Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 23

• 34 624
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Идеята на отваряне на вратата и функцията airdry е че изсушава много добре с естествена вентилация
А моделите като на бош с функция extra dry e допълнително нагряване, което хаби повече еленергия

# 316
  • Пловдив
Имате ли идея защо пластмасата не ми се издушава? Разни кутии, мерителни чаши, чопър.. Все са чисто мокри, а всичко останало скърца от чистота.

# 317
Направих беля май. Сипах Доместос върху филтъра и сега водата не се оттича. Трябва ли сама да се оттече или като я пусна ще я изпомпи. Събрах веднъж водата с гъба, стоплих една кана вряла вода и сипах отново, отново не се оттече. Така да ме е яд, че нямам думи. Да бях прочела първо преди да действам, ама на...
Предварително благодаря за всякакви мнения.

# 318
Постарай се да махнеш водата с доместоса (с гъба или спринцовка), след това извади филтъра и хубаво го измий под течаща вода. Опитай да извадиш максимално и водата с доместоса от мястото на филтъра. Сглоби я и я пусни празна без таблетки на плакнене или най-бързата и с ниска температура програма.

# 319
Извинявай, ама как влезе Доместос вътре в машината. Както е казала Тетка, обери максимално, след това цикъл за изплакване ако има, пусни него. Дано поне си сложила обикновен Доместос, а не Зеро лайн гел, защото той е на основата на киселина.

# 320
Постарай се да махнеш водата с доместоса (с гъба или спринцовка), след това извади филтъра и хубаво го измий под течаща вода. Опитай да извадиш максимално и водата с доместоса от мястото на филтъра. Сглоби я и я пусни празна без таблетки на плакнене или най-бързата и с ниска температура програма.

Благодаря, пуснах я, оттича... Дано всичко е наред, че ми иде да се наритам Disappointed

# 321
Имате ли идея защо пластмасата не ми се издушава? Разни кутии, мерителни чаши, чопър.. Все са чисто мокри, а всичко останало скърца от чистота.

Защото е така, аз досега не съм имала машина, която да ги изсушава, дори и при турбодрай и heatdry.
Оставям в машината за доизсъхване.

# 322
  • на Мелмак
В моята са сухи, та до машина си. Иначе на ръка пластмасата никога не мога да я измия така. Пък нека е мокро после. Важното е да е чисто Grinning

# 323
В моята са сухи, та до машина си. Иначе на ръка пластмасата никога не мога да я измия така. Пък нека е мокро после. Важното е да е чисто Grinning
А какъв е модела?

# 324
  • На брега на реката
И в моята са сухи. Аз съм с Бош със Зеолит.

# 325
  • на Мелмак
Сименс със Зеолит Grinning

# 326
  • Пловдив
Да,зеолит-а суши всичко,но...цената му е много висока(с Бош зеолит съм).

# 327
С Бош без Зеолит съм и до сега винаги са ми били сухи. Даже се изумих като го прочетох.  Използвам миялна от около 5 месеца и нямам наблюдения върху други марки. Стана ми интересно и ще поразпитам Simple Smile

# 328
  • Велико Търново
Аз съм с Уърпул 6-то чувство и също са сухи пластмасовите съдове, но тефлоновите са мокри.

# 329
Тефлонови, чугунени, медни и алуминиеви съдове нямат място в съдомиялната.

Общи условия

Активация на акаунт