Почивка на Малдивите /Тема 4/

• 59 912
  • 824
  •   1
Отговори
# 240
Днес на Курамати обявиха временна карантина

https://raajje.mv/72904

# 241
Днес на Курамати обявиха временна карантина

https://raajje.mv/72904

Лошо , май само Сейшели нямат корона - вирус .

# 242
Аз исках Малдиви, но се отказах,  за Сейшелите от вас се отказах и вече незнам къде ще е почивката...

# 243
Добро утро, 
Някой запознат с правилата на Търкиш, ако може да помогне или да ми каже къде да прочета:
Има ли възможност за канцелиране на билетите ни към турските авиолинии за м. Май? 

Ако не, има тази такса за смяна на дата, но колко време преди полета може да се смени?

В изпратената ми информация за полетите пише само таксите за смяна или no show, и че ще трябва да се заплати ако има разлика в цените на билетите.

Благодаря!

# 244
Кой каза Укулас? Smile
Манфред - това става ли? За 16 $ със закуска ще преглътна скъпите сувенири. Wink

https://www.agoda.com/nala-veli-beach-spa/hotel/maldives-islands … ;travellerType=-1

Хай,

Хотелът е буквално последния в тази част на острова. Тук съм ходил няколко пъти на разходка минавайки. Самия остров е съвсем малък, така че където и да е човек, може лесно да стигне до всяка точка. Близо до този хотел е северния плаж, където обикновено е прохладно и ветровито - има хубави сенки между дърветата. Не зная обаче, ако острова е пълен с туристи как ще е този плаж. Аз ако ходя на Укулас, пак бих отишъл там, където съм сигурен, че на плажа ще сме си сами.

Относно сувенирите - през 2017-а нямашенито един магазин за сувенири, тази година бяха 3. Цените наистина са глупаво високи, затова сувенири си вземаме от Мале. Така или иначе си правим програмата да имаме няколко часа в Мале - за плодове, почивка преди полета, сувенири и др.

# 245
Аз исках Малдиви, но се отказах,  за Сейшелите от вас се отказах и вече незнам къде ще е почивката...

И двете места са прекрасни , защо се отказахте ?
В момента на Малдивите има коронавирус .Сейшели още не съобщават .
Сега не е добре да се пътува с дълъг полет .

# 246
  • на земята
На Сейшели е прекрасно,няма така красота и спокойствие.
Дано всичко да се нормализира и отново ще посетим Сейшели,задължително.
Отказахме се от Малдиви,предвид ситуацията.На косъм бяхме да купим билети през януари,добре,че не сме купили.С деца сме и не мислим да рискуваме,за мен положението се усложнява.

# 247
Ето няколко видеа и снимки от Укулас:

Ръба на рифа

Манта (на 15 мин от острова)

Сред пасаж от риби в самия плаж. С малка изненада в него

Немо и компания

Октопод за вечеря

А това е уникално място на 30 мин, в което могат да се хранят риби от ръка

...Иначе не знам кой плаж е с извивка да не се вижда, явно частен, и двата, на които ходихме, си бяха пълни с хора през средните часове на деня...

Doro, ето така изглеждаше плажа ни през целия ден.

Зад извивката в далечината започва централния плаж на Укулас.

# 248
Ето какво писмо получих днес от катарците:
The safety, security and good health of our members is of the utmost importance to us.

In light of the continually evolving COVID-19 (Coronavirus) situation, I wanted to personally update you ahead of your upcoming trip, so you can travel informed and with confidence.

Flexibility

Qatar Airways has updated its travel policy so you can travel with confidence, offering you more flexibility and peace of mind. If you have booked or will book flights for travel up to 30 June 2020 you will be offered the flexibility to change your travel plans free of charge by altering the dates of your booking or exchanging your ticket for a travel voucher valid for one year. This includes award flights since we value every Qmile you’ve earned with us as a Burgundy member. So, if your plans change, rest assured that we are ready to support you

# 249
  • София
Добро утро, 
Някой запознат с правилата на Търкиш, ако може да помогне или да ми каже къде да прочета:
Има ли възможност за канцелиране на билетите ни към турските авиолинии за м. Май? 

Ако не, има тази такса за смяна на дата, но колко време преди полета може да се смени?

В изпратената ми информация за полетите пише само таксите за смяна или no show, и че ще трябва да се заплати ако има разлика в цените на билетите.

Благодаря!

До 16-ти март можете да направите промяна по резервацията.
Вероятно е после да има и други варианти, но сега е това.

# 250
Eiger,  много благодаря! Аз се свързах с турците и ми обясниха, но от линка има още полезна информация.

Ще видим какво ще правим, има 2 месеца още.

# 251
А това е уникално място на 30 мин, в което могат да се хранят риби

Готино е там, особено децата как се кефят - обаче бъди честен, това си е до Расду Simple Smile  А как ме захапа по пръста една от ония чудовищни кафеви риби с големите зъби 😖🥶. Предупредили ни бяха, ама те толкова хищни, че какво като си предупреден 😆
Плажът ви да не е някъде до местния/небикини/ плаж или да не е самия той? 🤔

# 252

Готино е там, особено децата как се кефят - обаче бъди честен, това си е до Расду Simple Smile  А как ме захапа по пръста една от ония чудовищни кафеви риби с големите зъби 😖🥶. Предупредили ни бяха, ама те толкова хищни, че какво като си предупреден 😆

"Това си е до Расду..." - да до Расду е - на 30 мин от Укулас, както и съм написал.

Плажът ни е тук:
(На Укулас няма небикини плаж)

# 253
Точно пред него са табелите забранено за бикини - снимах ги даже. Явно собственикът на вашия хотел е платил на общината да ги сложат/оставят тия табели. После се чудя що не ти досаждат рускини 😆
Верно на различни острови сме били 😆

# 254

Тази риба ли ви захапа?

Общи условия

Активация на акаунт