Кухненски робот!!! Помагайте!!! Тема №2

• 44 554
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
Да, ще меси тесто за питки.

# 106
  • София
Нямам планетарен миксер, но имам робот и месенето не му е силна страна. Машината за хляб според мен е мнооооооого по-добра за месене на тесто.

От друга страна с планетарния миксер, можеш да правиш много други неща, ако не печеш с машината, май е по-добре да заложиш на мощен планетарен миксер.

# 107
# 108
  • Бургас
Някой има ли впеччатления от Нинджа фууд процесор? Трябва ми уред, с който да може да прави брашно, тахан, блатове за сурови торти, пастет и подобни.

https://www.ninjakitchen.com/exclusive-offer/SS201WBKT/ninja-foo … r-food-processor/

# 109
Донякъде им се покриват функциите, но Боша може да меси тесто, а Кенууда не.

Някой има ли впеччатления от Нинджа фууд процесор? Трябва ми уред, с който да може да прави брашно, тахан, блатове за сурови торти, пастет и подобни.

https://www.ninjakitchen.com/exclusive-offer/SS201WBKT/ninja-foo … r-food-processor/
Да прави брашно, имаш предвид да мели зърно на брашно или да меси тесто от брашното?

# 110
  • Бургас
За мелене искам.

# 111
Това, което си показала не може да мели. Към някои миксери има приставки, които мелят зърно. като например тази на Кенууд.

Тази обаче е с метални мелещи части. Другия тип са каменни, които ги водят по-добри. Не съм сигурен, но мисля, че с металните могат да се мелят и мазни семена, като ленено семе и подобни за разлика от каменните, но пък каменните мелят по-добре жито и т.н. Продават се и отделно каменни мелници, но са скъпи. За тахан, пастет и блатове за торти не знам как се правят и каква машина е необходима, но аз си взех преди година и нещо миксер Бош с приставка каменна мелница и оттогава си купувам жито и си меля и меся сам хляб.

# 112
  • Бургас
Може ли да го покажеш този миксер.
Не искам да купувам цял робот, гледам, че по клиповете правят с разни такива машинки.

# 113
# 114
Аз имам мелницата за жито за моя робот Мум 5, но така и не съм я пробвала.

# 115
Здравейте.
Този модел,който е най-харесван в темата -Philips HR7778/00 Avance Collection Кухненски роботи,е навсякъде изчерпан.
Какво подобно на него бихте ми предложили?
Благодаря!

# 116
  • Пловдив
Здравейте,
След многото терзания и чудения, аз вече съм горд притежател на MUM5. Благодаря на всички за насоките! Прекрасен е, обожавам го Simple Smile
В момента съм във фаза на избиране на по-малка мелничка като аксесоар и се обръщам пак за съвет. В сайта на Bosch към моя модел предлагат TastyMoments комплект и 3в1 чопър. Силно озадъчена съм, защото в описанията им се казва, че правят еднакви неща, снимките им се препокриват, но в същото време TastyMoments комплект има повече джидавки, а е на по-ниска цена... Някой случайно да има някой от тези аксесоари, за да ме насочи какво да гледам? Simple Smile

# 117
  • София
Здравейте.
Този модел,който е най-харесван в темата -Philips HR7778/00 Avance Collection Кухненски роботи,е навсякъде изчерпан.
Какво подобно на него бихте ми предложили?
Благодаря!

Същия, но без сокоизтисквачка. https://www.emag.bg/kuhnenski-robot-philips-avance-collection-13 … ?ref=fav_pd-title

По-добре разгледайте, фен му бях в последните 10г. би трябвало да е излязло нещо по-добро на пазара.

# 118
Здравейте, имам Kenwood multipro. Бихте ли ми показали как съхранявате всички части? Виждала съм в чужди сайтове специални кутии, но аз нямам в комплекта и не съм виждала тук да се продават такива.

# 119
  • Бургас
Здравейте, имам Kenwood multipro. Бихте ли ми показали как съхранявате всички части? Виждала съм в чужди сайтове специални кутии, но аз нямам в комплекта и не съм виждала тук да се продават такива.

Имам ето такава кутия, която си вървеше в комплекта

Там се събират само дребните неща, а самата купа стои в основната купа. Едрите неща - сокоизтисквачка, блендер, мелничка стоят в отделен шкаф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт