?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 246
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 445
  • софия
Гугълнах, но ми излизаха някакви пощенски станции и не се задълбочих 😂

# 11 446
Да. Този договор обаче е на негово име. ЗНам ли след време какво ще стане. Много съм зле с документацията. Ако се наложи нещо да се прави, няма да се оправя. Като муха без глава съм. За това ми е притеснително без НА.

# 11 447
  • у дома...
ОПС - отстъпено право на строеж. Земята е общинска предполагам? Договорите за това са по някакво постановление отпреди 1990 г. Сега можете да си купите земята от общината и да си извадите констативен нотариален акт.

# 11 448
Къде е темата за селските пинизи?

# 11 449
Ама тойима такъв договор на базата, на който е построен блок, в който има апартамент.

# 11 450
ОПС - отстъпено право на строеж. Земята е общинска предполагам? Договорите за това са по някакво постановление отпреди 1990 г. Сега можете да си купите земята от общината и да си извадите констативен нотариален акт.

Може и да е общинска, може и да не е, но в договора/НА за отстъпено право на строеж се вписва документа, удостоверяващ правото на собственост на продавача (не можеш да отстъпваш право на строеж върху земя, на която не си собственик) и се предоставя копие от този документ. Освен това правото на строеж се вписва в разписния лист на населеното място. В съответната техническа служба би трябвало да имат и да съхраняват предоставен документ за суперфицията и собствеността.

# 11 451
  • Германия
Къде е темата за селските пинизи?
Ето я: https://www.bg-mamma.com/?topic=1151743

# 11 452
  • у дома...
Ама тойима такъв договор на базата, на който е построен блок, в който има апартамент.

Някой човек си е построил жилищен блок? Или си е стройл сам апартамента тухла по тухла, панел по панел?

# 11 453
С прости думи Пийк, наистина не ти трябва Н.А. дори и за продажба всъщност, констативка може да се направи в деня на продажбата и да се впише преди нея " взаимно свързани сделки ". След време ти ще си наследник на баща си така, че няма проблем, че е на негово име.

В момента пред АВ София, надолу има още толкова и това е за подаване, за получаване е друга малко по-голяма опашка.

# 11 454
Има ли как да премахна залепнало алуминиево фолио от керамичния котлон?
На стария плот нямаше проблем да пека нещо върху фолио и често го правех,а сега май прецаках буквално чисто нов котлон.Disappointed Relieved

# 11 455
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с нож за почистване на керамичен плот

# 11 456
Ebay ми отхвърлят картата за плащане.Вече 10 опита направих и всичко дословно проверих и си беше вярно попълнено и не става, дава ми , че не може да приеме плащането от тази карта и да опитвам с друга.
От същата тази карта без проблем купувам от амазон и от други сайтове, само ebay я отхвърля.Преди 2 месеца бях направила поръчка по грешка (нямах пари в картата за тази поръчка), но нещата се оправиха, въпросът е сега явно eBay са ми я блокирали и идеи как да я оправя... опитвам се да се свържа с тях, по дава, че са извън работно време днес.

# 11 457
Аз не разбрах къде точно е имота Simple Smile , макар да е панел. Според мен си струва да се почна с АВ онлайн Simple Smile малко време и 1 лев ще отнеме Simple Smile
То подобни казуси не могат да се решат на 100 процента във форума Simple Smile, защото има много специфики, а и не е ок да си изтипосаш всичко във форума. Мисля, че Добри се ориентира.

# 11 458
За мен - редно е да си имате документа за собственост при вас!

# 11 459
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисля, че съни и тета отговарят на пийк, но съм съгласна с тях - гащите трябва да са вързани с бумага. Wink
и точно с АВ онлайн ще почна - бързо, евтино и без да си отлепвам д-то от дивана. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт