Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 995
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 690
Именно и аз това казвам. Това са неща, които и да виждаш не коментираш, както не коментираш телосложение, пъпки примерно и т.н. Поне аз така съм учена. Грубо е и се получава, че наистина като нямаш какво да кажеш и гледаш да си в тон с другите ставаш хем безличен, хем нетактичен и груб.

# 3 691
Малко офф - много ми хареса домът на Гергана Heart

# 3 692
  • София

Минавам само да ви кажа здрастиии

# 3 693
За Ким Чен май по-скоро не чу (надявам се).

# 3 694
Ами...малко съм разочарована. Казвала съм преди, че следях Пепе, харесвах я, веднъж я видях и разговаряхме за кратко, направи ми добро впечатление. След раждането на Сиена стремглаво започна да пада надолу в моите очи и се надявах сега да се покаже някак по-мила, истинска, за каквато съм я приемала при първите ми срещи с нея във влоговете и'.

Тодор Славков не е стока, не го харесвам, даже го съжалявам, защото е имал невероятни възможности, а се е превърнал в това, което е. Реално и той е жертва, защото не е избирал къде  и в кое семейство да се роди, но след време всички ние поемаме животът си в свои ръце и оттам насетне хоризонтът е безкраен (почти..).
И все пак Пепе беше тиха, наблюдаваща първите дни и виждайки кой е слабото звено в групата, започна да го апострофира постоянно, за да се хареса на групата. Да живее гимназията!!! Това не мога да го приема, просто аз съм напълно обратно, като видя аутсайдер, дори съзнавайки, че и той има вина затова, заставам на негова страна, неконтрулируемо е.

Като не им е приятен, можеше да го игнорират, да водят разговор на други теми, а те насочваха вниманието само към него и повтаряха тъпи шеги за пиенето.
Много мразя да гледам как хората се опитват да издигнат себе си, принизявайки друг.

# 3 695
Масата много празна ми се стори на анонса

# 3 696
Малко оффтопик - постът с Тортагейт в Инстаграма ни счупи рекордите до момента за брой лайкове.

@Maggi, мисля, че е време да предложите на отрудените мусакаджийки няколко колаборациийки. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 697
Масата много празна ми се стори на анонса

Масата може да е празна, но шапката на фокусника е пълна с Пепини фокуси и номерца. Не забравяй все пак, че е жената-шоу.

# 3 698
Красимира и Димитър от последния сезон на Фермата са започнали влог в туба:
https://www.youtube.com/watch?v=u5Vvll1EfXE
Ще приемат по едно предизвикателство на седмица, всяка неделя да уражняват различни професии. Първият епизод ще е идната неделя и ще са боклукчии.

# 3 699
Утре ще е цирк ПЕпонски 😂.
Днес на масата сори ама основното ястие беше на джугана ц/иц+те. Отврат и пошлост.
Апелирам да влезете в коментарите във фб на днешния епизод и са прочетете как сипват на пепуна лелееее тука сме ангелчетааа. Ако искате ще прикача 😂😂😂

# 3 700
Както моят мъж се изказа за Пепе (без да я е чувал или виждал до този момент): малко злобно човече.
А аз съм сигурна, че ако е насаме с Тошко няма да се държи така безобразно, ама нали сега да се направи на интересна...

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 06:19 от *Penny*

# 3 701
Утре ще е цирк ПЕпонски 😂.
Днес на масата сори ама основното ястие беше на джугана ц/иц+те. Отврат и пошлост.
Апелирам да влезете в коментарите във фб на днешния епизод и са прочетете как сипват на пепуна лелееее тука сме ангелчетааа. Ако искате ще прикача 😂😂😂

Ми, тя с това прескачане от роля в роля и това нейно държние -  си го проси.

Прикачи, моля.

# 3 702
Ако можех да се присегна през телевизора, такъв шамар бих и извъртяла на малката, кльощава нахалница, че свят ще и се завие. Толкова е злобна и безобразна, как пък поне не и идва на акъла понякога да замълчи...

# 3 703
  • София
Ако можех да се присегна през телевизора, такъв шамар бих и извъртяла на малката, кльощава нахалница, че свят ще и се завие. Толкова е злобна и безобразна, как пък поне не и идва на акъла понякога да замълчи...

И на мет това ми се искаше през цялото време...

# 3 704
От епизода на Черешката идвам и докато го гледах си мислех, тази наша Пепка е като хищник - в началото се прикрива, опознава, дебне.. разбира слабото място кое е и здраво хапе. Което не го уважавам и все повече ми пада в очите. Как си позволява да говори по този начин, браво на Тодор, че запази добрия тон, ако бях аз да съм й извъртяла един шамар. Много грозно поведение с тези забележки и говорене през зъби, а си мислех, че ще св отпусне, но това нейното е прекалено. Иначе утре ще я видим, явно ще има излагация. Чак до сълзи щом се е стигнало.
А за оценките няма да коментирам реже точки, защото не го яде. Окей, ама трябва да се оцени готвенето, а не личните вкусове.

Общи условия

Активация на акаунт