Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 139
  • 541
  •   1
Отговори
# 75
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може би,  ако тя изкарва 4, то той да изкарва 5, за да не се чувства несигурен като мъж, зле и да прави проблеми ...

# 76
  • Пловдив
Скрит текст:
Може би,  ако тя изкарва 4, то той да изкарва 5, за да не се чувства несигурен като мъж, зле и да прави проблеми ...
Ако самочувствието на мъжа ще се влияе пряко от това дали взема 1000 лева повече от жена си, наравно с нея или по-малко, значи той няма други достойнства, които да го карат да се чувства уверен в себе си.

# 77
Не зная защо вече няколко човека в темата се изказват с крайности и делят мъжете на два вида: или с големи постижения, или "дърпащи жената надолу". А защо изключвате мнозинството мъже - онези, нормалните, които нито са богаташи, нито дърпат жената надолу?

На меркантилна тема меркантилни отговори. Кое не е ясною?

# 78
По същата логика въпросният мъж , ако е сам и без деца , ще си живее като цар с тези пари. Едно е 5к за сам човек, друго е разделени на 3/4 души.Трябва да е доста глупав, за да се хване с жена, брояща му парите, и след време ако секне кранчето по някаква причина, да го захвърлят като горчива краставица, ама вече минали му най-хубавите години от живота.
Какво се има предвид под "жена, брояща му парите"? Щото то сега е модерно мъжът да си взима своите пари за джобни, докато жена и деца се самоиздържат и не му искат нищо.

# 79
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Е, това е биология и природа. Мъжете сте конкурентни създания и се чувствате зле, ако жената изкарва повече. На мен ми е все едно, обаче.

# 80
Ако един мъж иска жена, но без да си сподели финансовия стандарт - това е все едно жената да не си дава зор да готви, да го отреже за деца и да си чати настрани, за нещо по-хубаво. Тоест да нямат връзка. Защото някои искат жената да се раздаде "от чувства", да се самоиздържа, да издържа и децата, а мъжът да си остане ерген, ама хем и женен, и парите му да са негови лични.

Е не става така, няма чак такива балами. И да има, ще се усетят.

# 81
По същата логика въпросният мъж , ако е сам и без деца , ще си живее като цар с тези пари. Едно е 5к за сам човек, друго е разделени на 3/4 души.Трябва да е доста глупав, за да се хване с жена, брояща му парите, и след време ако секне кранчето по някаква причина, да го захвърлят като горчива краставица, ама вече минали му най-хубавите години от живота.
Какво се има предвид под "жена, брояща му парите"? Щото то сега е модерно мъжът да си взима своите пари за джобни, докато жена и деца се самоиздържат и не му искат нищо.

Такава, която съди за достойнствата и способностите му според това какви доходи получава.

# 82
Никой не е споменал раздърпани дрехи?
Но споменаването на манджица за добруването на мъжовото стомахче, не е  опора.
Той : Ще се омъжиш ли за мен ?
Тя : Но аз не мога да готвя, да гладя...
Той : Аз не те помолих да ми станеш прислужница, аз те моля да станеш моя кралица

Ми като кажеш домакиня и това си мислят хората +турски сериали хаха. Но има домакини, които по цял ден разцъквам из моловете и работят върху себе си (вкл. и аз) 😜. Но пък да си толкова куха, че и една мусака да не те е научила мама да правиш, ми сори, ама аз ако съм мъж ще я върна такава кифла 😁🤮

# 83
Парите са просто пари. Носят стандарт, осигуряват повече блага. Толкова. 

# 84
Майката учи дъщеря си да прави мусака, иначе ще е куха - балкански страсти.
Хайде сега го прехвърлете това в някоя друга нация и да видим колко нелепо звучи.
Докога тези патриархални "ценности" като мусаката, баницата и боб чорбата?
В днешно време жени говорят  овободно по няколко езика и имат собствен бизнес, а Вие продължавате с това, че една жена е куха, щом майка ѝ не е предала заветната рецепта за мусака.

# 85
  • Пловдив
Скрит текст:
Кой трябва да ги осигурява тези блага и стандарт? И кой не трябва? Някой "заслужава ли ги" наготово, или трябва да допринесе и той за тях?

Скрит текст:
Майката учи дъщеря си да прави мусака, иначе ще е куха - балкански страсти.
Хайде сега го прехвърлете това в някоя друга нация и да видим колко нелепо звучи.
Докога тези патриархални "ценности" като мусаката, баницата и боб чорбата?
В днешно време жени говорят  овободно по няколко езика и имат собствен бизнес, а Вие продължавате с това, че една жена е куха, щом майка ѝ не е предала заветната рецепта за мусака.
Дали такива са 1% от жените и мъжете в България, или по-малко? Според официалната статистика, под 40 000 души в България имат доход над 5000 лева месечно (изключваме всички далавераджии, мутри и други схемаджии в сивата икономика). Колко от тях говорят свободно по няколко чужди езика? И колко от тях са жени? Другите 3,5 милиона жени в България не влизат в тази категория.

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 19:43 от Дяволитка

# 86
Или пък имат достатъчно успешна кариера?
Можеше и да са повече процентите, ако по-голяма част от обществото дрърпа напред с мисленето.
С какво една жена е по-малко от един мъж, че да се смята, че е куха ако не върти петстепенно меню? Защо един мъж не е кух ако не може същото?
Ето заради този начин на мислене девойките търсят такъв с 5х/м. Значи ако е красива достатъчно бай 5х ще я вземе. Тя ще го покори с красота, мусака и други прислужнически умения, ще роди две деца /едното поне момче/ и ще му е опора в живота. Каква опора, какви пет лева и кюфтета?
Е те такова чудо как да знае що е то лична реализация и как да възпита дете, което да не търси бай 5х/м?

# 87
Кой трябва да ги осигурява тези блага и стандарт? И кой не трябва? Някой "заслужава ли ги" наготово, или трябва да допринесе и той за тях?

Какво точно те интересува чужди животи как ще го решат? Твоето си го правиш ти!
Някакви общовалидни правила ли очакваш да ти се сдъвчат и изплюят в паничката?

# 88

С какво една жена е по-малко от един мъж, че да се смята, че е куха ако не върти петстепенно меню?

С това, че си мери с него онуй, дето го няма.
Освен, ако не реши да обяснява кво ѝ се полага по заслуги, щото е жена.

# 89
Единственото нещо, което ни се полага по право /и независимо от пола/ е това да дишаме. Изобщо не е малко, но  уви е до време.

Общи условия

Активация на акаунт