Първокласници през 2020/2021 г

• 42 873
  • 798
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някои родители и деца така и не разбраха, че микрофоните трябва да се изключат когато се каже. Ама то е миене на чинии, говорене по телефона, кучета, котки. Не и да се чуе какво се казва. За сметка на това след обяд родителите имат толкова много въпроси за платформата, че заглушават и децата. Страшно съм разочарована, не очаквах да са такъв голям процент неадекватните. Все очаквах да има двама - трима, а то масово.

# 706
Ние сме със клас рум. Започват в 8 часа.Часовете са по 20 мин и междучасия по 10 мин. имат голчмо междучасие 20 мин. Карат основно часовете  по математика и бълграски език. Учителката им не иска да държи много пред компютрите, Дава им допълнителни занимания. До 10 часа бяха приключили. Занималнята започна в 12 часа и в 14 часа прикчиха.

# 707
  • София
Занималнята е малко под два часа при нас.
Сутринта с класната беше много добре, но следобед настана някаква какафония в занималнята. Много деца говореха едно през друго, просто кошмар. Но все пак първи ден, нека дадем шанс на всички.

# 708
Часовете минават сравнително адекватно при нас. Половинчасовите междучасия, в която всички си крещят, пускат си музика и т.н. направо ме побъркват. Grinning 

# 709
При нас в сутрешните часове е ОК. Госпожата ги кара всички да са със заглушени микрофони и нещата вървят гладко. Следобед е страхотна говорилня. Смятам в следобедните часове изобщо да не влизаме.  Ще си пише поставените задачи и ще ги качваме.

# 710
  • София
Може ли тези, които имате междучасия по 10 мин да пишете в кой град сте и в кое училище.
Междучасията от по 30 мин са някаква ужасна недомислица.
Както и изискването да се влиза във всеки час. То се губи 10 мин да се организират децата и после им остават точно 10 мин за работа.

# 711
Ние сме в София. При нас междучасието между 1 и 2 час, 3 и 4 час, и 5 и 6 час е по 5 минути. Имат 2 големи междучасия между блоковете от по 15 минути. Часовете по БЕЛ и Математика си се правят в един и същ канал, за да не се губи време за местене. Обикновено това са първите 4 часа. Аз съм доволна - до 13,30 ч. са приключили с уроците. Имаме време да излезнем по обед за 1 час навън и после да се пишат домашните, които са малко - обикновено по 1 - 2 упражнения, за които не е останало време да се направят в часовете.

# 712
Ние започваме в 9 и към 11 и половина са готови. Четири часа занимания по интереси, лепят, изрязват, рисуват, през повечето време Пипи гледа снега през прозореца и мърмори, че иска да излиза Laughing Ще видим другата седмица с нормалните учебни часове как ще е, засега вървят спокойно нещата. Само веднъж се чу прахосмукачка сутринта Laughing Бързо разбраха децата как се вдига ръка, не се надвикват много, иначе и при нас микрофоните са включени почти постоянно, учителите напомнят, смятам ще се научат бързо.

# 713
  • София
Започваме в 8, часове по 20мин,междучасия по 10 мин, но обикновено по-малко, никой не излиза от виртуалната стая, приключват до 10.30. Занималнята почва в 13 часа, но не е задължителна. Пращаме нещата по месинджър.

# 714
Защо по Месинджър пращате? С коя платформа работите?

# 715
  • София
С школо. А какво общо има платформата с това как пращаме домашните Thinking
На госпожата и е удобно в месинджър, връща ги с написани на тях оценки (печати), смятам, че е много удобно.

# 716
Ние сме с Тиймс. Детето ми се справя само за сега, не стоя при него в стаята. Дадох му програма, казах му как да влиза в различните екипи и че когато не говори, микрофонът трябва да е изключен. Когато приключат заниманията ми дава материалите които трябва да изпрати.
Искрено се надявам това "обучение" да се ограничи до първоначално предвидените три седмици!

# 717
  • София
Може ли тези, които имате междучасия по 10 мин да пишете в кой град сте и в кое училище.
Междучасията от по 30 мин са някаква ужасна недомислица.
Както и изискването да се влиза във всеки час. То се губи 10 мин да се организират децата и после им остават точно 10 мин за работа.

София, 10 мин. междучасия за 1 и 3 клас.
 Започват в 9 ч.
1 и 3 клас имат една стая за сутрин и 1 стая за следобед - в Школо. Учителките по английски и физическо си идват в стаята. Никой не излиза, камерите са включени, микрофоните - заглушени, освен ако не те питат. Абсурдно е да са с постоянно включени микфорони, сериозно ли някъде практикувате това?!?
В междучасията децата си говорят и ставя доста шумно. Аз карам моите да станат, да пият вода, да излязат на терасата, режа им ябълка или краставица и т.н.
5 клас е в Тиймс и имат стя за всеки предмет. Те са предварително създадени и просто си влизаш в съответната стая според програмата.

# 718
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моето (в София) си кара 35 минути час и 10 междучасие.Вчера даже часа по български продължи 50 минути за сметка на изобразителното изкуство.И така са си до 12.
В тиймс сме , но изпращам домашни във вайбър.

# 719
При нас в тиймса всеки час имат класна стая. С изключени микрофони са, само ги включват да отговарят на въпроси, като предварително казва кое дете да отговори. Почти сама работи, само не може да прецени кога трябва да търси да се включи в следващия час. От занимания следобед писах заявление, че не желая да присъства. Домашните като ги напише ги снимам и пращам по Вайбър. Госпожата ги проверява и пише коментар.

Общи условия

Активация на акаунт