Да се оплачем... 2020

• 2 115 627
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 28 110
Супер новина. Възстановявай се сега на спокойствие.

# 28 111
  • софия
Браво,Джоли Hug Радвам се,че вече си си вкъщи.

# 28 112
Джоли, прекрасна новина. Вкъщи и стените помагат.❤️

# 28 113
  • Ланкър, планините Овнерог
Супер, Джолева. Пази се сега.

# 28 114
  • София
Скорошно възстановяване, Джоли, а някой от близките ти, положителен ли е?

# 28 115
Скорошно възстановяване, Джоли, а някой от близките ти, положителен ли е?
Не.

# 28 116
  • ВАРНА
Само така,Джолева.А сега спокойствие и силна храна.
Оплаквам се,че моят мъж разглежда стари снимки и горчиво отбелязва,че на всички тях съм с вързана коса и шапки.
 Ма то че е жега,лято-не!Не е ли пусната на жената косата,каква жена е?!Да не се чудя,че ме заговарят на руски,на туристка от там съм приличала.
На тези думи вече си подписа безмесната храна за седмица.И му рекнах,че на родопски кукер е замязал в главата,ама с доброто си сърце все вътрешната му красота търся.

# 28 117
Прибрах се в къщи. По добре съм, с два отрицателни теста.
Браво, Джоли!
При толкова стиснати палци, магии и орисии Stuck Out Tongue Winking Eye
Това да се чува!

# 28 118
  • Somewhere in the World
Джолева, толкова се радвам Hug
И да си почиваш- сега ти е паднало.
Някой си опитал да ни среже гумите на колата в гаража.. кофти но ММ направи голяма драма. Сега с един приятел монтират камери, ама ми отрови деня

# 28 119
Много се радвам, че вече си вкъщи Джоли. Сега почивай и се пази. Hug
Аз нямам снимки, на които косата ми да не е вързана, пък ако е лято винаги съм с шапка. Трябва да кажа на ММ, че това дето стои до него на снимките не е жена, а туристическо чудо. Joy

# 28 120
  • Orihuela Costa,Spain
Тарталета, разсмя ме:joy:,и аз онзи ден за малко да хвана тигана, но ми мина и снощи като си легнахме ,се сдобрихме Sweat SmileМоже да ти закъснява от тия адски жеги.

# 28 121
Прибрах се в къщи. По добре съм, с два отрицателни теста.
Браво, Джоли! Герой си ти! И нали знаеш - сега заемаш позиция крак върху крак, а ако я промениш, то да е само със стойка на "Ф", за да провериш дали ближните припкат достатъчно чевръсто около теб да ти изпълняват желанията.

# 28 122
Джоли, браво Hug

# 28 123
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Само така,Джолева.А сега спокойствие и силна храна.
Оплаквам се,че моят мъж разглежда стари снимки и горчиво отбелязва,че на всички тях съм с вързана коса и шапки.
 Ма то че е жега,лято-не!Не е ли пусната на жената косата,каква жена е?!Да не се чудя,че ме заговарят на руски,на туристка от там съм приличала.
На тези думи вече си подписа безмесната храна за седмица.И му рекнах,че на родопски кукер е замязал в главата,ама с доброто си сърце все вътрешната му красота търся.

развесели ме. имах нужда. Simple Smile

# 28 124
а ние утре сме за втори ПСР тестове. Нямаме симптоми, дай боже така да си остане. И бащата на приятеля ми втори ден е без температура. Лекарката каза, че можем да се успокоим при три без. Няма други оплаквания, нито един от контактнкте, вкл. 90-годишната му майка, не са проявили симптоми. Напрежение си е...

Заразил го е негов колега, който със симптоми(кашлица и ВИСОКА температура!!!!) е обиколил доста качествено насам-натам, имам предвид няколко града и много, много места в родния му. От това се оплаквам - от тъпотията на хората, заради която в момента 10 души тръпнем здрави ли сме, двама от които са в сериозно рискова група,тревожим се сериозно за един доказано заразен. И всичко това по време на отпуската ни. Дано само с това да минем, и с двуседмично седене вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт