Да се оплачем... 2020

• 2 115 644
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 28 035
  • ново
Станах да закарам дъщеря ми до гарата и се разсъних. Отделно, че не спах хич добре. Сега се чудя да спя ли, да хващам книгата ли... или да ставам. ММ ще си дойде от работа в 8ч. и ще ходим на село, той след нощна, аз недоспала, май няма да я свършим никаква.

# 28 036
Добри, ако е била коремна лапароскопска операция с вкарване на газ, може да те болят разпънати мускули от налягането. Ако е това, повече от месец може да боли.

# 28 037
  • Г. О.
Оплаквам се, че майка ми получи масивен кръвоизлив в мозъка и я оперираха по спешност. Инсулт. Толкова ми е мъчно да я гледам в това състояние. Обръсната, с тръбичка, излизаща  от главата ѝ. Засегната е лявата половина на тялото ѝ. Лекарят каза, че е необратимо. Пътеката е 7 дни, като през това време баща ми ще е при нея в болницата и няма право да излиза заради коронавируса. Аз няма да мога да го сменя. Ходих си до вкъщи и за първи път от години никой не ме посрещна...

# 28 038
Толкова съжалявам, Нефертити.

# 28 039
  • София
Нефертити, много, много съжалявам Sad

# 28 040
  • Куциндрел
Тета, разбери се с колежките да вдигнете градусите на този климатик, примерно на 23-24. Ако е голяма жега, на 20 градуса климатика постоянно ще духа студено, защото трудно ще постигне тези градуси, за да се изключи. С 2-3-4 градуса отгоре хем ще подържа хладни, хем няма да духа почти през цялото време студено.

# 28 041
  • Г. О.
Благодаря ви за съпричастността. На всички желая здраве, от това няма нищо по-важно.

# 28 042
Прегръдки от мен, Нефертитя.

Ако искаш погледни и тази тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=290174.645
Покрай дядо се бях зачела. Дават добри съвети там. Също след изписването какво ще ти трябва и т н.
Прегръдки още веднъж!!!

# 28 043
Тета, разбери се с колежките да вдигнете градусите на този климатик, примерно на 23-24. Ако е голяма жега, на 20 градуса климатика постоянно ще духа студено, защото трудно ще постигне тези градуси, за да се изключи. С 2-3-4 градуса отгоре хем ще подържа хладни, хем няма да духа почти през цялото време студено.
Да, и ако може (от гледна точка на противопожарните изисквания) "забравете" го да работи през нощта на 20-21 градуса, на силна струя и авто на жалузите, за да охлади стените и мебелите, а през деня да е на по-високи градуси и на режим "сън" или лек повей. Бас ловя, че никой не чисти филтрите поне веднъж на две седмици.

Нефертития, прегръдки!

# 28 044
Цецо..не мога си разбера с главната- тя е коза като теб, край. Казала на 20 - значи на 20. Карала съм се - не става.
З@еби...

Аз съм в стая - затварям се да не ми духа хлад от коридора.

Ади..отювам да бриша стъкла 😆

# 28 045
  • Куциндрел
Тя тази главна хал хабер си няма. При нас шефа е казал мин на 22 градуса, защото този климатик лятото само духа и хаби ток. При жега 20 градуса няма как да направи климатика в едно по-голямо помещение.

# 28 046
  • София

Ади..отювам да бриша стъкла 😆
Аууу, оплаквам се от Тета, колко е часа, че ще бършеш стъкла, не си спала, змам си🤣🤣🤣

# 28 047
Имала съм колега, която правеше скандали да не се пуска климатика, че ще я простудим. Лято, мръсна жега, 4ма човека в стая, а тя на най-закътаното и отдалечено място. Има си хора, които не разбират от компромисен вариант и държат на своето, дори да е пълна дивотия. На 20 градуса си е студ, това пък другата крайност.

# 28 048
Тета сигурно не знае, че миенето на стъкла вика дъжда...
-------------------

Чакам мм да изведе детето на разходка, за да снимам колелото и да изпратя снимките на търговеца... А детето се е лепнало за мен и няма намерение да ходи на площадката.

Такава жега е... в 8, 45 ч. беше 28 градуса, днес ще загина. Щях да ходя до Алеята на книгата, но няма да стане, евентуално утре.

# 28 049
Свържи се с гинеколога си днес и му обясни какво усещаш. Нека те насочи какво да правиш. Не се притеснявай за часа, ако е силна болката. Междувременно си приготви всички изследвания, които си правила, както и неща за постъпване в болница. Ако не се налага - добре, ако се налага - поне ще си готова.
Но не чакай понеделник. Разговора днес!
Гушкам те!

tetka, благодаря! Аз и до вилата ходя с всички изследвания в колата, всичко се случва Grinning Гинеколага ми не си вдигна телефона естествено, ходих до две болници, защото явно само с една не стига Close.... та едната много частна, звънях, обяснявах се, много труд явно е да включат ехографа, за да видят и да потвърдят че бебо е добре...  Grinning Поне бебето е добре, аз с неясна диагноза, но пък не ме боли в момента. Добре че ММ го проспа този цирк в къщи, че щеше да стане известен в новините.
Оплаквам се, че днес цял ден ще ми се спи, а имаме уговорки и ми се иска да отида.

Нефертити, толкова съжалявам... изпращам ти много сили и подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт