Първокласници през 2020/2021 г

• 42 938
  • 798
  •   1
Отговори
# 375
Ми нормално е да са различни учебниците. Нали всеки учител има право да си избира издателството.
п.с. Анубис и Булвест са обединени и се наричат Клет.

# 376
  • Пловдив
На дъщеря ми са на различни издателства - Клет, Просвета, Просвета плюс, Анибус Rolling Eyes
При баткото в 4 клас пък е още по-шарено положението

# 377
  • София
На дъщеря ми в първи клас, всичко е на Просвета, на третокласника - Просвета и Кронос.

# 378
Клет не ви ли звучи малко странно за издателство на учебници. Някак с "Клетниците" го асоциирам Grinning

# 379
Клет не ви ли звучи малко странно за издателство на учебници. Някак с "Клетниците" го асоциирам Grinning
А аз - с проклет.

# 380
Аз пък със "съклет"😃

# 381
  • София
В нашето са на Просвета и Просвета плюс. Simple Smile

# 382
В нашето училище се получава огромно струпване на родители + деца + учители в момента, когато децата се извеждат. Това, освен стресово за всички, е  и някаква реална предпоставка от заразяване, защото никой не носи маска, а хората се бутат един в друг, викат и какво ли още не. Аз изобщо не съм крайна в тревогите покрай вируса, но това ми се струва излишно безотговорно, при положение, че искаме децата да останат присъствено.

# 383
При нас от години си работят с Просвета както за учебниците, така и за помагалата. Като даже помагалата по БЕЛ са писани от действащи учители от училището ни изключение помагалото за часа на класа, което е на Рива, но и то е писано от учител от нашето училище.

# 384
В нашето училище се получава огромно струпване на родители + деца + учители в момента, когато децата се извеждат. Това, освен стресово за всички, е  и някаква реална предпоставка от заразяване, защото никой не носи маска, а хората се бутат един в друг, викат и какво ли още не. Аз изобщо не съм крайна в тревогите покрай вируса, но това ми се струва излишно безотговорно, при положение, че искаме децата да останат присъствено.

При нас вчера разграфиха тротоара пред училището и вече всяка паралелка си има място, в което родителите да чакат извеждането на децата. За съжаление изпълнителни бяхме само 2 майки - дано от днес и другите започнат да спазват тези правила. Защото са не само важни от гледна точка на пандемията, но и като цяло са по-удобни

# 385
При нас на водене е адско струпване, предполагам и на взимане. Има надписи родители да не влизат в двора, но някои влизат.

# 386
  • София
При нас въпреки забраната да се звъни по телефона, някои родители звънят на децата си, деца звънят на родители по време на учебния процес... Е, с часовници са децата, не с телефони, ама то същото RageRage

# 387
  • Пловдив
При нас струпване няма - до 4 клас влизат по едно и също време, но от различни входове.
По-големите започват по-късно и на интервали.
Баткото е 4 клас и вчера трябваше да занесе чантата на малката до 2 етаж - не са му позволили - всеки си стои в коридора на класната стая и няма право да обикаля из другите Rolling Eyes

# 388
При нас има струпване до толкота доколкото всички започващи работа от 8 са в двора на училището/понеже децата се предават лично/ към 7 и 20 и чакат госпожата. Като почнат да се появяват госпожите, класовете си се разделят, но преди това децата от една група в ДГ или съседчетата си играят, няма как да ги държим на въже.
За часовниците - в нашия клас родителите, които изказаха мнение бяха против. Аз няма как да оставя само детето в 7 и 20 да чака госпожата половин час и да нямам връзка с него. Така че си слагаме часовник, не се парадира с това и не се звъни. Малката си свикна с него и все пак е инструктирана.

# 389
  • София
Нямам нищо против часовниците. Против съм да се звъни по време на час.

Общи условия

Активация на акаунт