Емоционален манипулатор

• 22 441
  • 412
  •   1
Отговори
# 180
Доста нелепи изказвания.
Личностните разстройства, засягат в еднаква степен и мъже и жени. Тук темата е за Емоционалната манипулация.
Давайте конкретни примери, не се заяждайте, защото нито е конструктивно, нито по този начин помагате на някой.

# 181
Скрит текст:
Ми аз ви казах, всички мъже са ненормални, освен тези, чиито жени успешно управляват поведението им Simple Smile
Осъзнаването идва от личния опит, не от преразказване с елементи на разсъждение.
То като ще тъй, имам отговор отде са ѝ паник атаките на страдалката от казуса на авторката, но ще се изтълкува пак като жена срещу жена, ритане на падналия и пр.
Simple Smile
Не съм видяла дори психиатър да плещи по форуми кой с какво разстройство на личността бил.

Е, психиатър да плещи по преразказ в бг мамма. Няма как да видиш.
Но за паник атаките ми стана интересно, би ли дала своя версия ?

# 182
На мен ми стана интересно Рудолф какво се засегна на темата. Нещо припозна ли се ..

# 183
Рудолф, можете да дадете пример за жена- емоционален манипулатор, ако желаете.  Иначе, излиза че всеки си пише, както му падне и понеже си няма друга по- важна работа.
Форумът, трябва да е полезен. По принцип, така мисля. Не е задължително.

# 184
Рудолф, можете да дадете пример за жена- емоционален манипулатор, ако желаете.  Иначе, излиза че всеки си пише, както му падне и понеже си няма друга по- важна работа.
Форумът, трябва да е полезен. По принцип, така мисля. Не е задължително.
[/quote

Прекаляване с каквото и да било не може да бъде полезно.]

# 185
Манипулаторите се дразнят много на теми за манипулация. Но вместо тихичко да се прикриват, те се опитват демонстративно да дискредитират хората, които изобличават подобни на тях. Hands V

# 186
Манипулаторите се дразнят много на теми за манипулация. Но вместо тихичко да се прикриват, те се опитват демонстративно да дискредитират хората, които изобличават подобни на тях. Hands V

А добричките не-манипулатори се дразнят много от мнения, които изкарват наяве лицемерието им и не уважават стремежа им да бъдат признати за жертви на манипулативността с право на доживотна социална пенсия.

# 187
Аз не видях тук никой да драпа за пенсия.
Ама съм виждала мъж с душа на влечуго да подскача, че не му вървят номерата.

# 188
Rudolph, Вие явно непрекъснато се дразните на женските коментари за мъжете. При тази ситуация, защо изобщо четете? Какво изобщо правите във форум, за който фокус група са жените?

# 189
Защо решихте, че се дразня? С най-чисто сърце и душа помагам за раждането на истината. Нали си помагаме тука?

# 190
  • София
Много си агресивен, пич. Личи ти от километри.

# 191
Това, че ти казваш, че помагаш не значи че помагаш. Я пак прочети последните 20 мнения към теб и ще видиш, че реалността е съвсем различна.

# 192
Сега пък и помагате... Опит за сарказъм или потвърждение на тезата за поведението на манипулторите при обвинения е това?

# 193
Еленчето не е манипулатор.
Просто не харесва жените извън сексуалната им функция.

# 194
Съгласих се. Ще ви оставя да лекувате наранените си от разни емоционални манипулатори души, без моята скромна помощ. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт