Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 816
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 870
Това е масата с десерта, какво толкова празнично си представяте? Досега в черешката не съм виждала празнична маса, когато сервират десерта.

Ами аз съм виждала, сложи едни свещи, сложи една ваза и като разкараш чиниите от масата да не ти остане така голо.. явно моите разбирания са различни, уж е жена с претенции.

# 3 871
За основното пишеше, че ще е кайма с царевица, та може би царевицата я е побъркала.

Искам и аз Елица в Черешката, убедена съм че ще се справи чудно с готвенето и поднасянето, но и там ще е голяма лигня и мяукане. Ако поканят Валери обаче, ще е пълно зрелище. Ще пазарува 3 домата, 2 моркова и един стек и после ще е голямото чудене как се реже салата и как се варят картофи. Ей това пари бих дала да гледам. 🤭

# 3 872
Пепе може да има много претенции, но никога не е демонстрирала усет към готвенето и поднасянето на храната, декорацията на масата, вида на жилището извън това да е хюге, инстаграмъбъл и "това го има в Дания".

# 3 873
3 домата ама пластмасови. Или пък ще ги посрещне на празна маса и ще ги успокои, че после ще оправи нещата с фотошоп

# 3 874
3 домата ама пластмасови. Или пък ще ги посрещне на празна маса и ще ги успокои, че после ще оправи нещата с фотошоп

Satisfied Satisfied Satisfied

# 3 875
Валката не я мислете, ще нареди пластмасовите играчки и готово. 😆
Ето, аз днес цял ден се утрепах в кухнята. Сега ще си взема две седмици почивка и ще караме само на доставка от Фуудпанда - филии с лютеница, разбира се.
Да не кажете, че съм стисла - черпя ви с печено пиле:
Скрит текст:
Другият път в Джъмбо ще потърся мусака, да не се цепя от колектива. 😁

С какво ще изненада гостите Пепка според вас?

# 3 876

Ще покани Ф3 да им направи по един тикток Joy

# 3 877
Да е забравите, ей 😂
Скрит текст:

# 3 878
Да е забравите, ей 😂
Скрит текст:

Ще вземе и Гергана да напише една книга с нравоучения и ще видите тогава... Ето, Илиян на Джулката вече втора книга пише, явно няма невъзможни неща.

# 3 879
Ванила и Ванилия - велики сте!! Joy

Този пост на Гергана от днес ли е? Хмм...

# 3 880
https://www.facebook.com/blazhev.georgi/posts/918625158570912

Разпознавам някои от нашите звезди, примерно "На последното подобно парти се запознах с едно момиче от Свищов, Веселка. Техните много се гордели с нея, защото си купила апартамент в София съвсем сама, и то само след 7 месеца работа като продавач-консултант в книжарницата към университета. „Какви са тия заплати, дето ви дават по Софията, бе, Веселке?“, чудели се родителите й, но повече се чудели какъв телевизор да си купят с парите, които тя всяка седмица им изпращала." Grinning

# 3 881
Монамур, от коя дата е постът на Ганата? Simple Smile

# 3 882

Ще покани Ф3 да им направи по един тикток Joy

Аз същото предположих в другата тема 😆

# 3 883
От преди 20ч

# 3 884
От преди 20ч

Такаммм...
Това си е люта дупнишка клетва и е насочена лично към мен!

Гергано, пак не си научи урока! Умният би си взел бележка, но ти не си такъв човек ....

Много внимавай кого кълнеш, защото всичко се връща, да, а ти не е като да не си си измисляла истории като тази с фалшивия рак.

Дано след случката поне спреш да блокираш от корпоративните сметки, мислейки, че са ти бащиния. Ще го проверя много скоро, обещавам.

Хайде, отивам да се ръся със светена вода и да ми баят.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 17:43 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт