ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 197
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро!

Честити 7 месеца на Нефи и на Мартин! (малко на патерици, ама от сърце) Simple Smile Да са здрави и щастливи!!!  bouquet   

Зехова, линкът ти изисква парола, не може да се стигне до снимките Sad  Thinking

Кокита, и Симонката, и ти изглеждате великолепно (пфу-пфу-пфу)! Само така - от басейна на люлката и обратно!  Peace

Приятен неделен ден!

# 76
  • Бг-мама
Мимиска благодаря за уточнението оправих го т.е махнах паролата извинявам се още веднъж ама за пръв път качвам снимки и още не съм много на ясно дано вече да е наред.Приятен ден на всички мамчета и прекрасните им бебоци.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51827

# 77
  • София
Да, Зехова, сега вече се виждат и 3те ти слънца! Simple Smile Да те радват и топлят!!! Дано са все така усмихнати, а и ти покрай тях!  Peace

# 78
    Tada     ЧЕСТИТ 7- МЕСЕЦ НА НЕФИ И МАРТИ!!! Tada
                    Heart Eyes Да са живи и здрави и да носят много радост! Heart Eyes

Zechova Честито ви smile3509  Твойте слънчица са големи чаровници Wink Много радост да ти носят!
victoria то с теб имаме нещо общо май - и аз изобщо не се харесвам на снимките и си викам "на живо съм по- хубава" (за успокоение де) Wink Та пусни да видим, па ние ще имаме едно на ум, че на живо си по- готина Simple Smile Да не сме фотомодели или певачки , та да се притесняваме как изглеждаме, ха ма ха Wink То май повечето от тях са мнооооооого по-зле от нас, ама това е друга тема Simple Smile
  Dani_na_Sisi аз ти завиждам за моренцето, ти на мен за басейна....(кой каквото си няма Wink това му се ще Wink
   Айде приятен ден на всички!!!!!

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 12:59 от kokita

# 79
здравейте мами,
вики - ела много е пораснала, да ти е жива и здрава, а на аватара си наистина  newsm03 много хубава
зехова - как си ги подредила мъжете ти, само за снимка  newsm47
дияна - от мухъл е една от най-гадните алергии, да знаеш да пазиш малчо, защото от нея могат и други да тръгнат. дано всичко да е наред тази зима Praynig
 ooooh! честито на празнуващите мини дни  Tada  Party Time newsm18  Party Time Tada

кокита - много сте сладки със симонка-бомбока. а ти си в супер форма - бравос  newsm10
аз не бих могла вече посмъртно да облека бикини, освен ако не се подложа на пълна промяна и не си сложа силиконови цици не не се подлежа на абдоминопластика  Mr. Green

за килцата на децата - имало следното правило - осем месеца = осем килограма. а ниена 7 месеца бяхме 9.100. тази седмица сме на контролен и е много възможно да сме вече 10 килца   261uu, така че това е обяснение на болежките в гърба и ставите ми

за падащата коса - и моята все още пада, вече не толкова много, но все пак......... помогна ми до известна степен мазане с отвара от корени коприва (добре дошли в зоната на вещерството  Mr. Green) и пиене на чай от коприва, много масаж на скалпа и често разресване. капе по-малко когато я нося пусната, но в жегата е невъзможно, пък и детето като ми докопа косата и се увисва на нея като едно малко маймунче.

за пускане на обява за детегледачка - пуснах, единствения резултат беше, че ми отговори една леля, която има агенция за детегледачки и болно гледачки, отидох да интервюирам няколко, с тайната надежда, че все някоя ще стане. резултатът беше плачевен - 5 жени, които нито ми допаднаха, нито отговаряха на моите изисквания, при това лелята беше адски некоректна. по телефона й казах, че бих плащала заплата до 300, или 350 лв., на жена, която освен гледането на детето да помага и в домакинството. лелята беше казала парите на жените, но не и м беше и споменала за изискването ми за помощ в домакинството. освен това повечето жени искаха да гледат дете, не защото им харесваше, а защото просто беше явно, че няма с какво друго да се занимават. и сега търсенето продължава........

# 80
  • Бг-мама
Благодаря ви момичета за милите думи и аз много си харесвам слънцата ама нали са си мои.....................
Кокита не можеш ме съгласи че не излизаш добре на снимки страшно си красива и не виждам кво не си харесваш и повярвай ми това не е само комплимент още като те видях много те харесах имаш страхотно излъчване и много екзотична красота.
Вики и аз бих се потнала само ако ме понагласят че и аз не се харесвам на снимки изобщо.
Лулут благородно ви завиждам на прираста.Ние се молим за такъв ама нцццццццц
Честит 7 месец на Нефи много радост да носи на мама.
Аничка и моят калпазанин нещо се мръщи на яденето ама незнам от жегите ли или от зъби дано само пак да не сме хванали някое вирусче че те нас не ни прескачат Close
За сега това е от мен чао мамички.

# 81
Здравейте и от нас,
Абе Кокита - кажи какво не си харесваш  Crossing Arms Както каза мама Зехова преди мен (Зехова - чудесно семейство имаш  Hug) много си хубава. Не че си падам по жени  Embarassed, ама мога да оценя кое е хубаво и кое - не. Гледах ти снимките, публикувани и на предната страница и тези от албума на декемврийките и просто ти се чудя къде си ги намираш тия косури. Не стига че си хубава, ами си и фотогинична на всичкото и отгоре. Аз публикувах мои снимки след твоите точно и какво да ти кажа - избирах, избирах и все не се харесвам. Имам куп недостатъци с които не мога да се примиря, като зъбите например. Ей как завиждам на всички жени с хубави зъби да знаете, направо не е истина. Това винаги ми е било болна тема - че не мога да се усмихна без да стистна устни  Sad . А носих шини толкова дълго време (4 години) и пак нъц. Язък ми за срама дето го набрах тогава с тия пластмаси и железа в устата, с които фъфлех като някоя баба  Close и само ми се подиграваха. Както каза Лилит - и аз искам една пълна промяна  Mr. Green Всъщност и на частична съм съгласна, но няма. Ама това е една друга тема. Фотогинична също не съм - от 100 снимки - най-много на 1-2 да се харесам и то не много. За това и не обичам особено да се снимам. Та така Коки - да не съм те чула повече да се оплакваш от външността си, всичко си имамш  Crossing Arms
За яденето - и ние си се мръщим на храната, но то при нас това си е ежедневие. Пък и зъб го мъчи детето. Все се каня да ви питам вече втора сутрин зъбчето от горе подува венеца, като се получава едно ръбче доста издадено напред и сякаш аха да избие и... не избива. Точно напротив, до към обяд оттка спада и едва личи подутината. Дали е нормално така?! Когато избиваха долните зъби такива неща май нямаше  newsm78
Честито на порасналите Нефи и Марти   bigdance2  ura

# 82
  • София
Добро утро!

Мноого ниска активност този уикенд   smile3505 , та чак и от понеделника е захванало... Хайде, къде са кафетата?   Hands Clap

Тази седмица ще бъде голямо изпитание - с очакваните близо 40 градуса   Nature Sunny  май дори и ние ще спим по боди с къс ръкав   newsm12

А пък ние казваме "браво" с ръчички.  smile3501  Пояснявам, защото много обича и с крака да го прави, ама това не го е научила от мен  Joy

Вчера въведох сиренето!  Peace  Сложих малко, ама наистина малко парченце краве сирене в обедното й пюре. Сиренето задължително трябва да бъде предварително изкиснато, защото бъбреците на бебетата още не могат добре да се справят със солта и може да се стигне до неприятни ситуации. (Сигурно го знаете това, ама аз за всеки случай да спомена.)

За косата - и моята капе. Не, излъгах. Тя не капе, тя направо си пада...  newsm11  Ще пробвам и аз с хининова вода, благодаря за идеята.  newsm10 Надето гледа да използва за опора каквото докачи от нея, ама тъй като надали няколкото косъмчета й осигуряват нужната сигурност, та насочва вниманието си към обеците и / или синджира на врата ми.  Big Ups

love001 засега!

# 83
Време е да ви почерпим!

8 месеца навършва днес Николушка. На кой с каквото, макар да е сутрин все още Simple Smile cook beer3 cook Misc Baby Bottle
Откриваме сезона на 8 месечните Simple Smile
Чакаме ви по трасето Stuck Out Tongue
Елс  стори ми се, че имате същата количка като нашата (Чиполино Маргарита), ако не греша от снимки, които съм виждала. Случайно дали е в изправност, че на нашата и се счупи седналата позиция и се чудех само ние ли зле експлоатираме возилото Simple Smile

# 84
Боже, днес било 31ви. Надминах себе си по разсеяност. Простете !:)

# 85
Здравейте  Hug
Малко забегнах,но нещо не съм в час тези дни.Малко ми е скапано,а днес и глава ме боли #Cussing out
Малката вече е с три зъба и ми вдига лека Т,малко е крива,иска все да суче и т.н Иначе днес докато плачеше и аз я успокоявах чух така чаканото ма-ма(умрях от радост  Mr. Green ) Другото ново е че без проблем се изправя на краката си,хваща се за кошетката и хоп става  Hug  Също така напреднахме и с репертоара,правим вече и браво  Laughing Това е в общи линии  newsm78 На море ходихме за два часа миналата седмица,но беше хладно и ние с малката стояхме само на хавлията,но на 7.08 заминаваме за 10 дни на Албена със свекито и свекъра.Аз необичам да се пека и затова само се радвам,че поне ще имаме големи разходки по алеята  Peace Сега ще се опитам да кача малко снимки.
Цвети и Марти са добре,няма нет и затова не пише.
Друго не коментирам че не успях да ви изчета(това го оставям за утре)
Има ли и други който не ползват проходилка???
Целувки   bouquet   bouquet   bouquet

# 86
  • София
Galaxy, ние не ползваме проходилка. Aма и не мога да се похваля с вашите постижения - Надето не се изправя сама, макари че да стои и/или да забива палците на краката е най-желаното и най-великото нещо в нейните очи (аз не я оставям още да поеме цялата тежест с краката си, отделно от факта, че е съвършенно нестабилна, милата).   newsm32

# 87
За успокоение на другите мами
ние нито се изправяме нито казваме думички нито помахваме ръчички за чао,единственото за сега е че се заседява сама и то не за дълго без подкрепа и като стъпва на крачета е стабилна,ама то това от бънджито.
Разбираме само няколко думи които  мама казва и това е :знае името на кучето,знае да дава целувка на мама-което ще рече че щом и кажа "даи на мама целувка"тя се засмява и си отваря устичката и чака мама да я муцне.Разпознава 3 песнички които и пея всекидневно,знае даи ръчички на мама и аиде.Ами маи това е .
Всяко дете се развива различно ,някои пролазват на 4 месеца а други на 10 а дори и годинка,някои проговарят на 4-5 месеца други даже много след годинка.Братовчедка ми не проговори до 3 години сега знае 3 езика,не проходи до 2 години а после печелеше състезания по лека атлетика - знам и още куп такива случаи,децата ще проходят проядат и проговорят когато му доиде времето та дори вие да не искате( дето се казва)  Wink-няма къде да бягат Peace.

# 88
Един късен постинг и от нас  Wink
И ние вече сме с три зъба. Седмици наред лапа каквото и попадне и почва едно пеене с предмета в уста, та излизат много особени звуци  Mr. Green . Неспокойна е и иска все да се носим на ръце. Гушка се извънредно рядко, само когато е много уплашена иначе предпочита да я държа с гръб към гъридите си и да зяпа навън, като това е съпроводено с подскачания (да е жива и здрава нещастната ми ръчица, под тежестта на тая умница  Grinning) и доволни крясъци.
Уменията - подам ли ръце мигом се хваща, набира се и гледа да се изправи, стои много стабилно и здраво на крачета. От много отдавна щом й кажа Браво започва да се самооплодира  Mr. Green .Бърборенето в момента е на заден план, най-вероятно заради зъбите. Сравнително ново е умението да застане на колене и подпряна на ръчичка да се клати напред-назад, сякаш ще се изстрелва. Обръща се и търси с поглед като питам Къде е - Писи-Писи-Мяу (котки), Бау-Бау (кучета), една играчка пеещо цвете, една бяла гумена играчка зайче, автобус и баща си. На два пъти се случи да повтори "тати" след като й го бях казала. Мама казваше преди докато плачеше понякога, сега доста рядко, когато е особено отчаяна. Друго не се сещам. Но както каза Вики - всяко дете се развива различно и ще добавя - има различни интереси, стремежи и желания, независими от нашите.
Проходилка - за сега нямаме, има изгледи утре да се сдобием и с това чудо и горещо се моля да й задържа вниманието по-дълго от другите неща, които сме накупили, защото иначе цял ден се носим на ръце.
Ами това е -  лека нощ на всички мами и бебоци  Heart Eyes

# 89
  • Пловдив
Здравейте!
Ехо,къде сте?Нещо напоследък май има много почиващи.
Честит осми месец на Никола!Да е много весело и здраво детенце!  bouquet
Стилиян пък днес става на седем месеца.Черпим  party023 Misc Baby Bottle

От днес сме на кухня .Преди малко се върнахме яденато ми изглежда вкусно , ще видим прасчо дали ще го хареса.
 Още няма зъби,прави много смешни опити да лази ,но по-скоро се изтласква с крака и така си достига целта.
чао,че се събуди!

Общи условия

Активация на акаунт