?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 041
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 340
1. Такса откриване
2.такса поддръжка месечна
3.такса закриване

Това гледам да е ниско. С карта по-добре.
EasyPay
Скрит текст:
Цитат
Картата, издавана от EasyPay, може да се получи за няколко минути в офис EasyPay, като клиентът получава веднага и сметка, като това е напълно безплатно! Същевременно няма такса за поддръжка на картата и сметката и по този начин клиентът спестява една немалка сума на годишна база.

Освен плащанията при търговци, които са безплатни, ние предлагаме и по две безплатни тегления на банкомат месечно. Предоставяме и нещо уникално за България – следене на наличността, справки за извлечение и нотификации при плащане във Viber. И всичко това е напълно безплатно и без скрити такси или такси за пакетни услуги.
https://www.pariteni.bg/novini/uslugi/easypay-otkriva-bezplatna- … -za-minuti-235163
https://www.easypay.bg/site/files/EASYPAY_Tarifa_platejni_uslugi.pdf

Благодаря.
А от какво печелят тогава?

Не искам да плащам през сметката. Ще държим парите от блока.

# 11 341
Предложете ми хубав топ матрак .
Благодаря .

# 11 342
  • Буркина Фасо
Предложете ми хубав топ матрак .
Благодаря .

https://www.bg-mamma.com/?topic=1134798.585

# 11 343
  • Сф
Ще подавам нов болничен към работодателя, но искам да сменя сметката, по която да получа обезщетението. Какво се правеше, май някаква бланка се попълваше?

# 11 344
  • Пловдив
Ще подавам нов болничен към работодателя, но искам да сменя сметката, по която да получа обезщетението. Какво се правеше, май някаква бланка се попълваше?
носиш си удостов.от банката със сметката си. Или просто им го даваш на лист новия ай бан Wink

# 11 345
  • София
носиш си удостов.от банката със сметката си. Или просто им го даваш на лист новия ай бан Wink
За НОИ ще трябва задължително удостоверение от банката.

# 11 346
  • Велико Търново
Удължаването с шест месеца на изтичащи документи, не знам дали важи и за книжката или само за ЛК.
Да, в Закона за извънредното положение е написано за двата документа отделна алинея - чл.10, ал.2 и 3, съответно за ЛК и СУМПС.

# 11 347
Соня Богомилова, не нарушаваш правилата, но ти е даден линк за тема в която много повече потребители са минали по пътя ти и ще ти помогнат.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 19:41 от Пролетно цвете

# 11 348
  • Сф

Оо, това е ужасно. Не мога да ходя в банка. Утре ще питам в ЧР, дано измислят нещо.
Нямаше ли някаква бланка,  която се попълваше?

# 11 349
  • София
Скрит текст:
Оо, това е ужасно. Не мога да ходя в банка. Утре ще питам в ЧР, дано измислят нещо.
Нямаше ли някаква бланка,  която се попълваше?
Ще искат удостоверение от банката. Няма как да са сигурни иначе, че сметката е на човека, който ползва болничен.

# 11 350
  • София

Нямаше ли някаква бланка,  която се попълваше?
Всъщност май има, защото така или иначе удостоверението от банката се съхранява от осигурителя. Работодателят подава само удостоверение, приложение 9.

# 11 351
Личната ми карта изтича декември месец - тоест до юли 2021 ще е валидна с това удължаване или

# 11 352
# 11 353
Ако от вашите ЧР са съгласни да им предоставите само IBAN, няма нужда да ходите до банка за удостоверение. При подаването на болничния лист, работодателя ви ще попълни новата платежна информация в удостоверенията, които придружават приложение 9 или 10

# 11 354
  • Сф
Благодаря, Кикимора. Мисля, че ще проявят разбиране, ще е същата сметка, по която ми превеждат заплатата, така че няма измама. С бронхопневмония след ковид съм и се надявам да не ме юрнат по банки за административни глупости.

Общи условия

Активация на акаунт