?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 178
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 480
Да, съгласих се, но ще се поровя в законите.
Ох, не ми говори за ЕФ, с тези камери.
Скрит текст:
Преди няколко години бяха издали на моя близка, точно така, от камера, някъде на 5-600 км от Сф, а тя в това време си е била на работа в Сф.  На снимката, всичко черно, в далечината се мержелеят 2 микрофара, на увеличената смътно се вижда някакъв номер, но трудно се чете. Снимах, увеличавах, имах съмнение за буквите в номера.  Е, оказа се че са посгрешпили  буквите, та си оправиха гафа. Но тогава научих, че снимките не ги гледат с програми, ами каквото видят "на око".

# 6 481
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честно ли? Така ли ги издават НП - на фирмата, а не на името на нарушителя?

ПС Не ми се рови сега в законите, ама ме изненадахте.

Да, при нас пристигат "честитки" за служебните коли, и колегите си плащат глобите!

# 6 482
Искам да направя превод от изипей по мойта банкова сметка. Ставали само да си кажа ЕГН или трябва и сметката да си знам.

# 6 483
  • Пловдив
Искам да направя превод от изипей по мойта банкова сметка. Ставали само да си кажа ЕГН или трябва и сметката да си знам.
Simple Smile Няма как да ти знаят сметката...

# 6 484
Значи работата днес няма да е свърша.

# 6 485
Кой е най-удобния маршрут от СУ "Св.Климент Охридски" до ул.Филип Кутев 10?
Мисля,че най-добре с метрото до станция Витоша,но нещо не се ориентирам съвсем.
Трябва да се прекача на Сердика и от там са 4-5 спирки,така ли е?

# 6 486
  • София-Младост
Да. Слизаш на последната и излизаш по посока на движение.

# 6 487
  • София
Има ли как да се разбере колко е пенсията на дадено лице?

Моя приятелка се притеснява от злоупотреба на вуйчо й към баба й.

# 6 488
  • Сф
Правя мляко с ориз. Сложих като по рецепта- 1л. мляко и 1 ч.ч. ориз. Оризът се свари, ама е толкова рядко, че мога да го пия от чаша. Така ли трябва? или да му сложа няколко лъжици царевично нишесте да се сгъсти?

# 6 489
  • Sofia
Ще се сгъсти като поизстине.

С какво се лепи корк на панелна стена?
Коркът не е обработван с нищо,тънък и чуплив е.

# 6 490
Miraj*, варя чаша ориз в литър вода, като се свари, слагам захарта и литър мляко, и накрая пак ми е гъсто. Обичам го като кремче да е. Така че само от литър мляко няма как да е рядко. Като го насипеш в купички/чашки, се стяга, т.е. сгъстява като се охлажда.

# 6 491
Правя мляко с ориз. Сложих като по рецепта- 1л. мляко и 1 ч.ч. ориз. Оризът се свари, ама е толкова рядко, че мога да го пия от чаша. Така ли трябва? или да му сложа няколко лъжици царевично нишесте да се сгъсти?
Ако не си го изключила, остави го на 1 да се постегне и сложи бучица масло накрая. Като изстине , ще стане по-гъста сместа и ще е по-вкусно.

# 6 492
Ще се сгъсти като поизстине.

С какво се лепи корк на панелна стена?
Коркът не е обработван с нищо,тънък и чуплив е.

С лепило за корк
https://www.moment.bg/bg/produkti/special-adhesives/cork.html

# 6 493
  • Сф
Супер стана млякото с ориз като гъстота. Ама още малко му е трябвало да се вари, някои зрънца хрускат. И е мега сладко, сложих 1ч.ч. захар, но му е много

# 6 494
  • София
Супер стана млякото с ориз като гъстота. Ама още малко му е трябвало да се вари, някои зрънца хрускат. И е мега сладко, сложих 1ч.ч. захар, но му е много
Олеле, много захар. То това си е до вкус де, но аз слагам не повече от 4-5 с.л. на литър мляко.

Общи условия

Активация на акаунт