Първокласници през 2020/2021 г

• 42 995
  • 798
  •   1
Отговори
# 195
  • София
те май повечето униформи бонита ги шие.
затова и цените са им такива.

# 196
Купих току-що и аз от Бонита- 2 суитчера, 2 тениски - 120 лв.

# 197
  • София
Не,аз съм от Варна.  Simple Smile

Пък аз предварително се зарадвах, че ще взема да се запозная с друг родител на първокласник в нашето училище.

те май повечето униформи бонита ги шие.
затова и цените са им такива.

Дано поне са качествени за тези пари, а не всеки срок да купуваме поради износване/скъсване. Израстването на децата е друг въпрос.

# 198
  • София
Нашето училище е без униформи. Честно казано предвид подобни коментари за цени и некачественост може би съм ок с това, но понякога децата са горди от униформите си, знам ли...

# 199
  • varna
И в нашето нямат униформи. Единственото, което ме вълнува и искам е да почнат присъствено Simple Smile

# 200
От МОН казаха, че децата на 15.09. тръгват на училището присъствено. Дано да няма някакви неприятни изненади до тогава

# 201
  • София
ДАНО, ДАНО Cold Sweat
Аз дочух от (може да се каже) надежден източник, че ще са само 2 седмици присъствено обаче, а после - дистанционно. Дано не е вярно.

# 202
ДАНО, ДАНО Cold Sweat
Аз дочух от (може да се каже) надежден източник, че ще са само 2 седмици присъствено обаче, а после - дистанционно. Дано не е вярно.

Дано не стане така, но дори и този вариант е в пъти по-добър от цялостно ДО!

# 203
  • София
Малко по-добър. Поне един срок да изкарат, или да се редуват по половин клас. Не знам, направо съм отчаяна.

# 204
  • София
Малко по-добър. Поне един срок да изкарат, или да се редуват по половин клас. Не знам, направо съм отчаяна.

И аз съм отчаяна от варианта за ДО, без значение дали би било за седмица или цял срок. Не съм учител и не искам да се правя на такъв! Аз съм родител, майка, но и личност ! Икам да работя и смятам, че стоенето с детето ми 24/7 е деградиращо както за него, така и за мен!

# 205
  • София
Хайде и аз при вас със 7класник и бъдеща първокласничка в 10 СОУ в Младост, София.

При нас не е много голямо вълнението, тъй като бяхме ПГ в същото училище и в същия клас. Единствено учителката ще се смени.
Родителската среща ще е на 10 септ, но на сайта на училището са публикували списък с необходимите материали. За щастие повечето ги имаме, ще трябва да попълваме основно тетратки и химикали. Обикновено ходя в някоя книжна борса, тъй като цените са с 10-30 % по ниски отколкото в книжарниците, а и изборът е голям.

Смятам, че годината ще започне присъствено, точно за да се запознаят децата и учителите и октомври, най-късно ноември ще привключат на ДО. Все пак така излиза по-евтино - не се плаща отопление и поддръжка на училищата.

# 206
  • София
Ха, ако се задържат присъствено до ноември пак добре.

# 207
  • Countryside
На мен ми е интересно, кое ще определи кога да започнат с ДО? В момента при средно 250 болни на ден, нулева проследяемост и карантина в повечето случаи на хартия, ДГ са отворени. Ама хайде лято е, извеждат ги децата, но като ни подпукат грипните вируси от ноември...а да носят маски децата никой не отваря дума. Щом са задължителни на закрито трябва да носят. Доказано е, че маските намаляват разпространението на вируса и не водят до проблеми с дишането. А да и истински филтър на влизане, или поне мерене на температура.

Цяла държава и никой не помисли за училищата. Ни план, ни стратегия. Ама чалготеките си бачкат...Нямам думи.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 11:41 от Г-жа Букет

# 208
  • София
ХОбикновено ходя в някоя книжна борса, тъй като цените са с 10-30 % по ниски отколкото в книжарниците, а и изборът е голям.

Може ли да споделиш къде са тези борси? Аз се сещам само за една в сградата на София прес, но не знам работи ли още. От нея майка ми зареждаше нас когато бяхме ученици, но мина много време от тогава.

# 209
Не мисля че е удачно децата да носят маски.
По-добре шлемове.
Аз лично трудно изкарвам на работа с маска,камо ли да накарам детето ми да стои с нея сума ти часове.
Ще купя от тези с филтър,така може би дишането ще е по лесно.
Имам опит само с тези от плат.

Общи условия

Активация на акаунт