Звездни компромати - януари 2020

• 323 242
  • 3 551
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Това с пъпа на Патрик в кабинета на Силва Зурлева е покъртителна простотия.

Да почива в мир. Фин човек е била, за да реагира толкова хладнокръвно....

Скрит текст:

# 106
Що за простотия от Венета?  Тя съвсем превъртя.

# 107
  • София
Зейнеб ми е със селско излъчване, но пък Райна - не, противно на ширещото се в темата мнение. Те не че подлежат на сравнение, но Зейнеб е някакво девойче, пробило с Биг брадър, с никакъв талант, докато Райна пее добре. Харесва ми също така, че уважава родния си край, народната музика, освен това е естествено красива.

# 108
Честита Нова Година, момичета! Здраве и щастие желая!
Благодаря за темата! Честита Нова Година и от Бекъмови:
Скрит текст:

Много тъжна новина за Силвия Зурлева. Неочаквано, млада жена... а Венета е жалка! Пак иска да е "в устите", дори използвайки смъртта като трамплин.

Гледах видеото с Папата. Съвсем нормална реакция на защита. Жената буквално го нападна. Грозна работа. Може само да се радва, че се е разминала с плесник по ръката.
Някои хора наистина полудяват покрай популярни лица... направо си е страшничко.

# 109
# 110
А за мен беше грозно от страна на папата.Показа едно друго лице

Да, човешкото. На никой не му е приятно да го дърпат някакви непознати ей така, щото са екзалтирани.

# 111
Папата да си смени охраната, защото не е нормално да вървят зад него, а да му се налага сам да се защитава. Че и да се извинява след това.

# 112
  • Варна
Честита нова година!
Ева и Санти
https://www.instagram.com/p/B6zJB-_pEDp/?utm_source=ig_web_copy_link

# 113
  • Пловдив
ЧНГ!

Никол Кидмън и съпруг...
Скрит текст:

Яна Титова и Алекс А.
Скрит текст:

# 114

От чисто любопитство питам за бащата на Санти в картинката? Да не би да е инвитро, което не е лошо, просто ми е интересно.

# 115
Е папата така иска, този специално,да е близо до хората. Но това си има цена, явно си е трудно, дори за папа Simple Smile
Правилно се е извинил

# 116
  • Rock & Roll feeling ...
Има си баща Санти, Тонката ( Antnio Baston ) :
Скрит текст:

А ето Ева с нейните мама и татко :
Скрит текст:

# 117
  • София
Никол Кидмън не ми харесва като външност, но пък ми е симпатична с натуралните снимки. Изобщо,  в Холивуд доста са изостанали, да се учат от Андрея и Николета как се ползват новите технологии!

# 118
Има си баща Санти, Тонката ( Antnio Baston ) :
Скрит текст:

А ето Ева с нейните мама и татко :
Скрит текст:
При това е доста известен продуцент,таткото на Санти😂

# 119
  • София
То на Папата това не му е първата изцепка. Нали имаше скоро някакво видео, на което си дърпаше ръката, когато някакви миряни се опитваха да я целунат. После се оправда с някакви зарази, но пак си беше грозно. Въпреки че в случая може би има някакво право.

Общи условия

Активация на акаунт