Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 165
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 965
Някоя от вас да е забелязала зюмбюлите из Варна като цвят?
Търся си бананов и жълт цвят.
Дали има някъде?
Самите цветове на зюмбюлите ли са такива? Thinking

# 1 966
  • Под Слънцето
dolce miele, да.  В нашия има само син и бял като избор

# 1 967
  • Бургас
Винаги са били само бели, розови и синьолилави, като цветовете на саксийките отговаряха на цвета на зюмбюлчетата (ако са само луковици). Или поне никога не съм виждала други. Но пък и жълт зюмбюл изобщо не съм виждала някъде Simple Smile

Относно смесителите, да, показаният от Пламена си е от стара партида и явно са имали изостанали, които пускат сега с новите. Имам точно същия и съвсем ми писна да се мъча със смяната на температурата и ще го връщам! Нов не знам дали лидълски пак ще взема или от другаде ще е... Но на новите наистина има означение на лявата врътка, че от там се сменя откъде да тече водата - от чучура или от душа. Доколко е удобно - не знам.

Етажерките като ги гледам, дълбочината им идва около една трета от страната на голямата т.е. около 10см. За мънички книжки биха ставала, ама са май по-скоро за сувенири Thinking

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 00:05 от bradata

# 1 968
Аз ползвам показания течен сапун, доволна съм и ще купя другата седмица.

# 1 969
Капията в буркан, която е от днес, пускали ли са я преди? Ако да, как е? Пак е на Granny's taste, тези с вкусните кисели краставички Heart

# 1 970
Ако е същата от постоянния асортимент, не ми харесва, защото е с оцет.

# 1 971
И аз се чудя на спрей мопа. Някой купи ли го вече?

# 1 972
Как са четките за грим?

# 1 973
Капията в буркан, която е от днес, пускали ли са я преди? Ако да, как е? Пак е на Granny's taste, тези с вкусните кисели краставички Heart
Не е като Фрешона кисела,ама пак леко киселее.За салата става.

# 1 974
Никога не съм оставала без тенджера под налягане, като бяхме по-млади и доста ни гостуваха на морето, съм я мила по два-три пъти на ден, за да приготвя следващото за готвене. Сегашната ми вече е за смяна, но лидълската ми харесва по снимка, стабилно се закопчава, ще ѝ видя стоманата в магазина,обаче ми се струва малка...

# 1 975
  • Варна
Здравейте!
Хубав ли е този течен сапун?

Само такъв ползвам, но зелен. Да ми отива на плочките. Joy Върши ми работа и като сапун.

# 1 976
Само тигана дето ти седи като..цирей 😜...и не се връзва...с нищо...😆

# 1 977
Не е като Фрешона кисела,ама пак леко киселее.За салата става.
Миналата година имаше в К. и определено ставаше за готвене, не само за салати. На нас не ни бе кисела.

Да не би да са отлистили гланца за съдомиялни? Не го открих в 2 магазина ....

# 1 978
По едно време реших, че много ми трябва тенджера под налягане, сега не помня за какво. Естествено си купих. Сега даже не помня къде съм я сложила.

# 1 979
  • Пловдив
Как са четките за грим?
писаха по-назад, че не стават.

Общи условия

Активация на акаунт