Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Свети Влас
Момичета предлагам тази тема да я направим обща за нови и бъдещи проекти на любимите ни актьори от ЖИ, разбира се ако сте съгласни.

# 451
Габи категорично съм съгласна,но като гледам всички са пас без Ози за сега
Беркер няма да играе в сериала с Дилян да ви кажа олекна ми не съм му фенка ама няма нужда да си го причинява
Сера днес ми вдигна кръвното с поредното си интервю
Партньора и Беркер голяма спойка имали голяма късметлийка била...Тъпа ли е не знам? Май забрави защо висеше в Сомера не само заради Беркер фенките една думичка не е казала за Озан.Което за мен си е чиста обида ама чиста!
Саможертви правила Джемре брех от саможертви му гледаше голото тяло и очите и ставаха като на палачинка
От саможертви ревеше и го завиваше
От саможертви го чакаше
Толкова тъп персонаж няма да дойде това е края на дъното!
Бахарката и тя много отслабнала ми се струва не и се отрази добре раздялата с Дженан

Хайде малко ЛейСар от мене

# 452
Габи, И аз съм съгласна разбира се. Но налага ли се някак си да променям заглавието или да правя вече нова тема?
Черна розичке, Беркер показа целият си талант докато беше инвалид Недим. Дали заради Серач и нач мен не можа да ми стане любимец. Бих искала да го видя да си партнира с някоя известна и готина актриса. Бахар Шахин горката, в чудо се видя (до сега май все е играла добричка мисля) с ролята на Джерен, която според мен беше трудна, но момичето се справи чудесно.

# 453
  • Свети Влас
Ако искате да изчакаме да изпишем тази тема и после при новата ще добавим ново заглавие.

# 454
Озан и Елчин от сета
Снимат в много луксозен хотел

# 455
Габи категорично съм съгласна,но като гледам всички са пас без Ози за сега
Беркер няма да играе в сериала с Дилян да ви кажа олекна ми не съм му фенка ама няма нужда да си го причинява
Сера днес ми вдигна кръвното с поредното си интервю
Партньора и Беркер голяма спойка имали голяма късметлийка била...Тъпа ли е не знам? Май забрави защо висеше в Сомера не само заради Беркер фенките една думичка не е казала за Озан.Което за мен си е чиста обида ама чиста!
Саможертви правила Джемре брех от саможертви му гледаше голото тяло и очите и ставаха като на палачинка
От саможертви ревеше и го завиваше
От саможертви го чакаше
Толкова тъп персонаж няма да дойде това е края на дъното!
Бахарката и тя много отслабнала ми се струва не и се отрази добре раздялата с Дженан

x BlackRose x, тя май все такива изказвания прави UnamusedUnamusedUnamused Направо си мисля, че се е влюбила в Беркер и търси начин да му привлече вниманието. Не знам каква друга спойка може да са имали като снимаше повече с Озан, а с Беркер повече от половината време на екран не си говореха. Както и да е. Не мисля, че ще си ги причиня в друг проект, освен ако не играе актьор, който харесвам, а и тогава сигурно ще ми къса нервите (тя със сигурност) сори.
Не съм гледала много сериали досега, но определено ще погледна кои са всички сценаристи на проекта (още го нямам като навик това), за да не възлагам големи надежди, ако попадна на друг техен сериал.
Бахар ми хареса. Много добре си изигра ролята според мен. Със сигурност ще поглеждам какво излиза с нейно участие. За Ози няма да коментирам. Вече изгледах Висше общество и Подобно и на нас (Darisi basimiza май така се превеждаше). Остана ми Развалящият играта и Малки сладки лъжкини, но ще си ги изгледам след като наваксам с един друг талантлив симпатяга (Керем Бурсин), който също не знам как съм пропуснала досега ThinkingRolling Eyes

# 456
Блу Кирето всичко да му изгледаш и най-вече Шереф Меселеси ,а аз след лайка който получих завчера от Ози не мога да се спра в мечтите
Докато си комуникирахме с една друга Озанка в туитър аз и писах колко бих искала да ги видя в общ проект
И Озан минал и харесал точно коментара Ти беше за Керем и Озан нали? При цяла сюрия от коментари.После си махна харесването,но го хванахме в крачка...
Страшен бро тандем би станал като се замисля...

# 457
Блу Кирето всичко да му изгледаш и най-вече Шереф Меселеси ,а аз след лайка който получих завчера от Ози не мога да се спра в мечтите
Докато си комуникирахме с една друга Озанка в туитър аз и писах колко бих искала да ги видя в общ проект
И Озан минал и харесал точно коментара Ти беше за Керем и Озан нали? При цяла сюрия от коментари.После си махна харесването,но го хванахме в крачка...
Страшен бро тандем би станал като се замисля...

Черна Розичке, задължително ще изгледам всичко. Много ми харесва как играе - мимиките, жестовете, очите, всичко. Наистина ще се получи страхотен тандем от тях двамата Nature FireNature ZapNature Star2Nature BoomNature BoomNature Boom. Ако случат и на добри сценаристи, режисьори и всичко останало ще е супер. Защото както се вижда, особено при техните дизита, и супер добре подбран каст не може да спаси сериал, ако нещо друго му куца. Ние това го уредихме, остана продуцентите да ни прочетат и да действат за следващия им съвместен проект RelaxedRelaxedRelaxed

# 458
Метин Балекоулу идва на мястото на Баръш Ерчетин като режсьор
Сериала започва през септември
Преди е работил с Елчин в Киралък Ашк както и с Ози в Юксек Сосйете първите епизоди

# 459
  • Свети Влас
Развалящият играта е страхотен сериал ( жалко, че заради правителството го спряха, но засягаха доста нашумяла тема.... )

# 460
Габи, може ли да споделиш каква е ролята/историята на Озан в "Развалящият играта"? Мисля да го почна, но заради Ози.

# 461
Габи, може ли да споделиш каква е ролята/историята на Озан в "Развалящият играта"? Мисля да го почна, но заради Ози.
Бая в мафията щеше да влезне като го гледах да ти кажа вършеше мръсни поръчки на долния дядо в дизито дето беше напук да пукне

# 462
Бая в мафията щеше да влезне като го гледах да ти кажа вършеше мръсни поръчки на долния дядо в дизито дето беше напук да пукне
Ооо, ужас. Аз мислих, че ще е някой като Мерт Чалхан влюбен в някоя девойка. Определено ще пропусна.

# 463
Ооо, ужас. Аз мислих, че ще е някой като Мерт Чалхан влюбен в някоя девойка. Определено ще пропусна.
Пусни си патрула с Бахар и него никак не е зле там

# 464
Пусни си патрула с Бахар и него никак не е зле там
Ооо, него съм го гледала. И пак бих си го пуснала. Бахар и Озан са супер.
Единствено "Малки сладки лъжкини" и "Развалящият играта" не съм му гледала.

Общи условия

Активация на акаунт