Да се оплачем... 2020

• 2 112 911
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 985
да. Аз пия синтром и имам рецепта от седем години. Смакчана, ръбовете и липсват. Дадоха ми просто защото ще остана без лекарство, но за друг път ми казаха че с тая рецепта няма начин.

# 14 986
  • Точно където трябва
Вярно е, че покрай тоя вирус ще лъсне злобата на много хора. В офиса се редуваме уж да идваме и да сме по-нарядко. Сега ще се избие народа да идва на работа. Най-мее яд на такива дето иначе не си сядат на Д-то да работят. Буквално се изнасят през 30 мин да пушат, ох, днес как не ми се работи, ох, да си взема ли отпуск малко да си почина...А сега се напъват да идват /пак без да се завъртат в офиса реално/ама да текат дните и да не пускат отпуск. И ако може никой друг да не идва, че ще ни зарази. Друга пък все прави разпределения и все тая що идва, оная що идва. Ми щото всеки иска да си свърши работата и да не си изгърми отпуската. Аман от нагли създания. И като има и протекции и става мазало!
Донси, честит празник! Много, много здраве ти желая!

# 14 987
  • Варна
Не само, че не дават лекарства без рецепта, но и вписват рецептата в компютър. Аз за всичко си имам освен за Л-тироксина и сега ще трябва да ходя да вземам рецепта. Пфу!

Ако пазиш амбулаторния лист от прегледа и в него е вписана терапията, може да го използваш в аптеката вместо рецепта. Без значение, че са минали години от прегледа.

# 14 988
  • София
Благодаря, Флаш! Пазя го.

# 14 989
Лекарите се изпокриха откакто в ИП. Вчера ме ядоса една лекарка. Отмени ми преглед, който ни беше важен, но при нея били ходили пациенти на друг лекар и ги приемала... Е, как тъй , не джанъм??? Мен що ме заряза , а приемаш другите? И после ми се чуди как така съм си взела болничен от друго място.

# 14 990
Примерно моята пулмоложка си е пуснала отпуск... Представям си колко още са направили същото.

# 14 991
Политици в отпуск, лекари в отпуск. И всичко това в ИП. Ами не е нормално.

# 14 992
12 часа дежурство и съм капо. Ужас е. Всяка пневмония се таксува като Covid до излизане на резултатите от pcr тестовете. Това са поне 48 часа. Хубавото е че от толкова пациенти имаме само 2 положителни. Но пък доста млади хора с отрицателни резултати но с много тежки трудно повлияващи се пневмония. И повече мъжове.

# 14 993
Ужас...те пневмониите принципно са коварни.

Аз съм тъй

..... и Т.Кантарджиев Joy

# 14 994
12 часа дежурство и съм капо. Ужас е. Всяка пневмония се таксува като Covid до излизане на резултатите от pcr тестовете. Това са поне 48 часа. Хубавото е че от толкова пациенти имаме само 2 положителни. Но пък доста млади хора с отрицателни резултати но с много тежки трудно повлияващи се пневмония. И повече мъжове.
А,това на какво се дължи?

# 14 995
Джолева, бързи тестове ли им правите?

# 14 996
  • Другата България
Джолева, бързи тестове ли им правите?
Това исках и аз да питам.

# 14 997
И пускате ли им кръвните които пускат във ВМА - феритин, лдх, левко и лимфоцити?

# 14 998
  • софия
Отидохме в друга аптека, този път влезе мм...и него попитали за рецепта ама той нали е внушителен като размер някак заобиколили правилото, рецепта не пазя може би, трябва да поровя, амбулаторен лист би трябвало да имам ама не вярвах баш за това да ми искат. Благодаря на всички Ви, Пийкок-  на теб най- много Simple Smile

# 14 999
  • ново
Джоли е писала PCR тестове и 48 часа до резултата. И на мен ми е интересно от къде тия тежки пневмонии сега?

Общи условия

Активация на акаунт