Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 106
  • 541
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Скрит текст:
Хайде да не се лъжем, до една възраст "участват" учебно, през което време трябва да ги чакаш с търпението на светец и да свършиш двойна работа, поправяйки грешките им. Реално докъм поне 6-7 могат да участват общо взето с надзираване, което е още една задача за мама.

Въпросът е там, че мъжете НЕ ИСКАТ да са без жена, искат жена "с прилични данни", тоест да прави неща за тях, споделено с любов. Докато те обаче няма да си споделят парите с любов, защото нали - ПАРА е това, не е някакво си готвене.

Тъй, тъй...
Парите не са всичко.
Ми и готвенето не е всичко.
И секса не е всичко.
И чистенето не е всичко.
И раждането не е всичко.
Абе някои хора само искат да взимат, но без да дават.

В любенето (making love, англ.) и чукането (making sex, англ.) в една двойка участват двама души, доколкото ми е известно. И ако са нормални, т.е. влагат истински чувства един към друг, би следвало и двамата да се раздават за **** бла бла

Трябва да се научиш да четеш с разбиране.
Прочети пак в каква връзка го написах.

# 466
Цитат
Откакто се помня, все съм бил семеен и ролите са разделени на мъжка и женска. Аз съм си изпълнявал моята част, жената - нейната и всичко е точно. Само аз ли не виждам проблем?
Я признай в тези роли, жената ти има ли право и тя да си намира нешлифовани диаманти, или това е запазено само за мъжката роля?
Нямаш си на идея колко демократичен съм.

# 467
Жребче, с тая фейсбукска "мъдрост" и това много-празнословие ще убиеш всеки секс и всяка любов в зародиш.

# 468
Мда, направо всяка жена би пресъхнала Laughing

# 469
  • Пловдив
Жребче, с тая фейсбукска "мъдрост" и това много-празнословие ще убиеш всеки секс и всяка любов в зародиш.
Много жени си трошат главите с неправилни мъже отново и отново, именно защото са избрали да се овлажняват от предварителни гръмки думи и обещания, без да гледат същинското поведение на мъжа.

Скрит текст:

# 470
Искат да ти кажат, действай! Не приказвай!

# 471
  • Пловдив
Скрит текст:
В момента действам точно толкова (или повече), колкото и вие. Simple Smile Докато не пиша, работя. Като дойде време да се поразтъпча, отвреме-навреме ставам да направя гимнастика и да надзърна тук какви мъдрости сте изписали. Simple Smile

# 472
Много жени си трошат главите с неправилни мъже отново и отново, именно защото са избрали да се овлажняват от предварителни гръмки думи и обещания, без да гледат същинското поведение на мъжа.
Продължавай с  цитатите от фейсбук и напоителните разяснения. Дорде дойде време за действия, нея я няма. Черта. Капиш? Нерде многословията ти във форума, нерде неудачното дообясняване на многословията ти, които коментирах...

# 473
Скрит текст:
В момента действам точно толкова (или повече), колкото и вие. Simple Smile Докато не пиша, работя. Като дойде време да се поразтъпча, отвреме-навреме ставам да направя гимнастика и да надзърна тук какви мъдрости сте изписали. Simple Smile
С жените, Пирончо, това искаше да каже Сапфира. Rolling Eyes

# 474
Ми не може само да искаш, бе. Това ти казвам, пък ти какво разбираш, не знам.
Ех, Дренке, разбирам те повече от отлично, ама защо ти не успяваш да ми отговориш на въпроса защо да не искам? Няма да те питам защо смяташ, че само аз искам, че е повишена трудност. Ти си разведена, аз ги гоня, преди да ми се качат на главата. Която колкото и най-вече когато й е стигнал куража да поиска.

# 475
Интересно още колко пъти ше повториш, че съм разведена. Simple Smile Проблем с намиране на мъж аз и след това не съм имала, нито пък  сега имам  някакви оплаквания.
Изобщо, как и защо и по какви критерии ти идва на ум да се сравняваш с мен?
Казах само да искаш, има разлика. Simple Smile

# 476
  • София
А кой твърди, че непременно трябва да има мъж в центъра на женския живот? Иначе какво, жената не е жена, ако не е с мъж, мъжът я легитимира като пълноценен индивид в обществото ли?  От един момент нататък мъжът съвсем спокойно може да не е част от живота на една жена, особено ако все още тя е в работоспособна възраст и вече се е възпроизвела и поколението е пълнолетно. Имаме ги тези корени в културата за непълноценността на жената, ако покрай нея няма мъж или по-скоро ако тя не е покрай някой мъж.

# 477
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
С жените, Пирончо, това искаше да каже Сапфира. Rolling Eyes
Те тези жени много си противоречат. Simple Smile Хем кариера и пари да въртял мъжът, хем пък да я зарязвал тази работа, а вместо това да търчи подир момите. Simple Smile Нямат угодия.
 А кога и с кого да действам, си е лично моя работа. Тези горе с чуденките и задклавиатурното раздаване на акъл относно чуждите животи по-добре да си гледат своите успехи или неуспехи с така жадуваните мъже-плащачи на 5-10 бона месечно. Simple Smile Аз съм скромен и не боравя с такива суми, нито бих бил с жена, продаваща се изрично за поне 5 бона.
 Една такава преди година твърдеше как за нея мъж, който изкарвал под 2500 лева месечно (явно тя беше двойно по-скромна от някои жени в темата), не бил мъж. Попита ме колко съм изкарал последния месец. Този въпрос си е червена сигнална лампичка, но все пак отговорих искрено - 2450 лева. И ми каза "Еми, не ставаш". Grinning Хубаво, аз следващият месец получих 5000 евро, но понеже не ставах, си ги харчих сам, а тя продължи да си е безработна и да търси дивото у мъжете. Simple Smile

Скрит текст:
А кой твърди, че непременно трябва да има мъж в центъра на женския живот? Иначе какво, жената не е жена, ако не е с мъж, мъжът я легитимира като пълноценен индивид в обществото ли?  От един момент нататък мъжът съвсем спокойно може да не е част от живота на една жена, особено ако все още тя е в работоспособна възраст и вече се е възпроизвела и поколението е пълнолетно. Имаме ги тези корени в културата за непълноценността на жената, ако покрай нея няма мъж или по-скоро ако тя не е покрай някой мъж.
Същото би имало пак такава тежест, ако размениш местата на мъжа и жената в изреченията си. Но това, че някой мъж или някоя жена може да живее без дружинка, някакво доказателство за нещо ли трябва да е? А и всички сме различни и ако на едни не им трябва човек до тях, то на други им е приятно да за заедно. А трети пък направо с това свързват причината за съществуването си - правене на деца и домошарстване.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 16:10 от На кака жребчето

# 478
Дренка, отбелязвам очевидни разлики коя на какъв етап от живота е. Спри да разиграваш позата на лаконична специалистка и чети - пиша буквално.
Колкото до конкретно това:
Проблем с намиране на мъж аз и след това не съм имала
наистина мислех, че говорим за принципни положения, аз дадох примери, а не дрънкам алабализми. Не знам защо реши да ме запознаваш с любовните си успехи. Не съм ги оспорвала, че да ми доказваш съществуването им, но щом нивото е да си броим мъжете/любовниците - пас съм, те са ми за друго, а не част от арсенала в самодоказването.

# 479
  • София
Ами, виж сега, нека един мъж да ги изкарва тези пари, пък нека после да е скромен на тема как не държи на числото.

Общи условия

Активация на акаунт