Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 885
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 625
Какво работи мадмоазел Ая/Алиска, някой знае ли? В смисъл, извън поснимването за инстаграм и блога, който не пращи от редовност и последователи.
Май жена на мъжа си и дъщеря на майка си и баща си. Но дори въпросните да имат големи възможности, пак ми е странно как са се засилили да живеят на пъпа на Манхатън, като дори повечето Нюйоркчани не могат да си го позволят и commute-ват.
Не и броя парите, де. Да не ме нападнат сега от балкона..

# 2 626
Пуснах да гледам последното видео на Лина, но го спрях, защото след като 5 пъти чух как е “маркирала кафяви петна”, ме погнуси много. Мисля,че тези зацапвания са може би най-честото оплакване и притеснение на 90% от бременните в начална бременност. Защо трябва да ни го споделя в ютуб?

# 2 627
Дe да можехме да видим тези дечица, но.. не можем
Миа от Марс
Скрит текст:

# 2 628
Ох, Боже...

# 2 629
Явно аз съм повредена, но не видях настървено късане на опаковки при Теа.
По - скоро се налагаше да прилага повече сила заради опаковането на самите кашони. И аз правя същото, когато си поръчам нещо по куриер. Някои пратки са опаковани с толкова тиксо или найлон, все едно никога няма да ги разопаковаш.
Относно коментара на Теа за пухкавия космонавт - на мен ми прозвуча сякаш толкова ѝ харесва, че ѝ се ще и тя да го облече. А не, че е голямо.
За плача на бебето - чух го само 2 пъти.
От коментарите останах с впечатление, че се дере, а родителите му със зъби и нокти разкъсват пр пратки.
Единственото, което не ми хареса е препускането при отваряне. Но предполагам, че е защото все пак е стори. Може би ще направят снимки /клип по - късно. 😜

Окей, но кому бяха нужни 3 сторита едно след друго как къса един кашон и реже една панделка с ножицата, а самото съдържание показано за две секунди, с летящи хартии около него. Голяма естетика! Можеше спокойно да снима продуктите, пък дори и в кашона, след като премахне горната му част, за да се виждат добре. Аз въобще нямаше да разбера коя е марката, ако не я беше тагнала.

За второто(подчертаното) съм съгласна. Simple Smile

# 2 630
Какво работи мадмоазел Ая/Алиска, някой знае ли? В смисъл, извън поснимването за инстаграм и блога, който не пращи от редовност и последователи.
Май жена на мъжа си и дъщеря на майка си и баща си. Но дори въпросните да имат големи възможности, пак ми е странно как са се засилили да живеят на пъпа на Манхатън, като дори повечето Нюйоркчани не могат да си го позволят и commute-ват.
Не и броя парите, де. Да не ме нападнат сега от балкона..

Просто ми е интересно с какво си запълва деня, извън снимането на аутфитчетата и мнооого беглото снимане на ПР пратки на луксозни брандове, на които дори не виждам да прави ревюта.

# 2 631
  • Варна
Ама че тъпо! Хич да не качва снимката тази mia! Какво точно трябва да гледаме на нея???

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 16:28 от ivka_smile

# 2 632
Че ние ги видяхме, затворените клепачи ли са за криене. Що за тъпотия? Ако не си снимаш децата, не ги снимаш. Хем я сърби,хем боли!

# 2 633
  • софия
Ивана продължава да слага едни и същи снимки в ИГ. А и й се чудя как е тръгнала на планина с това палтенце.
Валката пък ни подготвя за новото си невероятно, мега яко,  страхотно видео. Утре ще имаме нещо ново за коментиране поне Smile

п.с. А, и да не забравяме ГанетУ, чиято разпродажба вече тече Smile

# 2 634
Дe да можехме да видим тези дечица, но.. не можем
Миа от Марс
Скрит текст:

Това не е ли онази, която им задраскваше очите зловещо като от филм на ужасите?

# 2 635
# 2 636
Мале тоя път ги уби тая Лина. Колко петна маркирала, какви превръзки слагала,ебати гнусотията пак може да го каже ама малко по-културно,егати.

# 2 637
Мале тоя път ги уби тая Лина. Колко петна маркирала, какви превръзки слагала,ебати гнусотията пак може да го каже ама малко по-културно,егати.

E, какво очакваш от човек, който ти казва: "Може би се чудите защо съм така навлякана вкъщи" /в последното видео/?
И не, не смятам, че фактът, че живее от малка в чужбина я извинява. Моя приятелка живее от 15 години в Барселона и никога няма да я чуеш да говори като нея.

# 2 638
Ама добре де малко от малко. Щяла да изпука още две три чинии,че да не повърнела. Айде стига малко то малко.

# 2 639
С Алис бяхме съученички, не работи нищо, за кратко беше стюардеса, но не се задържа. Записа да учи Библиотечно-информационни науки в СУ по едно време, но не съм сигурна дали изобщо завърши. Родителите й са с много висок финансов статус и до преди да се събере със Стелиян я издържаха. В момента не знам как стоят нещата, но тя работа няма. Помня че още навремето се увличаше много по лайфстайл тип Госип Гърл, изживяваше се като Блеър Уолдорф (тук съм напълно сериозна). Накратко - живееше си в неин свят, където всичко е розово, позитивно, лесно и прекрасно. Никога не се е товарила с каквото и да е. Доста е ограничена, интересите й се изчерпват до голяма степен с инстаграм и живота на Киара Ферани - нейният идол още от едно време.

За да не се приеме като пълен хейт, ще кажа, че не е лош човек, добродушна е и няма никаква злоба в нея.

Общи условия

Активация на акаунт