Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 199
  • 541
  •   1
Отговори
# 255
Тайра, алкохолът отприщва истинската същност на хората. Дори да е веднъж годишно, лошото пиянство е тъмно червена лампа. Тази агресивност на пияна глава след време ще се отключва и в трезво състояние.

Ето начи най-добрия съвет. ↑

Напивайте ги тия мъже още на първа среща и си правете изводите.
Ако смятате да правите чести тестове, добре е да имате баща с лозе.

# 256
Пиянски истории, шамари... И давате шанс? На кое? Да се превърнете в боксова круша?

# 257
Но беше забавно това с тиранозавъра...
Ти нали си гледала/чела Джурасик парк?

# 258
Рудолф, ти се шегуваш, но майка ми казваше - трябва да видиш мъжа пиян (преди да встъпиш в сериозни отношения). Simple Smile

# 259
  • France
Tyra, не мога да не се съглася с "колежките". Добре, че не си заминала. Как се виждаш зависима от този човек?
И аз не обичам цветя по куриер. Да не говорим, че е малко touchy пред колегите.
Да отидеш в хубав ресторант е приятно преживяване, което не свързвам с парите. Това е момент на лукс, който остава постижим. А и си е густативно приключение, особено в тези със звездите.

# 260
Не искам да съм в момента с него в отношения на зависимост. Като съм го питала какво ще работя там, той постоянно ми казва, че няма нужда да се притеснявам за това и че парите ще ми стигат. Аз не съм готова за това.
Той преди да замине се опита да ми обясни, как роклята, с която съм излязла е крайно разголена, но щом съм си харесвала роклите, можело тези да ги нося, като съм с него.

Имаме хубави моменти. Имам чувства. Между нас има силна страст и привличане. Като магнити сме. Затова не съм прекратила. Но не бих заминала, докато не съм убедена, че всичко ще е наред. Знам, че ме обича. Но повече на моменти прилича на чувство за собственост.

Гал, не съм го чела. Съжалявам. Но не се обиждам на никакви коментари. Аз съм красив тиранозавър.

# 261
Тайра, грешка правиш, жалко, че не го осъзнаваш. Това вашето не е любов.

# 262
Тайра, къде е това "там"?
Много си нежна, но бъди по-мъдра и умната Simple Smile.

# 263
"Бий мЪ, УбичЪм тЪ!"... Simple Smile

# 264
Всички против боя, после всяка четвърта - бита; как става. Аз пък смятам, че правилно е дала шанс(не съм чела какво точно е станало); че има какво да им се развие в отношенията и че дори и да се разделят, може пък взаимно да си помогнат да загладят ръбовете.

# 265
Тайра, къде е това "там"?
Много си нежна, но бъди по-мъдра и умната Simple Smile.

Русия...

# 266
Тайра, Русия е повод за много пиянство, а ти казваш, че обича... И става лош...
Ох, помисли, имаш време.
Ако се случи, ще ти разкажа нещо, но от другия край на света.
Всички имаме пътища, драми, въпроси, опасения..., а ти си много добричка и се усеща. Мисли!

# 267
Мен ме учудва как жени се връзват на подобни евтини жестове. Бие ти шамар, после се връща с букет цветя и край - простено. Напива се на свиня и се държи безобразно, на другият ден те води на ресторант. Не писва ли от тия игрички? Защо си губиш времето?

# 268
Мен ме учудва как жени се връзват на подобни евтини жестове. Бие ти шамар, после се връща с букет цветя и край - простено. Напива се на свиня и се държи безобразно, на другият ден те води на ресторант. Не писва ли от тия игрички? Защо си губиш времето?

И за мен е необяснимо. При толкова мъже( жени ) - защо да си губи човек времето с хора с крайни пороци. Всеки си има кусури, ама едно е пиянство и мания за собственост, друго е нещо дребно и поправимо. Може би такива мъже са по-" интересни" и " вълнуващи".

# 269
И аз се чудя. Това не е любов - и от двете срани. Тира, как да ти кажа, вдигни си самочувствието и се огледай за по-качествен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт