WIZZ AIR - 36

• 39 668
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ох, аз още се чудя за полетите до Бари, предвид че ще сме с бебе. Имам малко над месец време да следя ситуацията и да реша. Добре, че останалите резервирани неща са с безплатна анулация почти до самото пътуване.

# 541
  • София
В четвъртък кацнах в Сицилия. Посрещнаха ни с термометър.

Когато се върнах в София, никой не ни провери.

# 542
И аз преди седмица купих билети за Милано Бергамо. Моите са за след 2 месеца. Дано овладеят нещата и да не се налага да отлагаме пътуването. Добре, че за хотела реших да отложа и не съм запазила. Но мислех да изненадам моя мъж с билети за мач на Милан. Сега въобще не смея и тях да купувам ако ги пуснат.

# 543
  • Варна
Някой наскоро летял до Берлин? Има ли някакви засилени проверки заради коронавируса?

# 544
Все ми се струва, че до месец-два ще млъкнат с този коронавирус

# 545
  • София
Ако блокират границите и спрат полетите, ще ви върнат парите. Но малко се съмнявам точно с Италия да стане това.
Е нали уж точно ломбардия и венето е затворена, спрени са спортни събития, бизнес изложения, училища, че чак и карнавала във Венеция ........
https://www.eturbonews.com/543988/milan-and-venice-on-high-alert-for-coronavirus/

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 11:25 от dioni

# 546
Полетите обаче не са спрени.

# 547
Ако блокират границите и спрат полетите, ще ви върнат парите. Но малко се съмнявам точно с Италия да стане това.
Е нали уж точно ломбардия и венето е затворена, спрени са спортни събития, бизнес изложения, училища, че чак и карнавала във Венеция ........
https://www.eturbonews.com/543988/milan-and-venice-on-high-alert-for-coronavirus/

Не целите Ломбардия и Венето, а 5-6 града в тях. Общо взето не са градове, масово посещавани от туристи, тоест надали плановете ви са за тях

# 548
  • София
Аз от статията разбрах, че Дуомото е затворено за посещение и още разни забележителности в Милано

# 549
Аз от статията разбрах, че Дуомото е затворено за посещение и още разни забележителности в Милано

И Миланската скала.

# 550
Това е превантивно, никой не забранява да ходите в Милано или да излизате оттам, както е случаят с Кодоньо например, или Ухан в Китай.
Все едно грипна ваканция в Бг. Никой не забранява да ходиш където и да е.
Ако изключим вашите лични притеснения, е все едно дали си там или в София да кажем, от гледна точка на вируса.

# 551
Здравейте. Мислите ли, че бих могла да откажа пътуване с Уиз до Бергамо и да си получа парите за билетите обратно? Това по повод на Коронавируса и ситуацията около Бергамо в момента.  Някакви идеи? Дали да пробвам изобщо? Също така, някой знае ли имаил за връзка с Уиз? Намирам само телефонни номера. Благодаря предварително на всеки отзовал се!
В подобна ситуация съм (с билети за Германия след 2 дни), свързах се с импулсния им телефон и ми казаха следното - щом полетът не е отменен от тях, нищо не могат да направят. Студената вода я пих аз, не ми се рискува, още повече, че и сезонния грип т.г. е доста сериозен, а са ми малки децата.

# 552
Колко е таксата за промяна на полет?

# 553
Аз четох досега и пише Flight Change Fee 30-40€ на полет, на човек.

# 554
Колко е таксата за промяна на полет?

Само таксата е 40Е,отделно е разликата в цената на билетите.

Общи условия

Активация на акаунт