Защо мъжете са такива?

• 21 589
  • 577
  •   1
Отговори
# 195
А, маймуните определено са полигамни.
Но точно полигамниците държат особено да са с моногамни партньорки.
Не всички мъже държат да са с моногамни партньорки.
представям си какво омесване на сокове се случва...
За кондоми не си ли чувала? А да не би ти да си била първата жена на твоя мъж, или той да ти е бил първия?

# 196
Не(на втория въпрос), но с( с гума ли е прелюдията и в женски и в мъжки план?)/без...голяма мешавица ми се види, а аз съм гнуслива. Тук дори не говоря за наранени чувства/Его и подобни. Нямам против хората, които имат повече от 1 партньор и т н, просто не искам да бъда с тях.

# 197
  • Агент под прикритие
Какви чувства бе, летяща, за kекс иде реч! Joy

# 198
Именно де, това казвам - не става дума за чувства, сополи и подобни, а че просто съм гнуслива. Има хора, не искат да им пиеш от чашата, има и други - не им пречи какво облизват, стига да е подмито преди това. Какво ми пука, че съм сложила гума, ако вибратора се ползва от друга преди това.

# 199
Летящата, къде да ти ги търсим тези девствени момченца по пълнолуние Simple Smile

# 200
И аз съм гнуслива, много рядко търпя какъвто и да е допир на чужди хора, но съм приела, че в днешно време няма гаранция и да се тормозя е излишно.
Както се казваше във вица, дано, ако донесе нещо, поне да е лечимо.

# 201
Е, подигравате се, ама права е Летящата! Simple Smile

# 202
Именно де, това казвам - не става дума за чувства, сополи и подобни, а че просто съм гнуслива. Има хора, не искат да им пиеш от чашата, има и други - не им пречи какво облизват, стига да е подмито преди това. Какво ми пука, че съм сложила гума, ако вибратора се ползва от друга преди това.

Ми, ако не му затягаш примката, и си диша свободно, може пък и да си спестиш тез хипотетични ужасяващи преживявания.
Ся, не ми казвай, че принципно си разсъждаваш, и аз така Simple Smile

# 203
Не винаги е до свобода, често е до скука, апатия и глупост.
Та нека се подмиват, като не умеят да мислят.

# 204
Не знам какво е, скука ли, апатия ли, не ме интересува защо изневеряват мъжете. То аз, дето съм жена, ако живея с човек, постоянно набиващ, че животът свършвал след брака и как беше - пеперудите като отлетят, оставали битовизмите, кой знае какво може да ми се завърти в главата.

# 205
Само аз ли знам, че играчките са строго лични и не трябва да се ползват от други хора?

# 206
  • София
Само аз ли знам, че играчките са строго лични и не трябва да се ползват от други хора?
Не се разбрахте.

# 207
Не знам какво е, скука ли, апатия ли, не ме интересува защо изневеряват мъжете. То аз, дето съм жена, ако живея с човек, постоянно набиващ, че животът свършвал след брака и как беше - пеперудите като отлетят, оставали битовизмите, кой знае какво може да ми се завърти в главата.
Всичко е естествено продължение на собствените ни представи, очаквания и сблъсък с реалността. Аз обичам да казвам – кой както си го направи.
Щом е опрял ножът до битовизмът и подмиването, кому е е нужна тази връзка.
Така или иначе по-добре да има нов човек на хоризонта.
Приемам връзките по инерция единствено от мързел. Ако е свързано с изтласквания и замитане под килима, ами айде подобре не.

# 208
  • Агент под прикритие
Дренка, ей това една моя съученичка преди няколко дни тръгна да ми го обяснява, че било така. Аз се смях през цялото време. Трябваше да и видиш физиономията, като и казах, че с мъжа и не могат да се организират взаимно, а не че живота свършвал.... Laughing
Ама кой както си я направи....

На който му се "живее", го прави сам. Не се ангажира с връзка. Simple Smile

# 209
Не знам кому е нужна такава връзка, но много хора живеят така. Не мога да казвам никому, освен на себе си дали и кога да прекрати отношения. Затова и намирам всякакви опити за морализаторстване на общо основание за проекция на собствени ограничения и страхове.
Phoenix, за твойта съученичка би било по-добре, може би, да се сдвоява с подобни по мислене мъже. Да си свършват заедно и ежедневно живота. Хем няма да е разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт