?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 244
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 410
Препоръчайте проверени сайтове за музикални инструменти. По-точно - търся дигитално пиано.

# 10 411
  • София
Нямам идея всъщност, благодаря за идеята.
Можете да пуснете и тема в този подфорум, "Търси се кръводарител, кръвна група, София"

# 10 412
  • Козлодуй
Имате ли проблем с пощата на dir.bg
Да. Преди време ми поиска смяна на паролата - смених я и пак не получавам писмата. Прехвърлих тези от тукашния форум в абв и там не получавах активационен линк за форума - вече си мислех че няма да вляза никога в него но някакси след многократни опити стана. Сега не мога да си прехвърля сметката за отопление от дира и не зня колко имам да плащам щото писма не се получават. Настойвах да се получават без филтри и проверки но не може - писах на съпорт - няма отговор. С поща на дир съм регистрирана във всички сайтове и само за това я ползвах но няма вече такава Simple Smile

# 10 413
  • Варна
Благодаря за отговора. Исках да видя как е при други родители в други училища. За съжаление сайта се управлява от човек а не автоматично, който човек е предупреден да не дава достъп, което разбира се е нарушение на институцията училище.
Явно ще трябва по сериозна намеса от просто регистрация.......
Сайта е платформа, която се ползва от стотици училища и се управлява от фирма. Заявката за достъп до определен ученик се одобрява от външно лице. Училището вкарва данни за учениците, родителите правят заявка за достъп на база три имена, рожденна дата, училище и клас. Поне така е в Школо. Как мислите, че някой може да следи в потока от примерно 700 - 800 човека конкретна заявка и да я откаже?
За неща които не са ми в компетентността не мисля, а питам. Не мисля, а съм говорила със съответните училища. В старото училище беше позволен достъп до дневника, в новото училище отказан. Как мога да кажа нещо различно от фактите.

# 10 414
  • Западен парк
Моля за помощ да открия строителен инженер - конструктор. Ще правим основен ремонт на жилище и  от общината ни искат скицата, която имаме "ново  - старо" да бъде изготвена от специалист. Нямам представа къде да го  търся дори.

# 10 415
  • софия
 има ли още някой с проблем с google chrome? сутринта прекъсна и нищо не ми се отваря там. ползвам друг браузър, но не ми бърз и удобен. какво се прави в такива случаи?

# 10 416
  • софия
Рестартирай устройството.
Нямам проблем с Хром.

# 10 417
  • Пловдив
И аз нямам проблем.

# 10 418
  • софия
Нямам проблем с Хром.
уф, рестартирах няколко пъти - явно е нещо в моя лаптоп, но пък работи с другите браузъри..

# 10 419
  • Light of Zartha
Моля за помощ да открия строителен инженер - конструктор. Ще правим основен ремонт на жилище и  от общината ни искат скицата, която имаме "ново  - старо" да бъде изготвена от специалист. Нямам представа къде да го  търся дори.

Скицата/схемата(ако говорим за самостоятелен обект) може да ви я изготви всяка геодезическа фирма( съответно геодезист). Дори и да се обърнете към инженер-конструктор, няма как да минете без геодезист.

# 10 420
Нямам проблем с Хром.
уф, рестартирах няколко пъти - явно е нещо в моя лаптоп, но пък работи с другите браузъри..

И аз нямам проблем.
Деинсталирай го и после го инсталирай пак.

# 10 421
valeriq.k благодаря за споделеното приложение. Хората се обадиха и казаха, че ще осигурят необходимите дарители. Дано на никой не му се налага, но приложението работи. Нямат спонсори и реклама, всичко е на доброволни начала. ИМА НАДЕЖДА !!!

# 10 422
  • от Луната
Ако служител, който е на безсрочен трудов договор сключен по чл. 67, ал.1, т.1 във връзка с чл.70,ал. 2 от Кодекса на труда и в него пише, че се прекратява с 30 дневно предизвестие и служителя реши да пусне това предизвестие, работодателя може ли да освободи служителя без да спази предизвестието? Питам, тъй като служителя се притеснява, че работодателя ще го освободи веднага щом бъде пуснато това предизвестие. Ако работодателя не спази предизвестието, служителя как може да се защити и то да бъде спазено?
Благодаря на всички, които биха могли да ми отговорят! Знам, че въпроса е за адвокат по трудово право, а не за форум, но все пак ще бъда благодарна на всички отговорили.

# 10 423
Може, ако е в 6 месечния период на изпитване.
Това е право на работодателя и служителя няма защита.
И аз напусках така скоро, но ми приеха предизвестието и си го отработих.

# 10 424

Едва ли скица ви изискат.
Да не искат заснемане на съществуващата сграда , плюс нов проект за ремонта? Вероятно нямате запазени старите проекти по които е строена сградата...така си обяснявам "старо - ново"...

Проектанти ви трябвят. За всяка част на проекта - отделен.

Общи условия

Активация на акаунт