мъжът й доста е помагал в кариерата, но и без него, жената добре се справя с живота.
Синчето е голям симпатяга Simple Smile Не разбрах обаче той с какво се занимава.

Мъжът и умира, когато тя е на 26 години..Колко да и е помагал?1
Днес точно рових за  филмите, в които е участвала и  реших да гледам Занаятът на оръжията (Il Mestiere Delle Armi), където си партнира с Христо Живков, който също играе предимно навън.
А синът  ѝ е след като е завършил финанси във Виена ,вероятно и с това се занимава.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 18:14 от Walnuss

# 1 303
Потърсих я в Гугъл. Последните години са й по-рехави професионално, явно преди мъжът й доста е помагал в кариерата, но и без него жената добре се справя с живота.

Глупости на търкалета! Мъжът и е бил страхотно талантливия режисьор Стоян Камбарев, но умира млад и доооста отдавна, много преди да се чуе за Деси Тенекеджиева или тя да стане популярна. А тя има доста роли в европейски кино продукции, освен това, което прави тук. Дейна жена, не лежи на стари лаври и тъпи риалитита, като всички останали тая седмица.

# 1 304
Сега изгледах епизода. Страхотна Деси! А гостите - простак до простака.
И Коцето каза, май Деси ще се окаже хай левъл. Тцъ КосЮ,  тя е хай левъл, вие сте дъното!
С такива гости не бих имала търпението и възпитанието на Деси. Ще ги изгоня, като стой та гледай.

Общи условия

Активация на акаунт