Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 23

• 34 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Mediterraneo
Ясно, по правилата съм значи. Когато се налага слагане на сол, винаги го правя преди съответно миене. И винаги забърсвам много добре излязлата при сипването вода.

# 661
  • София
Здравейте, харесала съм съдомиялна Bosch? Добър вариант ли е или да се ориентирам към друга марка?

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 11:07 от green_dawn

# 662
  • София
Явно наистина при Whirlpool е до модел - моята си помни, даже бих направила клипче, ако можех да го постна от телефона или компа (че нямам къде да го кача онлайн). Просто я зареждам, включвам, избирам си програмата и лед лампичката на бутона светва, което показва, че функцията е активирана.
Имам клипче Simple Smile Ето така се случват нещата с бутона Tab при моята wic 3c23: https://drive.google.com/file/d/18wQsRbxeY1KfL2AIBACMPCETfQFFcBF … /view?usp=sharing

# 663
Явно наистина при Whirlpool е до модел - моята си помни, даже бих направила клипче, ако можех да го постна от телефона или компа (че нямам къде да го кача онлайн). Просто я зареждам, включвам, избирам си програмата и лед лампичката на бутона светва, което показва, че функцията е активирана.
Имам клипче Simple Smile Ето така се случват нещата с бутона Tab при моята wic 3c23: https://drive.google.com/file/d/18wQsRbxeY1KfL2AIBACMPCETfQFFcBF … /view?usp=sharing
мисля, че е защото имате отделен бутон за таблетка
и след като е натиснат, машината го помни
аз включвам опция таблетка със задържане на бутон мултитаб

# 664
  • София
Ето, имало си обяснение - друго е око да види. Решихме загадката най-накрая Grinning

# 665
@green_dawn Супер е! Не се колебай!

# 666
Здравейте,
никога не съм имала съдомиялна и за това се включвам в темата - за да науча полезни неща. Купихме си (но все още не е монтирана) машина Beko 45 см - Beko DIS 28120 https://www.technopolis.bg/bg/S%C3%A0domiyalni-za-vgrazhdane/S%C … IS-28120/p/680414 - устройва ни бюджетно, защото правим пълен основен ремонт + закупуване на всички ел. уреди и вече ни е малко нанагорно. Дали има някой в темата, който ползва такава миялна и може ли да сподели впечатление?

# 667
Машинката е с чудесни параметри, инверторен мотор, със здраве да си я ползвате! Аз съм от доволните клиенти на Беко.

# 668
Благодаря ви за включването Simple Smile

# 669
Дух аз съм с Беко за вграждане , стар модел , много прилича на вашата . От 8 години я използвам постоянно , на ръка не мия нищо освен ножове и съм много доволна .
Да си я използвате с удоволствие Hug

# 670
Благодаря ви.
Ние и хладилник Беко ме харесали. Надявам се и той да е с такива хубави отзиви.

# 671
Здравейте! Чакам днес да ми доставят https://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/built-in-dishw … idth?pageNumber=1 надявам се, че е добър изборът. Имам въпрос, тъй като кухненските шкафове все още на са готови и монтирани, може ли да я свържем и ползваме временно без да я вграждаме (става въпрос за време до около месец).

# 672
  • На брега на реката
Честито и със здраве, да си я ползваш!
Може да я свържете и да я ползвате, няма никакъв проблем само, че вратата няма да стои отворена /ще е само в горно и долно крайно положение/ и ще се отваря, малко по-трудно. След като монтирате мебелната вратичка, ще може да стои отворена във всяко положение.

# 673
Благодаря! И аз предполагам, че няма да е в пълния си блясък и удобство, но поне ще върши работа за момента. Имам още един въпрос, четейки ръководството,разбрах, че слагането на солта е с вода(сложена преди солта), но само първия път, а тук, четейки съветите ви, оставам с впечатлението, че всяко следващо зареждане е пак с вода. От модела ли зависи, или съм се объркала? Колко сол събира горе долу? В ръководството пише само да се напълни със сол, но не и колко поема. Взех 1 пакет(2кг) от Лидл, ще стигне ли, ще остане ли...? Извинявам се, ако са глупави въпроси, но по-добре човек да пита в началото, отколкото като стане проблем.

# 674
  • София
Само първия път се пълни с вода, за следващите то вече си има. Пълни се до където е разграфена, като отвориш капачката ще го видиш. След това се забърсва и се пуска миялната със или без съдове, не бива да остава разлята солна вода по дъното (поне за металните е така, за пластмасовите не съм сигурна). Различните машини поемат разлинчо сол. 2кг. мисля, че ще ти стигнат. Обикновено поемат 1-1,5кг. зависи от модела. Прочети назад темата и първа страница, има коментари, които мисля, че биха ти били полезни.

Общи условия

Активация на акаунт