Предизвикателство Рапунцел 2020

• 85 117
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Бухали и Сови -Lorys ги има на много места, покажи ни кои си ползвала моля?

# 256

Тази серия,но опаковките бяха различни.Сигурно са само силикони,не знам,ако намеря ще си купя.

# 257
Дами, различна е темата, но тъй като сте много информирани, ще питам: има ли продукти, които да доведат до уплътняване на косъма? Интересувам се за тийнейджърка с нерядка, но много тънка коса. Търся не визуален ефект, а нещо, което да способства естествено удебеляване на косъма
.

# 258
  • София
Малко шопинг днес. От ляво е наличната козметика, без шампоана (Sayoss мицеларен), а от дясно са новите неща. Всичко е нискобюджетно, защото по никакъв начин не мога да си позволя друго. Но пък косата ми като цяло е здрава и това е само за растеж и обща поддръжка. Разбира се направих си проучвания какво да взема и даже бях предвидила още 2-3 неща, но се спрях.
Сега ще си съставя протокол за употребата им. Отделно съм предвидила и домашни протеинови маски.

# 259
От къде купи хининовата вода?

# 260
  • София
От къде купи хининовата вода?

От Ремедиум. Имат поне 4-5 вида хининови води. Тази е за 2,80лв. Има и кофеинов спрей на Милва. Но може би ще го взема заедно с кофеинов шампоан по-нататък.

# 261
Здравейте, маската с люта чушка от къде я купихте?

# 262
  • София
Здравейте, маската с люта чушка от къде я купихте?

От Лили. Тази марка мисля, че се предлага само в тази верига, защото на друго място не съм я виждала. Ползвала съм кремовете за лице и хубави. Сега да видим маската как ще е. Предлагат се 4-5 вида маски и може да се прочете повече за тях в онлайн магазина на Лили. Сега са и на промоция.

# 263
Благодаря! Аз днес половин час я търсих на щандовете на Dm!

# 264
  • София
По повод миенето на косите - освен здравословния минимум за всеки тип коса, е и въпрос на усещане и потребност според ежедневието. Преди пубертета си е миех косата на 10 дена и повече. После от хормони и модни тенденции косата ми полудя. Започнах да я мия по-често, но не миенето беше проблемът разбира се. Като мина пубертета и ми дойде акъла, минах на миене 2 пъти в седмицата, а при необходимост 3. И така до ден днешен. Понеже тази коса си я отглеждам от миналия октомври (беше къса по момчешки около ушите) и съответно с повече грижа и внимание се стремя да не я премивам. Затова държа един сух шампоан за спешни случаи. Определено след къната започнах да я мия на 4-5 дена.
Ето това е косата ми тази сутрин. Измита е в неделя вечерта. Всеки ден ходя с шапки, при това се налага да слагам шапката по няколко пъти през деня. Не се връзвам и нямам никакви стилизанти. Така като гледам ще я мия утре, а може и в петък.

# 265
  • малкия йеросалим
Здравейте отново.Мия косата си два пъти седмично.Преди миене слагам един път купешки еластизайдър с роза и един път домашен.След измиване на косата със шампоан на Гарниер за мазни корени и сухи краища слагам две минутният реконструктор.след това нанасям хидратиращо мляко за коса.За сега не виждам промяна в косата,даже забелязвам,че се омазнява по бързо.Дали не е проблема в млякото за коса???
Косата все още ми стой като перушина.Препоръчайте ми някакъв продукт за захлаждане и блясък на косата.

# 266
mama moni Пробвай да смениш шампоана и от следващото миене изключи преуоша да видиш как ще е с омазняването. Надали проблема е в млякото за коса, стига да го нанасяш само по дължините. За блясък и заглаждане някакво олио ти трябва според мен. Аз ползвам на Керастаз и съм доволна, макар че е скъпичко.

# 267
Аз от известно време всичко,което ползвам като приуош го слагам И на скалпа.Четох,че скалпа трябва да свикне,че има достатъчно себум,за да си регулира производството.

# 268
И аз така знам. Както и че колкото повече го миеш, толкова повече себум отделя, защото постоянно му го махаш. Т.е. ако в един момент решиш да разредиш измиванията ще отнеме време да свикне.

# 269
Еластайзърът на ФК според мен няма работа на скалпа, може да утежни косата, по-скоро натурални масла могат да се слагат по скалпа. В повечето случай при по-бързо омазняване са виновни козметичните продукти, които се ползват, затова предложих да смени шампоана, още повече че Гарние, поне според мен не са особено надеждни.

Общи условия

Активация на акаунт