?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 385
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 565
  • пак там
кулинарен въпрос с географски уклон. Simple Smile
...
това, което и двамата братя си спомнят е агнешко месо, върху ориз.
...
Най-близкото, което се сещам, е пилаф. Класическа тюркска рецепта с много варианти.

# 11 566
Здравейте, имате ли идея дали матрацуте, които се продават в метро и са 2 на цената на едно са със същото качество като същия модел матрак закупен от друг магазин? Питам, защото са доста изгодни, а четох информация, че са с лошо качество, но информацията е от преди 4-5 години. Благодаря предварително!
И какво ви е мнението за техниката от там, не говоря за марката, която предлагат те, а за другите.

# 11 567
  • Бургас
Има ли вариант да се извади свидетество за съдимост онлайн? Носеше се акта за раждане само нали? Благодаря

# 11 568
  • Буркина Фасо
Има ли вариант да се извади свидетество за съдимост онлайн? Носеше се акта за раждане само нали? Благодаря
гу-гу ...  https://cs.mjs.bg/

# 11 569
  • София-Младост
Ако имаш КЕП, може и по ел.път.
https://cs.mjs.bg/

# 11 570
  • Пловдив
Къде според вас мога да намеря употребяван тоя учебник? Никъде не го печатат вече...по сайтовете нищо не откривам.
Скрит текст:

# 11 571
Къде според вас мога да намеря употребяван тоя учебник? Никъде не го печатат вече...по сайтовете нищо не откривам.
Скрит текст:

Около УАСГ преди години, сега не знам има ли ги, продаваха улични търговци стари учебници, особено с инженерна насоченост. Там съм намирала такива, които буквално ги няма никъде другаде, освен ограничен брой, вече взети от читатели, в библиотеките.

# 11 572
  • София-Младост
В издателството провери ли:
http://www.noviznania.com/Analogova-shemotehnika-10-klas

# 11 573
  • Бургас
Благода|я, но не си заслужава да си правя такъв подпис само за това. Simple Smile

# 11 574
  • София-Младост
Хранителни молци имах преди време, прочистих уж де що има съмнително и някак нонамаляха...обаче от известно време едни малки бели червеи се появиха...по тавана. Четох, че имат роднинска връзка с молците и тук идва млолбата ми...препоръчайте ефективен спрей да ги изтребя, че никак не е приятно.
Брос, Райд...но просто конкретен вид, моля. Този за летящи гадинки дали ще ефективен?

# 11 575
  • Пловдив
първо там...не печатат вече и няма и да. А това е учебник по който се учи Rolling Eyes

п.п. Кукумицинка в Пловдив съм...

# 11 576
  • Пловдив
Дъщеря ми е студентка редовно обучение /2 курс/.
При проверка на здравните й осигуровки оня ден излезе, че не са платени за 3,4,5,6,9 месец за 2020г. Юли и август работеше и явно са платени от работодателя.
Не е ли длъжен университетът да ги плаща на студентите редовно обучение?

# 11 577
Прочисти отново. Някъде имаш нещо забравено и пропуснато. Там се размножават и плъзват навън. С пръскане няма особено да си помогнеш, а и защо да се тровите само!

# 11 578
  • София-Младост
птица, излизат някъде иззад шкафовете, които са на високо...зад тия шкафове храна не е хвърляна никога. Единствено мога да напръскам там с нещо...затова спрей търся. Другия вариант е да търся, да ги демонтират Sad

Бенджи, да длъжни са. Проверете в университета да няма проблем някакъв. Дори и при ДО би следвало да им се плащат здравните. Не съм чела промяна.

# 11 579
  • Пловдив
Дъщеря ми е студентка редовно обучение /2 курс/.
При проверка на здравните й осигуровки оня ден излезе, че не са платени за 3,4,5,6,9 месец за 2020г. Юли и август работеше и явно са платени от работодателя.
Не е ли длъжен университетът да ги плаща на студентите редовно обучение?
длъжни са по принцип...да иде в учебен отдел и да попита.

Общи условия

Активация на акаунт