Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 90

• 27 846
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А !  Стана.
Няма да слагам повече картинки, без друго не можете да опитате тази чудесна торта.
Ще празнувам с няколко приятелки, както всяка година. Не се знае още колко ще мога, затова не искам да пропускам празника. Ставам на 69, което никак не е малко, но се надявам да има още.
Прочела съм всичко тук в темата, но нямах възможност да пиша, а и нямам какво. Вие знаете всичко за нашия любимец Къванч, аз му се радвам, че е здрав, изглежда щастлив и има нови планове.
Аз не знам как може да се гледа нетфликс, вие знаете ли?
Пожелавам на всички приятен , макар и дъждовен ден. Каквото и да става, пролетта идва. Щъркелите вече дойдоха, така че  ...

# 601
Добър ден, дружки! Heart

Ммм, цели 6 нови отговора в темата- супер!

Кети, да си жива и здрава и много, много щастлива! Heart :*

Благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Днес се предполага, че ще е Кивовата среща с фен, нали? Simple Smile)

Айре Heart Eyes ,
мисля, че имам някава идея каква е изненадата за Фенчето Heart Eyes , но не съм сигурна дали мисля правилно. Grinning
Предстои ми да гледам 58 оригинален епизод на КГ, остават ми още 22 епизода. Бану разбра че Гюней е убил Ферхат и сега Гюней започва да я прави на луда. Не вярвах, че ще падне толкова ниско, нооо май ще се принизи още повече. Хареса ми разговора( то не беше разговор, де) между Хандан и Саами. Много истини си казаха. И двамата имат вина за случилото се между синовете им. Между Демет и комисаря започват да прехвърчат искри, но усещам, че Кузей няма да одобри това, за което няма да е прав. Като цяло адски интересен е всеки епизод.

Пепи Heart Eyes ,
Мммм, колко е хубав!!! Heart Чаровник!

Фенче Heart Eyes ,
благодаря за кафенцето! Flowers Hibiscus

Кате Heart Eyes ,
Аз започнах на новата версия и сега не усещам промяната при вас.

Имайте хубав ден!

# 602
Привет!
Кет Hug, Честит рожден ден, пожелавам ти здраве и много щастливи мигове с любимите ти хора!!! Flowers Bouquet
Нетфликс е платена интернет платформа, но сериите излизат свободно и в нета, поне с предишните турски сериали за Нетфликс беше така.

Пепи Hug, ммм имаме си пак нова снимка, супер! Hands Plus1
хихи Grinning

Heart Eyes

Кате Hug
Фенче Kissing Heart... гифчета от любима твоя сцена с Курт Сеит Blush

Ире Kissing Heart,
Срещата с феновете, не знам кога ще е.
Мерси, че споделяш за КГ, обичам да чета! Blush
Цитат
Между Демет и комисаря започват да прехвърчат искри, но усещам, че Кузей няма да одобри това, за което няма да е прав.
и аз въобще не одобрявах това му поведение, ще видиш!

............
пресата, днес:

Нова мода от Kъванч Т.: Matrix 🔥🔥🔥

Kъванч Т, когото социалните медии обявиха за най-стилен мъж, винаги е в светлината на прожекторите както с пуловера, който е носел, така и с мотоциклетния шлем, с който кара и аксесоарите, които използва.
Kъванч Т беше забелязан в търговски център. Известният актьор отговори на въпросите на пресата с фразата: "Бързам" .... Татлъту, който дълго се задържа в GSM магазина, каза на репортери, които го чакаха да излезе от магазина, че е дошъл да реши някои проблеми с телефона си. Актьорът не отговори на въпросите на пресата, казвайки: "Извинявай, но бързам."
Търговският център, в който влезе Къванч, се нарича Akmerkez. Разбира се, веднага привлече внимание върху себе си с коженото си палто в стила на Матрицата и ключа, който висеше на кръста.
За своя стил КТ се консултира със съпругата си Basak Dizer Tatlutug.
Коженото палто, което Киану Рийвс носеше в The Matrix 1999, е на мода от 21 години.

Stuck Out Tongue Winking Eye

.................
продължавам...........
Ранини е писала преди 5 часа, че Къванч е подписал с ОГМ Hands V

............
понеже никой не коментира в ТТ, за никакви награди
проверих в нета, датата е изместена за 16 март

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 16:14 от Airra

# 603
Привет, дружки! Hug
Ха, имаме си отново нова снимка и то каква ! Пепи Heart Eyes благодаря! Kiss Великолепен мъжки екземпляр! Heart
Кет Hug я, каква изненада, реших, че си разлюбила отдавна вече Киво Stuck Out Tongue Много се радвам! Да си честита! Честит рожден ден! Flowers Bouquet Много здраве ти желая най-вече, щастие с любимите ти хора и дълъг живот! Благодаря за почерпката!
И ние мразим новата версия, но няма какво да се направи ...
Кате Hug
Ире Heart Eyes вай бе, ти си го глътнала почти сериала, браво! Сега предстоят най-интересните , поне за мен серии!
Кузей много добре го разбирах в този момент, макар и да не одобрявах начина по който реагира, но това си е Кузей  ... Защото и за мен също беше твърде рано за нова любов при Демет ... Да,  животът продължава, Али няма да се върне така или иначе, но някак ми се стори, че твърде  бързо забрави Али   Thinking Дали беше минала и година от смъртта му  Вярно е, сърцето не пита кога точно да се влюби, а Кузей съди по себе си, той е човек, който умее да обича един човек завинаги, та за това не успя да  приеме този факт дълго време, за него това си беше предателство спрямо паметта на брат му. Също така мисля, че сбъркаха, че не му казаха веднага, а се криеха, може би ако Демет му се беше изповядала като пред много скъп приятел /каквито са с Кузей / какво се случва в душата и, той все пак щеше да я разбере, знам ли ? Видяхме, че макар и трудно прие тази връзка след това. Истината за мен е, че Али не  беше голямата любов на Демет, обичаше го, но любовта и към Шереф беше вече нещо друго. Може и да не си съгласна с мен Hands Plus1
Аз не чакам никаква среща с фенове, чаках си награждаването тази вечер, но Айрето Heart Eyes ме довърши с това, че са го отменили чак за 16. 03 Disappointed Relieved
Но, пък потвърденото от Ранини ми оправи настроението! Stuck Out Tongue
Айре Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss Flowers Bouquet Толкова е красив Сеит на тези гифчетаааа .... Особено на това Heart

От къде пък им хрумна да го сравняват с Лео от Матрицата   Но, пък е хубаво, че отбелязват колко е готин и стилен винаги, няма как да не е в светлините на прожекторите  Hands Plus1

# 604
Айре 🥰,
Колко много информация си събрала, много ти благодаря! 💋🌺
Ами как няма да го отразят?! Че той е самото съвършенство, но по много земен начин. ❤
Радвам се за дружбата с тази компания. Вярвам, че ще е на късмет. 😻

Фенче 🥰,
И аз предполагах, че Демет и Шереф ще крият от Кузей, но още не съм стигнала до там. Мм, това криене няма да се понрави на честния Кузей. Много са ми интересни предстоящите събития в сериала. ☺
Ами не напредвам много бързо, но това не е важно. Важно е удоволствието, което остава след всеки епизод.
Благодаря и на теб🥰 и на Айрето 🥰 , че отразявате коментарите ми! 🌺

Аз много съм се заблудила, но не знам защо съм си мислила, че днес е срещата с фена. 😀
Но пък жалко, че са отменили церемонията. Ще чакаме почти две седмици, но пък има какво да чакаме. ☺

Джес. 😎

Хубава вечер! 🙏

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 19:19 от Irinak

# 605
Фенче Kissing Heart е знаех си, че ще харесаш гифчетата! Blush
аз имах предчувствие, че на 5 март, нищо няма да има и то се сбъдна Wink
А 16 се пада в понеделник, пък тогава има вероярност да е Мави премиерата за новия сезон, ако не е сега на 9-ти.
За отношението на Кузей към връзката на Демет с комисаря, тя Ирето не е стигнала до същността, но това е нещото което май най ме дразнеше в Кузей..... направо супер преигра в защитата на паметта на брат си. Може би 50% се дължеше на това, че бяха скрили от него връзката си.
Цитат
Истината за мен е, че Али не  беше голямата любов на Демет, обичаше го, но любовта и към Шереф беше вече нещо друго.
а точно ! и аз  го мисля!
Демет и Шереф бяха като сродни души, намерили се след загубата, която са преживели.
това за Матрицата и Къванч...е типично в стила на турските медии, какви ли не глупости не измислят, за да са интересни Joy

Ире Kissing Heart, като стигнеш до тези моменти ще си кажеш мнението!
И аз мисля като теб, че като гледаш бавно.....се наслаждаваш сякаш по-пълноценно на сериала.
Това за Къванч....
Цитат
Че той е самотосъвършенство, но по много земен начин. ❤
много ми хареса! Heart

още снимки

лека вечер!

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 20:00 от Airra

# 606
Добро утро и хубав ден

Кети честит рожден ден Всичко най-хубаво желая

https://www.haberturk.com/kivanc-tatlitug-dan-esi-basak-dizer-e- … 2605055-magazin/4

# 607
Добро утро! Flowers Blossom

еха имаме си нови снимки с КБТ Heart
https://www.haberturk.com/kivanc-tatlitug-dan-esi-basak-dizer-e- … 605055-magazin/12

Били са с Керем Чатай в рибен ресторант в Arnavutköy.
Къванч е споменал, за бъдещата му работа на интернет платформа и за филм през лятото.
Партнъорите му в двата проекта не са ясни, но той ги харесва/проектите/ и иска да играе в тях.
Kıvanç Tatlıtuğ получи голямо възхищение от ролята на „Sarı Saruhan“ във филма „Организирани дела: Sazan Sarmalı 2“, написан и режисиран от Yılmaz Erdoğan.
Той каза:
"Внимавам да не играя нещо подобно на това, което съм играл. Това планирам в кариерата си. "
Също е казал колко е щастлив с жена си Башак.

мой превод с ГУГИ Wink

Терзи Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 08:44 от Airra

# 608
Добро утро! Hug

Терзи Heart Eyes страхотни снимки си ни донесла, благодаря! Kiss Flowers Hibiscus Прекрасни са КБТ! Heart

Айре Heart Eyes Kiss Flowers Bouquet  Убедена бях, че няма да си развалят отношенията Киво и Керем Чатай заради това, че е подписал с друга продуцентска компания Hands Plus1 А подругите пък са превели, че Киво е казал на репортерите, че ще поговорят по-късно Thinking
Награждаването снощи е било отложено заради траура в Турция
Цитат
Благотворительный вечер “Kariyer Onursal Ödülleri / Почётная премия за карьеру”, организованный студенческим клубом Стамбульского Университета Культуры в помощь детям с аутизмом, который должен был состояться 5 марта 2020 года, был перенесён на 16 марта 2020 года, в связи с трауром в Турции из-за трагедии в сирийской провинции Идлиб.
Напомним, Кыванч Татлытуг был признан обладателем почётной премии за карьеру в номинации “Yılın En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu / Лучшая мужская роль года в фильме”.
Дано само тогава Киво да има възможност да присъства Hands Pray
Да ви покажа трейлъра от новия филм на Елчинка, много ще е шашав ми се струва, но със сигурност смешен Laughing

И при нас вече обявиха грипна ваканция, но аз съм си на работа, както винаги  Smile

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 10:14 от queen_fenka

# 609
Фенче Kissing Heart и  се зарадвах като ги видях с биг бос Wink Уважавам си го него!!
това са превели от Офишъл групата
Цитат
Кыванч и Башак поужинали вчера в рыбном ресторане в районе Арнавуткёй с другом семьи и продюсером кинокомпании Ай Япым Керемом Чатаем. Это говорит о том, что несмотря на то, что, по слухам, новый сериал Кыванча, которой выйдет на интернет-платформе, будет снимать другая продюссерская компания, у них сохранились тёплые дружеские отношения, и возможно в будущем мы снова увидим Кыванча в сериалах компании Ай Япым. А пока Кыванч отказался отвечать на вопросы репортёров, сказав: "Поговорим позже".
нямаше такъв пасаж в публикацията на турски.
а Киво е казал "после" в смисъл-друг път.
Може да излезе и видео!
ОФФФ много зле рускините/фенки на Туба/ от ТуКи, превели и те статията, че да си похейтят на воля.

И аз видях снощи фрага за новия филм на Елчин.
голяма глупост ми се стори Rolling Eyes
но пък ми хрумна, че Къванч може да отиде на премиерата, на 20 март.

хубав ден!

# 610
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ваканционен привет, момичета!

Скрит текст:
Удължиха грипната ваканция до 11.03..Ще прекарам Рождения си Ден вкъщи. При нас нямаше много болни деца (Балканът ни пази), но превенцията е хубаво нещо... Гадното е, че ще ни се наложи да преструктурираме учебния материал.

Мнооого хубав Къванч сте "донесли"...Heart Eyes

Пазете се, не канете гости и не ходете на гости! Wink

# 611
Здравейтеееееее! Heart Eyes

Влизам си в къщичката и какво да видяяяяя- нови, чудесни снимки на КБТ! Heart
Само какво начало на деня! Heart Eyes
Много са хубави, много. Как са съчетали стиловете си само. Heart Eyes Пу,пу, все така да са! И ние все така да си имаме нови снимчици и информация.

Айренце Heart Eyes , Фенчее Heart Eyes , Терзи Heart Eyes ,
Благодаря ви, дружки от все сърце! Flowers Hibiscus

Мда, вече е сигруно, че Киво ще има и сериал, и филм! Blush
Нямам търпение за повече подробности, но скро ще ги получим, знам го.
Супер, че са в страхотни отношения с Керем Ч. И двамата разбрани хора няма защо да има спорове. Все пак една промяна би се отразила добре на Къванч. За да направи такава промяна, явно предложението наистина му е харесало. И филмът също представлява голям интерес за мен. Simple Smile

Кате Blush ,
привет!
И без това никъде не мърдам тия дни, с тая сесия съм все у нас. Grinning

Желая ви хубав ден! Heart
Усмивчо!

# 612
Айре Heart Eyes да, и аз много им се зарадвах на двамата с Керем. А подругите имам чувството, че понякога си превеждат каквото им е угодно Laughing  Аз ТуКитата отдавна не ги чета, там няма една нормална за мен, всички са като зомбирани Laughing Такова фенство ми е противно. Чудя се как от Тийми все още не са обсъдили и кожените панталони на Башак, както мантото на Киво Laughing
Не знам дали ще отиде на премиерата Киво, но ще съм много щастлива, ако го направи - и Елчо и Халук са били негови партньори, дано!
Кате Hug по кой начин да се пазя ми е интересно Laughing И потоп да стане,  ДГ сме в услуга на родителите и работим Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ирка Heart Eyes ще получим скоро инфо, и аз така мисля. Чакаме  Hands Plus1
Хубав ден ви пожелавам, до довечера! Hug

# 613
  • гр. Върбица обл. Шумен
Фенче, ами какво да ти кажа...
Скрит текст:
Ваксините влияят зле на имунната система. Има поливалентни такива, но като не се знае естеството на вируса, ефект (по-скоро) няма да има. Защитните маски се изкупиха, пък и да си сложиш, ще изплашиш децата и ще е доста трудно общуването с тях. Отпускът е добра алтернатива, но някой трябва да те замества. Сливането на групи носи голям риск от заразяване. И какво ти остава? Имунитетът ти да е активен  и... Господ да те пази и всички нас...

... и без целувки! Yum

# 614
Фенче Kissing Heart
Цитат
Не знам дали ще отиде на премиерата Киво, но ще съм много щастлива, ако го направи - и Елчо и Халук са били негови партньори, дано!
да!
охх играе и още един негов колега-Фърат Танъш/Адем от ИН/!
с уникална визия-рижа коса и без брада Joy
Тукитата не ги чета, попаднах случайно на тях Grin

Ире Kissing Heart сладурката ми! Kiss
ако наистина снимките за сериала започват май месец, то би трябвало да се знае в скоро време какъв ще е , както и останалите актьори в главни роли! партньорка например Stuck Out Tongue Winking Eye
за филм, още не е сигурно, да не слагаме каруцата пред коня Smiley
чака ни и рекламка!! Blue Heart
Кате Hug, хубаво розово дръвче!
ама не го мислете толкова тоя грип, такива по-страшни болести има Pensive
Heart Eyes

Къванч е сложил някое килце, в сравнение с момента, в който са му правили снимките за Мави Wink

Общи условия

Активация на акаунт