Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 114
  • 541
  •   1
Отговори
# 435
Ако на някого му тежат битовизмите на 30, представям си какво ще е на 50.

И то без носене на вода с менците, пране на реката, ниви, добитък и правене на зимнина.

Битовизмите тежат в неправилната компания.

Чувството за прецакване идва от същото.

Мъжът...жената...има един набор от дейности за семейството, които трябва да се свършат. Как ще се разпределят е въпрос на пазарлък в двойката.

# 436
Ми не, и с готвене от любов пак се сдобивам с болки в гърба. И пак боли, като се опариш и порежеш.

# 437
Партньор едно и партньор две. Прецакан и прецакващ, хаха. Гал, не го пиша с лошо.
Ако бяха Гал и Иванчо, а не номера, щеше ли да има разлика?

Да, също така след края на връзката е някак психически нездраво да си мисля ой колко прекрасни са били отношения, в които са нужни оперативки. За съжаление (вкл.и мое) съм с око за детайла. Особено ако детайлът се повтаря десетки пъти в десена.

# 438
  • волно калдъръмче
Дай сега всички да сме машини, за да оправдаем очакванията. Някои сме, други сме били, трети никога няма да бъдем.

# 439
С последните мнения относно кулинарните способности и пиЧиета, прилични данни за жена се оказа, че имат мъжете у форОма, ай честито!
Не всички, не всички... Аз си признавам, че изобщо не мога да готвя, като ерген само веднъж се опитах да си панирам кашкавал, който после не можех да отлепя от тигана... кой да ми каже, че трябвало и мазнина да се сложи?
 Прилични данни за жена определено нямам, но данните за мъж не са ми чужди.
Нали не твърдиш, че си неспособен да се обслужиш за закуска, обяд и вечеря? А и не вярвам боба да го ядеш суров... че едно олио не си сложил в тигана говори единствено, че си свикнал да те обслужват... но ти не обслужваш. Мъжественост, казваш, а...
Откакто се помня, все съм бил семеен и ролите са разделени на мъжка и женска. Аз съм си изпълнявал моята част, жената - нейната и всичко е точно. Само аз ли не виждам проблем?

# 440
  • волно калдъръмче
Откакто се помня, все съм бил семеен и ролите са разделени на мъжка и женска. Аз съм си изпълнявал моята част, жената - нейната и всичко е точно. Само аз ли не виждам проблем?
То навсякъде е така. При стринка беше мъжка работа да се тупат килими. У вас мъжка работа е да се чистят фугите на банята, щото нямате килими.

# 441
Дай сега всички да сме машини, за да оправдаем очакванията. Някои сме, други сме били, трети никога няма да бъдем.
Е, ако се разминават очакванията на съжителстващите, настава драма.
Иначе очакванията на чуждите не са от значение.
И понятието "да си машина" е много разтегливо.

# 442
Скрит текст:
С последните мнения относно кулинарните способности и пиЧиета, прилични данни за жена се оказа, че имат мъжете у форОма, ай честито!
Не всички, не всички... Аз си признавам, че изобщо не мога да готвя, като ерген само веднъж се опитах да си панирам кашкавал, който после не можех да отлепя от тигана... кой да ми каже, че трябвало и мазнина да се сложи?
 Прилични данни за жена определено нямам, но данните за мъж не са ми чужди.
Нали не твърдиш, че си неспособен да се обслужиш за закуска, обяд и вечеря? А и не вярвам боба да го ядеш суров... че едно олио не си сложил в тигана говори единствено, че си свикнал да те обслужват... но ти не обслужваш. Мъжественост, казваш, а...
От единия котлон докъде стигна?  Страх те е от печки, нали!?

# 443
  • волно калдъръмче
И понятието "да си машина" е много разтегливо.
За във форума нещата изглеждат така. Все се обсъжда мъжка и женска работа и очакванията към жените се завишават.

# 444
Цитат
Я признай в тези роли, жената ти има ли право и тя да си намира нешлифовани диаманти, или това е запазено само за мъжката роля?

# 445
Изгонихте вие Жребеца! Лоши хора, ей!

Всъщност и очакванията към мъжете не падат по-долу, Вяра Simple Smile

Няма лошо всички да си помечтаем.

# 446
  • волно калдъръмче
Един фейсбушки статус обърна тотално нещата:
- По цял ден си вкъщи, защо няма сготвено?
- А ти като работиш по цял ден, защо не сме богати?

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 13:27 от Вяра

# 447
  • София
Супер!

# 448
Партньор едно и партньор две. Прецакан и прецакващ, хаха. Гал, не го пиша с лошо.
Ако бяха Гал и Иванчо, а не номера, щеше ли да има разлика?

Да, също така след края на връзката е някак психически нездраво да си мисля ой колко прекрасни са били отношения, в които са нужни оперативки. За съжаление (вкл.и мое) съм с око за детайла. Особено ако детайлът се повтаря десетки пъти в десена.

Не, таман хубу си го написала. Ако искаш, пускай обяви за съквартирант. Да си сигурна в детайлите, после ще си оправяте отношенията.

# 449
  • Пловдив
Скрит текст:
Един фейсбушки статус обърна тотално нещата:
- По цял ден си вкъщи, защо няма сготвено?
- А ти като работиш по цял ден, защо не сме богати?
Парите не са всичко. Щастието зависи и от двамата поравно. И задължително да не са предубедени и да не прибързват с изводите, а да осмислят нещата внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт