Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 90

• 27 836
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Айре 😍 , Фенче 😍 ,
Благодаря за споделеното! 🌸

Фенче 😍 ,
И студентите си имат занятия като вас. Само училищата не,доколкото знам, де.

Айре 😍 ,
Съгласна съм- има много по- страшни беди, които може да ни сполетят. Каквото е писано, това ще стане.
Вярно Кивчо на последните снимк изглежда леко понапълнял.
Ооо, супер за рекламата. Ще стане интересно с нея.😍

Хубава вечер!

😍😍😍

# 616
Привет отново, дружки!
Кате Hug Така е, но това е положението.
Айре Heart Eyes Да, забравих за Фърат, голям образ е в този филм и той Smiley Да видим дали ще отиде Къванч.
Дано наистина скоро нещо се разбере нещо около проекта. Важното е, че отново имаме какво да чакаме Hands Plus1
За филм ...  много се надявам, че ще има, в противен случай мисля, че Киво не би го споменал Thinking
Нур ме разсмя какво е споделила Smile
Цитат
Очень скучаю по нему ...скорей бы новый проект🙏🙏🙏 а то у меня уже КЫВАНЧОГОЛОДАНИЕ😅😉
Ире Heart Eyes За студентите не зная дали има грипна ваканция, но те все пак не кихат и не кашлят в лицето на преподавателите, нали ? Stuck Out Tongue
Не зная дали толкова е отслабнал Киво за снимките от МАВИ, в рекламата ще се види Laughing На мен лично ми е много тамам на последните фотки Heart

Цитат
От международного телеканала Kanal D Drama:

"17 марта мы попрощаемся с сериалом 'Гюмюш'. Как нам прощаться с улыбкой Кыванча Татлытуга?"

Прекрасна Бенсу Heart Eyes

Хубава вечер! Hug

# 617
Добро съботно утро! Heart

Фенче Heart Eyes ,
за това съвсем бях изключила. Grinning
[quoteЗа студентите не зная дали има грипна ваканция, но те все пак не кихат и не кашлят в лицето на преподавателите, нали ? ][/quote]
Да ви кажа честно, на мен Киво всякак ми е супер. Дори като Саръ не успяха да го направят толкова зле. Grinning
Бенсу е чудничка. С Ханде, сестра й, са много красиви жени, дори още ще се разхубавяват, но за мен Бенсу е по- красивата. Много си я харесвам. Данооо участва в някой филм/сериал, че да си я гледам. Grinning

Айре Heart Eyes ,
Оооо, като каза партньорки и се развълнувах. Съвсем бях изключила за партньорките. Хайде дано ни е по вкуса. Heart Eyes Grinning

Желая ви много, ама много хубава събота! Heart

# 618
Привет, Кивушки! Hug

Ире Heart Eyes благодаря за кафенцето и за всичко споделено! Flowers Rose Чаках някой да се появи и да ме покрие Kiss
Ето и от мен, че в събота и неделя никога не са ми в повече Hands Plus1

На мен Бенсу ми е най-красива от тримата / не знам дали знаете, че Бенсу има брат близнак, но той не е толкова хубав. А при нас с брат ми е обратното Satisfied /

За сега няма нищо ново, за това ви предлагам само един интересен клип Hands Plus1

Прекрасна събота ви пожелавам! Hug

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 11:39 от queen_fenka

# 619
Съботен привет! Hug
хехе и от мен кафенце Yum

Ире Kissing Heart...мм и на мен ми е много любопитно коя ще е следващата ни партньорка!
Бенсу се снима в нов, доста интересен според мен филм. коопродукция на Турция и Иран/ май беше/- за персийския поет Руми/Мевляна.
Но още не е излязъл.
Фенче Kissing Heart
Цитат
За филм ...  много се надявам, че ще има, в противен случай мисля, че Киво не би го споменал
даа, и аз на това се надявам! Wink
много хубава Бенсу! Two Hearts
и клипа-Секиз/Кадир Hands Plus1

Къванч са го хванали да отговаря в ИГ на въпрос-Кой е най-стария град в Турция! Wink

от Тийми Mr. Green
Цитат
💥Известная журналистка Ранини сообщила, что Серенай Сарыкая не имеет контракта на работу на цифровой платформе. На вопрос одного из подписчиков выбрана ли партнерша для Кыванча Татлытуга и если не выбрана, то не рассматривают ли кандидатуру Серенай, Ранини ответила, что действительно еще не выбрана, однако кандидатура Серенай выглядит маловероятной.

Момичета, готова съм със сериите на КСШ
Качила съм ги там, където са и сериите на Сблъсък
https://docs.google.com/document/d/1RxBYefCAYl_OMtI4DJPW4BWEKcgS … WRrLRYoaY1Pafmfx8
Вижте дали се отварят и  как ви се струват като качество?

....................
Къванч е споделил това видео в ИГ
https://www.instagram.com/p/B81s30YnU1_/
приятеля му, треньорът на кучета Ali Yeşilırmak ще има предаване по Фокс.

...................
ново клипче от тв 100

..................
и тук пак настана тишина Head Band  

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:31 от Airra

# 620
И имаме нови снимкииии, по- точно клипче.

И Башак е била с него. 🥰🥰🥰
Такива кадри хванах с телефона, но знам, че ще споделите по- хубави, а и самото стори.

Айре 😍 , Фенче 😍 ,
Благодаря ви За всичко споделено! 🌺
Наистина в събота кафето никога не стига. 😀
Знаех, че Бенсу има брат близнак, но за тебе Фенче 😍 не знаех. Да сте живи и здрави!

Айричке 😍 ,
Пак си ни донесла интересни неща.
И аз видях Кивовото клипче. Наистина обича кучетатата, обожава ги!
При мен качеството е хубаво. Много ти благодаря!!! 🌺🌺🌺 Трябва да си запазя линка, че като ми хрумне нещо да си ги имам под ръка.
Явно другите дружки са навън днес.

Хубав следобяд! 💋

# 621
Ире Kissing Heart, супер саа!! BlushHeart
а линкът е на първа страница! Simple Smile

..............
Ранини е отговаряла на въпроси в ИГ
питат я май за партньорката на Киво, дали е ясна
Тя: не още.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:36 от Airra

# 622
Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено! Страхотни са КБТ, винаги заедно навсякъде при всяка една възможност вече толкова години ... и това ако не е любов , то не знам какво е Kissing Heart
Аз изобщо не мисля за партньорка на Киво, първо искам да разбера какво ще играе, тогава ще му мисля, не че с нещо ще помогна за избора Laughing Която и да е, ще я приема .
Вижте какви архивни фотки са се появили, Киво е такова бонбонче  Heart

Айре Heart Eyes благодаря за суперското кафенце, добре ще ми дойде след дъжда, който ме валя Kiss Също и за КСШ, супер! Kiss Flowers Bouquet
Ире Heart Eyes не знаеше ли  за брат ми ? Да, имах си един Киво вкъщи на времето и аз Laughing

# 623
Момичета, готова съм със сериите на КСШ
Качила съм ги там, където са и сериите на Сблъсък
https://docs.google.com/document/d/1RxBYefCAYl_OMtI4DJPW4BWEKcgS … WRrLRYoaY1Pafmfx8
Вижте дали се отварят и  как ви се струват като качество?

Точно търсех къде да догледам сериала и не намерих нищо читаво! Качеството е задоволително, линковете се отварят. Предвид, че няма по-хубаво, си е направо чудесно Grinning Много благодаря за качените серии!

# 624
Привет, момичета 😍 в дъждовната събота
Айра, Ире, Фени 🤗 донесли сте нови снимки и клипчета на нашия любимец.
Е, много са сладки с Башак,  пу, пу, пу да не им е уроки.
Айра, много благодаря за КСШ. ❤ Всичко е наред, става за гледане и на телефона. Ако имаш линк за КГ с бг.суб ще съм ти благодарна да качиш.
Това пълно интервю дава ли повече информация за бъдещия проект? Под една снимка в ИГ пишеше, че говори за  отиването му с Башак в САЩ, та ми стана интересно.
Не можем да се оплачем тези дни, всеки ден нещо ново.
А има и какво да чакаме вече. А нямам никакви предпочитания за партньорка на Къванч. Която и да е ще я харесам , защото винаги така се получава. А и моите познания наистина са ограничени до Къванч и неговите партньори.
Хубава вечер на всички 😀

# 625
Manique радвам се, приятно гледане! Blush

Пепи Hug, мда имаме си бая готини нещица...последните дни Blush
Наистина във видеото има някои изречения, които сега чуваме за първи път.
Помолих нашата Диди за превод! Flowers Tulip Hands Clap
Цитат
Щели са да ходят в Америка,но са го отложили.Заради ангажиментите тук не са могли да отидат,но ако е на късмет в началото на следващия месец ако не изникне нещо ще отидат до Америка.
Щели да останат за кратко там и после щели да дойдат отново.
и накрая:
През лятото ще снима друг филм.
Старая се да не повтарям нещо, което съм правил преди.
Много от филмите е изгледал/проследил.Обичаме да гледаме филми заедно с Башак.Като изключим това гледам един тежък чуждестранен драматичен сериал....В повечето случаи понеже сме извън вкъщи това ни е възможността.

Hands Plus1

Цитат
А нямам никакви предпочитания за партньорка на Къванч. Която и да е ще я харесам , защото винаги така се получава.
и аз така!!
а имам една, дето не мога да я дишам, но Ранини отрече за нея Stuck Out Tongue Closed Eyes

Фенче Kissing Heart
Цитат
Страхотни са КБТ, винаги заедно навсякъде при всяка една възможност вече толкова години ... и това ако не е любов , то не знам какво е

Е и аз нямам търпение да се разбере какъв ще е проекта!
тия моделските му снимки са Grinning
 не ми харесва на втората Wink

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 23:26 от Airra

# 626
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Значи ще имаме и филм, йес!
Хубав празник с любимите хора! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 09:34 от queen_fenka

# 627
Здравейте Благодаря за всичко Честит празник мили дами Бъдете винаги усмихнати и позитивни

# 628
Здравейте!

Първо искам да ви честитя празника!
Всяка една от вас е  прекрасна! ❤
Не само днес е нашият празник, да си жена е празник всеки ден!

Бъдете честити! 💋💋💋

Благодарности са всичко споделено! 🌸🌺
Знаех си, че ще имаме филм. 😊😊😊

Пожелавам ви един чуден празничен ден!

# 629
Честит 8-ми март, дружки!! Flowers Tulip
Бъдете щастливи, ценени, обичани!!! Revolving Hearts

Фенче, Ире, Терзи HugKissing Heart

От това, което ми преведе Диди снощи/още веднъж й благодаря, че веднага се отзова Hearts/ бях повече изненадана, че КБТ имат все пак намерение да пътуват до Америка!

от сторито на Башак

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 22:59 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт