?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 146
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 630
Може, върни се няколко поста и ще намериш отговор.

# 12 631
нямам такова кошче.

# 12 632
  • София
Голямо глинено гърне падна върху пръста на ММ от плота... Трябва ли да намажем с нещо? Сигурно е добре да се направи и снимка Sad
Сложете лед за няколко минути, после без и така може да редувате известно време. Следете ако се подуе много или посинее и обездвижи - тогава е добре да го снимате. Може нокът да падне от такъв удар и без да има счупено.

# 12 633

Питай Добри къде е 🤣

Мини на пълната версия ако си от тела. И слагаш курсура...така ли се казва...показалеца на реда с темата и на края в дясно гледай за кош.
Много е смотано...казах, нали...

# 12 634
Дано хората, които поддържат сайта, се сетят, че не е много юзър френдли в това отношение. Мен пък примерно ме дразни, че няма по-голямо хистори на новините, примерно да има 10 теми хистори, както е във фейсбук.

# 12 635
С каква вместимост на пералнята перете завивки от по-дебелите за зимата?
Досега съм ги носила да ми ги изпират, защото пералнята в квартирата е с малък барабан, но ще си поръчваме пералня за новия ни апартамент и ми се иска са е с по-голяма вместимост на барабана, за да мога са пускам завивките.
Колко кг капацитет на барабана да гледам, 8 кг дали са достатъчно?

# 12 636
Защо не си спестите ходенето до паспортна служба в това време. Изчакайте.
Ще ходи да си взима стипендията и му е на път. Ковида го изкарахме през октомври.
Срокът на личните документи се удължава с 6 месеца
https://nova.bg/news/view/2020/11/06/304730/%D1%83%D0%B4%D1%8A%D … 0%BD%D1%82%D0%B8/

# 12 637
  • София
Преинсталираха ни компютъра.Сега като си сложа слушалките и говоря,гласа ми се чува в слушалките със забавяне и с накъсване.Къде да пипна в настройките,че да стане 1 към 1?

# 12 638
Плик за замразяване във фризера мога ли да заменя с такъв за сандвичи?

# 12 639
Аз съм заменяла.

# 12 640
  • оттам, откъдето започва България
С каква вместимост на пералнята перете завивки от по-дебелите за зимата?
Досега съм ги носила да ми ги изпират, защото пералнята в квартирата е с малък барабан, но ще си поръчваме пералня за новия ни апартамент и ми се иска са е с по-голяма вместимост на барабана, за да мога са пускам завивките.
Колко кг капацитет на барабана да гледам, 8 кг дали са достатъчно?

Моята пералня е за 8 кг сухо пране и мога да пера такава завивка. Обаче имам спомен, че някой бе писал, че независимо за колко кг са обявени пералните, вместимостта на барабаните им е различна при всеки модел. Не твърдя, че е вярно, но трябва да се внимава при покупка.

# 12 641
Моята е  за 5 кг, пера единична завивка без проблем.
8 ще е напълно достатъчно.

# 12 642
Под "пълна версия на сайта" имате предвид, да не е Бета, нали?
Защото аз май съм на такава. И на компютъра кофа няма ама има камбанка задраскана

# 12 643
Плик за замразяване във фризера мога ли да заменя с такъв за сандвичи?
Ами да . Може във всякакъв плик да замразявате .

# 12 644
Под "пълна версия на сайта" имате предвид, да не е Бета, нали?
Защото аз май съм на такава. И на компютъра кофа няма ама има камбанка задраскана

Най-отдолу в черната лента е пълната версия. На телефона...скролваш до най-долу.

Общи условия

Активация на акаунт