?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 208
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 435
Виждали ли сте в Джъмбо да се продават светлинни вериги от тези с крушките? Искам да декорирам на двора с такива крушки , като ми трябват 8 метра дължина на веригата.
Скоро не съм ходила в Джъмбо, а нямам спомен такива да съм виждала в магазина.

# 6 436
Здравейте, кажете ми бърз, лесен и доста ефективен начин как да почиствам сребърни обеци или по точно сребърни бижута
С паста за зъби светват
Слагаш и търкаш веднага,без изчакване

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 16:35 от The Invisible

# 6 437
За светлините вериги аз съм виждала май, провери в градинската секция. И на мен ми трябват, но за вътрешна декорация.

# 6 438
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Виждали ли сте в Джъмбо да се продават светлинни вериги от тези с крушките? Искам да декорирам на двора с такива крушки , като ми трябват 8 метра дължина на веригата.

https://www.ikea.bg/products/lighting/decorative-lighting/?sort= … mp;pz=20&pg=2

https://jysk.bg/dompotrebi/osvetlenie/dekorativni-lampi/svetlinn … p-165-sm-s-10-led

https://www.olx.bg/ad/veriga-ot-lampi-za-gradina-klrushki-tip-ed … 6.html#484806aa28

https://www.olx.bg/ad/vintizh-svetlinna-veriga-ot-krushki-i-vazh … N.html#484806aa28

виждала съм и в немски център, но нямам спомен за цената

# 6 439
  • SF

Виждала съм в JYSK и Икеа.
Аз купих такива сребристи от магазин Пепко - има го в нашия мол на Хемус - но не се вижда, че светят. Даже може да ми дадете идея как да изтрия малко от сребърното покритие, което са нанесли от вътрешната страна на крушките. Самият балон се сваля лесно. Пробвах със спирт, но не се трие. С нещо друго да позачистя плътното покритие? С нещо сребристо са ги пръскали отвътре.

# 6 440

По Коледа със сигурност има. Виждала съм. Не знам обаче дали ги поддържат целогодишно.

# 6 441
  • София
Здравейте, кажете ми бърз, лесен и доста ефективен начин как да почиствам сребърни обеци или по точно сребърни бижута
С паста зъ зъби светват
Слагаш и търкаш веднага,без изчакване

И не се надрасква бижуто.

# 6 442
  • Sofia
Почиствала съм сребро завито в мокро фолио.Понякога слагам вътре сода и оцет,смачквам фолиото и седи към 1/2ч или повече.Изплаква се и се подсушава с памучна кърпа.

# 6 443
  • Перник
Здравейте, някой с коментар относно ефективни добавки за черен дроб/пречистване/, на пазара има много, но не зная към коя да се ориентирам?

# 6 444
  • Sofia
От къде мога да купя класьор за монети?

# 6 445
Здравейте, някой с коментар относно ефективни добавки за черен дроб/пречистване/, на пазара има много, но не зная към коя да се ориентирам?
ММ взема карзил 90 мг и е доволен, ама не знам изцяло на билкова основа ли е?

# 6 446
Масло от черен кимион.

# 6 447
  • София

Лив 52  на Хималая. Лечителка ми го препоръча. Хранителната добавка е по рецепта на Аюрведа.
Първата седмица взимай 3 пъти по три таблетки, след това 2таблетки два пъти на ден.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 06:29 от Amiamo

# 6 448
Слагам бижутата в съд с малко вода, правя топчета от смачкано алуминиево фолио с големина на орех, поръсвам сода бикарбонат и ги слагам да заврат на котлона. Около пет минути. След като изстине водата ги забърсвам с памучна кърпа и светват.

# 6 449
От къде мога да купя класьор за монети?
Виждала съм в ОЛХ.

Общи условия

Активация на акаунт