Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 59 891
  • 800
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, дами!Имам въпрос към тези, които са пробвали CC крема на IT cosmetics.Финиша му като на фон дьо тен ли е или като на стандартните бб-сс кремове?Например бб крема на Миша много бързо попива в кожата ми, не блърва порите и фините линии както някои фон дьо тени и след час да речем изглеждам все едно нямам нищо на кожата си.Отдавна се чудя на този сс крем, но не знам как стои на кожата.Ще съм благодарна на всякакви отзиви понеже се чудя него ли да поръчам или Make up for ever hd foundation.

# 646
Новият фин дьо тен на Есте звучи доста добре.
На мен всички ми цапат ...

# 647
tamar, като на фдт.

# 648
  • някъде под слънцето...
tamar CC na It eв 3 разновидностти.От тях на мен лично ми допадна само една.
Добре покрива, макар, че ми идва една идея по лъскав.

Най добре е да пробваш

# 649
  • София
Вече не взимам без да пробвам
А относно новия на ЕЛ и на мен ми харесва, дали го има вече в бг?

# 650
Mihaela, след като триста човека във форума ти казаха да не купуваш без да пробваш, време беше да се осъзнаеш Simple Smile
 Аз искам да похваля един коректор
Най- хубавият, който съм имала /благодаря, Ния Heart/. Една идея по- трудно се разнася от другите, които имам, не толкова е сух, колкото...лепкав. Но застане ли веднъж добре, няма мърдане, няма впиване в бръчиците, страхотен е! Моята кожа е нормална, имам леки тъмни кръгове и ми ги прикрива чудесно Simple Smile

# 651
То и СС-то им е така. В началото лепкав, но застане ли, няма мърдане. Sunglasses

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 11:48 от Анонимен

# 652
Михаела е спортист човек, обича да обикаля из форума Wink
Пацолина, откъде се снабди с този коректор?

# 653
ДХЗ, подарък ми е, но го има в английските сайтове Simple Smile

# 654
Аз много искам да го провам, както и CC кремът, но не мога да се оправя с цвета...

# 655
Ах каква грешка съм допуснала! За СС- то ми беше коментара. Поправям го. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 656
  • Пловдив
Аз много искам да го провам, както и CC кремът, но не мога да се оправя с цвета...
И аз го загледах още когато момичетата го похвалиха, мисля че ще ми пасне на типа кожа, но не ми се поръчва на сляпо заради цвета.

# 657
Момичета освен миенето правите ли нещо друго за почистването на четките? Чувала съм че проф гримьори ги дезинфекцират, но знаете ли с какво, конкретен продукт?
Дезинфекцирам ги със спрей на Cinema Secrets, който ми е на привършване. Аз също бих оценила препоръка за такъв продукт в БГ.

Изопропилов алкохол (изопропил). Над 70%. Пресипвате в шише с пулверизатор и пръскате. Съхне моментално. Идеален дезинфектант за четки, грим, повърхности и какво ли не. Цената варира - от 3 до 12лв на литър (зависи откъде е купен). Свободен за продажба е.

# 658
Благодаря ❤

# 659
Момичета, моля ви за препоръка за фон дьо тен подходящ за по-суха кожа, който най-вече да е траен и да има от средно до високо покритие. По-скоро дрогериен клас или някоя корейска марка.
В момента ползвам СС крема на Буржоа, цвета си го напаснах идеално и покривността е що годе добре, но ми е поредния нетраен. Май досега Colour Stay на Revlon най ми пасва, но сякаш ми се пробва друго. Simple Smile

Пробвала ли си до сега Bourjois Healthy Mix?
Аз съм със суха кожа, 44г. Минала съм през минимално 6 опаковки. Високо покривен е, издържа цял ден.
Редувам и с по-висок клас ФдТ, да не би да изпусна нещо, но ще продължавам да го ползвам. Лично за мен е много добър продукт. И цветовете ми пасват идеално. 51 през зимата, 53 през лятото.
Заради него изоставих корейските любими. Започнаха силно да ме изсушават. Голям фен бях на Skin 79, но нуждите на кожата се промениха след 40.
https://www.bourjois.com/uk/product/face/healthy-mix-anti-fatigu … -51-light-vanilla

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 20:58 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт