Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 225
  • 541
  •   1
Отговори
# 285
Ще се връща дръжки.  Млада е и атрактивна, ще намери друга любов и ще забрави раздаващият шамари. А това с лесното отиване и връщане е много наивно. Без доходи, без  близки там... върнала се е друг път.

# 286
Ох, мила, наистина не е за вярване и никоя жена не иска да си представи, че може възлюбеният й да го стори. Но за съжаление се случва. Просто в случая всички червени лампи светват и аз искрено се тревожа за теб ако отидеш там.

# 287
Никой не иска да повярва на такова нещо за човека, в когото е влюбен. Но действията говорят повече от хиляди думи. Лошо пиянство, сцени на ревност, чупене и шамари... Ако на твое място беше дъщеря ми, бих била ужасена.

# 288
Аз вече съм ужасена. Има всички предпоставки това да се случи. Агресира, чупи неща и вече е прекрачил границата, като й е ударил шамар.

# 289
Оставете я Тайра. Кво стана с автора? Намери ли отговора/формулата за сгодна женица?

# 290
Аз вече съм ужасена. Има всички предпоставки това да се случи. Агресира, чупи неща и вече е прекрачил границата, като й е ударил шамар.
Именно. В една друга тема бях писала, че да си го изкарваш на предмети е експресивен характер и показва самоконтрол. Обаче посегнеш ли на живо, реагиращо същество - вече е съвсем друго.

# 291
От тук натам ще стане само по-лошо. И докато тук Тира е в свои води - има на кой да се обади, кой да й помогне, там ще е просто въпрос на чудо ако оживее и се върне. И с такива типове това е въпрос на време.

# 292
  • Пловдив
Тайра, алкохолът отприщва истинската същност на хората. Дори да е веднъж годишно, лошото пиянство е тъмно червена лампа. Тази агресивност на пияна глава след време ще се отключва и в трезво състояние.
Напълно съгласен съм с горното твърдение. Веднъж най-добрият ми приятел на шега ме напи с портокалов сок и тайно сложено в него "Мартини". Това отприщи всичко най-искрено в мен. Смеехме се и си разказвахме забавни случки след това.

# 293
Тайра, алкохолът отприщва истинската същност на хората. Дори да е веднъж годишно, лошото пиянство е тъмно червена лампа. Тази агресивност на пияна глава след време ще се отключва и в трезво състояние.
Напълно съгласен съм с горното твърдение. Веднъж най-добрият ми приятел на шега ме напи с портокалов сок и тайно сложено в него "Мартини". Това отприщи всичко най-искрено в мен. Смеехме се и си разказвахме забавни случки след това.
Ти мъжки питиета не пиеш ли?

# 294
Отново минутка за реклама на пирона Laughing ... ни моа

# 295
Ще се окаже тотален антипод на моя и ще завладее сърцата на дамите. Grinning

# 296
Вече пета тема - ни една не е завладял. Не знам как не му се получава. Да го съжалим ли Grinning

# 297
Честно казано аз подхождам със съмнение към мъжете в бг-мамма. Може да са свестни реално, ноо има нещо гнило, не знам, хаха.

# 298
Има нещо гнило, да. Човек незнайно защо си припомня Ботевото "Мъж ли си, жена ли си или хермафродит? Звяр или риба?" Wink

# 299
Честно казано аз подхождам със съмнение към мъжете в бг-мамма. Може да са свестни реално, ноо има нещо гнило, не знам, хаха.

В другите подфоруми си има нормални мъже, които не скачат за внимание. Ама мъж в СО - по цял ден да се пени на жените, че не разбират от живота, и на равни интервали да им иска снимки - зле е.

Общи условия

Активация на акаунт