?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 088
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 425
Здравейте, малко глупав въпрос имам аз и не съм сигурна дали е точно за този раздел, но реших да попитам. Имаме спор с една позната: възможно ли е при двама родители с пъстри очи детето да е с изцяло кафяви? Кой реално е доминантен при пъстрите?

# 10 426
  • София
Ще ти кажа обратния вариант. Вуйчо и вуйна бяха с тъмно кафяви очи. Двамата ми братовчеди бяха със сини очи.

# 10 427
  • софия
Рестартирай устройството.
Нямам проблем с Хром.
уф, рестартирах няколко пъти - явно е нещо в моя лаптоп, но пък работи с другите браузъри..

И аз нямам проблем.
Деинсталирай го и после го инсталирай пак.
имаш ли личен опит с това преинсталиране - опасявам се, че ще загубя всички bookmarks. мога ли да ги запазя някак?

# 10 428
  • у дома...
За апартамент в блок ли става въпрос или за имот земя и сграда?

# 10 429
Нямам проблем с Хром.
уф, рестартирах няколко пъти - явно е нещо в моя лаптоп, но пък работи с другите браузъри..

И аз нямам проблем.
имаш ли личен опит с това преинсталиране - опасявам се, че ще загубя всички bookmarks. мога ли да ги запазя някак?
Те вървят с Гугъл акаунта, ако са синхронизирани, ги запазва.

# 10 430
Над каква сума пращат стоките на митницата? Става дума за стоки от Алиекспрес.

# 10 431
  • софия
Нямам проблем с Хром.
И аз нямам проблем.
За всеки случай.
Скрит текст:

# 10 432
Ще ти кажа обратния вариант. Вуйчо и вуйна бяха с тъмно кафяви очи. Двамата ми братовчеди бяха със сини очи.
Аз това като вариант го знам, много е рядко, но се случва. Не знам обаче с пъстрооките как стоят нещата.

# 10 433
има ли още някой с проблем с google chrome? сутринта прекъсна и нищо не ми се отваря там. ползвам друг браузър, но не ми бърз и удобен. какво се прави в такива случаи?
С адблок добавката има проблеми днес, ако имаш - трий и инсталирай наново само нея.

# 10 434
  • sofia
Аз това като вариант го знам, много е рядко, но се случва. Не знам обаче с пъстрооките как стоят нещата.
По-тъмният цвят е доминантен, по принцип.
Това със синеоките деца и родители с тъмни очи си е правило, ако имат баби и/или дядовци със сини очи. От познатите ми има 5-6 такива, а синеок родител със синеоки деца познавам само едни.

# 10 435

Митниците имат право по своя преценка да задържат за проверка абсолютно ВСЯКА стока, независимо от стойността й.

Над 30 лв мисля че беше..обявена стойност. Виж тук има двде теми - едната за Алиекспрес, другата точно за митниците - там ще ти кажат точно.

# 10 436
  • Пловдив

Митниците имат право по своя преценка да задържат за проверка абсолютно ВСЯКА стока, независимо от стойността й.

Над 30 лв мисля че беше..обявена стойност. Виж тук има двде теми - едната за Алиекспрес, другата точно за митниците - там ще ти кажат точно.
+1...над 30лв. е.

# 10 437
Всяка банка ли в България отказва информация по телефона за движението по сметка? Страшно неприятно ме изненадаха току-що

# 10 438
  • Пловдив
Някои искат оторизация...напр.има таен въпрос и те питат и т.н Simple Smile

# 10 439
Някой има ли представа кога ще е черният петък във Вивре( или поне кога е бил миналата година), какво е намалението и на всичко ли има намаление? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт