Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 191
  • 541
  •   1
Отговори
# 315
Да си оригинален и да оригиналничиш...сто ника разлика.
Басси...

# 316
Това напиване в кой клас се случи? Да не е като ходенето на ресторант преди 8 години, за което още помниш всичко.

# 317
Ох, какви са тия словесни диарии постоянно. Защо не почнеш да си водиш "Мило дневниче"?

# 318
Искрено се забавлявам. Grinning

Сигурна съм, че и на Жребчо му харесва. Усещам нотка мазохисъм в това, как ви пуска мухата... и дава поводи.

# 319
  • Пловдив
А не може ли да си пиете като бели хора,а си наливате тайно по соковете?Те в осми клас не правят така вече.
В качеството си на жена с прилични данни ли питаш? Simple Smile Независимо да или не, ще отговоря на въпроса ти. През деня си бягмне говорили с него, че много хора криели друга същност и я показват само по време на поянство. Аз алкохол не пия. Simple Smile Съответно вечерта той поръча уж портокалов сок с мента, само че аз не разбирам финландски (освен тяхната дума за "тръба" Scream , която е много употребявана по българските земи по други поводи, плюс още десетина думи) и не разбрах какво всъщност има в чашата. Innocent

Как пък да не се напие някой от 20 мл мартини, които не се усещат в сок. Confounded Вече съвсем за шарани взе аудиторията автора.
Чашата беше половинлитрова, така че "Мартини"-то вътре никак не беше малко. А и мен алкохолът ме хваща доста лесно - две глътки и съм готов.
Е колко мартини да има в половинлитрова чаша и да не се усеща, че да се напиеш?!!?!? Ти сериозно ли????  Горкия.

А по въпроса - споко, скоро няма да си хванеш жена с данни. Не мога да го обясня, няма обективни критерии, ама то се усеща кога някой има данни. И за мъже, и за жени важи.

# 320
Рудолф, ти се шегуваш, но майка ми казваше - трябва да видиш мъжа пиян (преди да встъпиш в сериозни отношения). Simple Smile

Горките трезвеници, не могат да завъдат жена в тоя живот.

# 321
Искрено се забавлявам. Grinning

Сигурна съм, че и на Жребчо му харесва. Усещам нотка мазохисъм в това, как ви пуска мухата... и дава поводи.

Сто на сто му харесва да се е.ават с него, колкото и профила да си регистрира. Затова е и умилителния разказ за приятеля дето го напил - свикнал е.

# 322
  • Пловдив
Това напиване в кой клас се случи? Да не е като ходенето на ресторант преди 8 години, за което още помниш всичко.
Случи се на втори февруари 2018 г. Simple Smile Тъкмо погледнах снимката от следващия ден, когато се преместихме на друга квартира.

# 323
Случи се на втори февруари 2018 г. Simple Smile Тъкмо погледнах снимката от следващия ден, когато се преместихме на друга квартира.
Така кажи. Имали сте повод да празнувате.

# 324
Еб@ваш се!Много е забавна темата ти обаче!

# 325
Дами,
той ви каза, че е висок 171см. Има 58см. обиколка на бедро. (Никой не си мери БЕДРОТО.) Казал ви е, че е на 40г. и няма брак, и деца. Каза ви, че се напива от 100 мартини. Оплака се от жени, дето харчат. После търси такива с “прилични данни”. Пише се с женски никове.
Дава ви винаги всички предпоставки да го захапете. Нарочно си е.

# 326
Тайра, мисля, че е садизъм - никакъв мазохизъм не е. Той си е признавал, че харесва да се заяждат с него, нарочно предизвиква хората. Аз все по-рядко чета какво пише (особено писанията от над 5-10 реда, които преобладават) - не съм такъв мазохист.

# 327
  • София
Кое знае, може да си намери тук половинка  - ей го на, колко жени има във форума. Ние си правим майтап тук, но за някоя потребителка може да е съвсем привлекателен.

# 328
  • France
Ние си го знаем, но празници са и другите автори на пързалки явно имат по-интересна работа. А тук е забавно.

# 329
  • Пловдив
Скрит текст:
Дами,
той ви каза, че е висок 171см. Има 58см. обиколка на бедро. (Никой не си мери БЕДРОТО.) Казал ви е, че е на 40г. и няма брак, и деца. Каза ви, че се напива от 100 мартини. Оплака се от жени, дето харчат. После търси такива с “прилични данни”. Пише се с женски никове.
Дава ви винаги всички предпоставки да го захапете. Нарочно си е.
Аз си падам по жени с неприлини данни. Simple Smile А и споменах как играя на "Halo: Reach" ("Big team slayer" 8x8 човека) по 15-30-60 минути понякога, което си е стресиращо за много жени, ако самите те не са играчки. Smiley

Скрит текст:
Еб@ваш се!Много е забавна темата ти обаче!
Погледни датата от снимката на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт